marhiw Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam Mam w Audi Esp tylko jak włączę je przyciskiem to swieci mi na desce taki trójkąt pomarańczowy ze strzałką... czy to znaczy że dopiero wtedy jest włączone, czy że właśnie je wyłączyłem?
Sitek77 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Wyłączone. A nie jak sie palił trójkącik to nie odczułeś jego braku? ;-)
Dev Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Aa nib5 jak ma to odczuc ? Tym przyciskiem wylaczas rowniez ASR
MichalPoti Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Podłączę się pod temat. Czym spowodowane jest to, że jak np robie cos przy hamulcach. Odłączę kostkę od ABS w nadkolu to dioda się swieci jakies 15 minut i pozniej gasnie i wszystko wraca do normy? Trochę dziwne zachowanie
Henx29 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 U mnie sytuacja wygląda troszkę inaczej. Odpalam auto i po paru przejechanych kilometrach trójkąt zapala się sam. Wciskam ESP guzik i nic się nie dzieje. Trójkąt nie gaśnie ani nic się nie dzieje...
GreGoriO Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Sygnalizuje błąd, podłącz VAGcom i sprawdź Zobacz inne efekty na wskaźnikach, bo może być powiązany z innym błędem. Nic się nie będzie działo bo układ się wyłącza, nie wpływa to na sposób/odczucie jazdy tylko na bezpieczeństwo, nie zadziała gdy będzie potrzeba. Ale pierwsze co, to odczyt błędów komputerem
Rekomendowane odpowiedzi