Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Historia naszych nicków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nazwisko na wspak :diabel2:

ralph, zmień sobie w avatarku Club -> Klub :P

Opublikowano

tak byłem chłonny info na tym forum że jak się rejestrowałem pieręciutko i spojrzałem na mojego brzdąca Wiktora na którego wołamy wiki to nick był oczywisty :one:

Opublikowano

moja ksywka wziela sie od angielskiego tlumaczenia mojego imienia - Peter - tak mowiono na mnie w podstawowce, bo bylem dobry z anglika. oczywiscie wszelkie petery i pitery byly w necie pozajmowane, wiec zamienilem drugie e na 3 i wyszedl pet3r :)

Opublikowano

No więc tak:

Morgoth bo jak byłem mały to przeczytałem pewną książkę JRR Tolkiena

DBMA - jeszcze w podstawówce (jakieś 17 lat temu) zresztą teraz także bardzo dużo słuchałem Black Metalu, kiedyś tak sobie wymyśliłem Daemon Black Metal Art w skrócie DBMA (ale dlaczego to nie mam pojęcia) --> ptem więc na internecie zostało MorgothDBMA i tak jest do dziś :D

Opublikowano
No więc tak:

Morgoth bo jak byłem mały to przeczytałem pewną książkę JRR Tolkiena

DBMA - jeszcze w podstawówce (jakieś 17 lat temu) zresztą teraz także bardzo dużo słuchałem Black Metalu, kiedyś tak sobie wymyśliłem Daemon Black Metal Art w skrócie DBMA (ale dlaczego to nie mam pojęcia) --> ptem więc na internecie zostało MorgothDBMA i tak jest do dziś :D

w 1 klasie podstawówki słuchałeś Black Metalu :053: :053:

Moj nic to było tak kiedyś wszyscy w szkole mówili bracie , bracie a że na imię mam Piotr to się z tego zrobił brat Pit - niemylić z tym aktorem :053:

Opublikowano

w 1szej albo 2giej. W każdym razie przed komunią. Ale wtedy to były czasy Bathorego Slayera i Venomu....

Opublikowano

Moja ksywka wziela sie od nazwiska i siega jeszcze lat podstawowki.Teraz to w sumie nikt na mnie nie mowi po imieniu tylko czasami zdarzaja sie wyjatki hehe :P

Opublikowano

Ja przez wiele lat bylem po prostu Darek... dopiero w liceum zaczeli do mnie mowic Daro pozniej kiedy wszyscy sie zczaili ze mam zajawke na rap zaczeli do mnie mowic dziaro (od dziarski) kiedy jeszcze pozniej siedzialem w szkolnym radiowezle rymowalem sobie rozne kawalki w ty Ja Rule'a wiec ktos do mnie powiedzial

"ty DaRule..." ale ze w klasie bylem dziaro wiec ktos to polaczyl i zostalem dziarule..pokrecone troche :P

Opublikowano

Nazywam sie TomaSz SzusT... Łot i cała historyja. :D

Oczywiscie nikt tak do mnie nie mowi. To tylko moj wymysl.

Opublikowano

arecki od imienia (czasem znajomi tak do mnie mowia), a d-pierwsza litera nazwiska.

W sieci podczas rejestracji arecki'ch jest zawsze na peczki, a z "d" juz jakis wyroznik.

I to tyle co mam w tej kwestii do powiedzenia (Forrest G.)

Opublikowano

hihi Murzyn->kto mnie poznal to wie dlaczego :P co sobie autoreklame ma robic ;)

Opublikowano

no ale to ksywki nie wyjasnia ? :D

Opublikowano

Murzyn, to prosimy o pare słów wyjaśnienia dla tych co cie nie poznali :diabel:

Opublikowano
hihi Murzyn->kto mnie poznal to wie dlaczego :P co sobie autoreklame ma robic ;)

Hhahahah Murzynku , zabrzmiało to jakbyś miał jakiś atrybut jak prawdziwy Murzyn :053:

Opublikowano

ciekawe jaki :?: :D

Bo jezeli taki co myślę to gratuluję :one:

Opublikowano

hihihi...widze ze nie obejdzie bez wyjasnien....hmm atrybut...czarna dusze - reszte oceny zostawmy koezankom ;) :053: :053: :053:

Ktos kedys powiedzial ....ehh jestes jak murzyn..(CHODZILO CHYBA O LUZNE PODEJSCIE DO ZYCIA)...i tak zostalo, ciagle wychodza z tym moim nickiem smieszne historie z textami typu "jestes 100 lat za murzynami", albo jak ktos za mna krzyczy na ulicy...

przypomniala mi sie wycieczka z kumplem po odbior jakis antykow ;) Zabieram jakies rzeczy i kumpel mowi do kobiety "to jest moj murzyn i sobie poradzi z przenoszeniem tego" kobieta doznala lekkiego szoku ;)

hihi w spoleczenstwie niezle zamieszanie sie robi itd

Opublikowano

ja fan wu-tang clan '-)

generalnie chodzilo o moj duzy luz i swobodne podejscie (mimo sedziwego wieku) do zycia '-)

wiec Wu - bierze sie od Wu-tang ale tez od Wolny Styl - czyli Wustyle '-)

Opublikowano

ksywa moim zdaniem git, a to że wywołuje różne reakcje to tym lepiej :D pozdry

Opublikowano

Kiedyś jakos tak wyszło że zrobiłem takie ciasto - murzynka :lol:

Potem przyszła teściowa miała niezłe jazdy "Chinczyk zrobił murzynka.." i w śmiech :D