Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Historia naszych nicków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja fan wu-tang clan '-)

generalnie chodzilo o moj duzy luz i swobodne podejscie (mimo sedziwego wieku) do zycia '-)

wiec Wu - bierze sie od Wu-tang ale tez od Wolny Styl - czyli Wustyle '-)

to ja widzę, że z kolegą mam dużo wspólnego. Wu-Tang od podstawówki jest ze mną wszędzi i zawsze :D nie potrafię słuchać czegoś innego.

Co do nick'a, hmmm jakoś tak wyszło. Nie pamiętam. Przynajmniej w miarę oryginalny jest ;)

Opublikowano

hehehehehe

Kaziu Wichura to postac autentyczna? '-)))))))))))))))))

[ Dodano: 05-01-2007, 09:35 ]

jakie ladne zdjecie ODB u kolegi dirty'ego

Opublikowano
hehehehehe

Kaziu Wichura to postac autentyczna? '-)))))))))))))))))

:D:D:D

Opublikowano

no przeciez nie bede dalej cytowal utworu '-))))))))))))))))

Opublikowano
  • Autor

panowie, tylko historia naszych nicków, a nie wątki poboczne

Opublikowano

Micz => Micz Djukanon :D Mam takie okularki jedne jak nosił Mitch, inni dopatrują się w tym jeszcze wrodzonego magnesu na kobiety hahaha, tak jak Mitch na nie działał ale to już tylko plotki :D aaa jeszcze ktoś mówił że mam włosy na klacie jak on hahaha Zresztą pytać keżora on też się przyczynił do tego nicka :P

Opublikowano
u mnie tez nie ma co zbardzo wyjaśniac, marcin to moje imie a j to inicjał nazwiska, no to wyjasnilem :)

a mozesz na PW napisac mi Twoje nazwisko?? bo ja tez jestem Marcin J. hehe moze mamy tak samo :D

prosiłem już, to jest temat tylko dla historii naszych nicków

nie odbiegajmy od tego.

pre_pl

Opublikowano

Peter -> od imienia Piotrek, tylko ze niektorzy to zle czytaja ;) Ten nick powstal z przelozenia mojego imienia na jezyk angielski, a Murzyn sobie go zrusyfikowal :diabel:

Opublikowano

slawek66 - od imienia Sławek i rok urodzenia

Opublikowano

Talib1990

Talib ... bo kiedyś na żarty pytałem w szkole ile trzeba wziąść wodoru żeby sie zabawic to ktoś krzyknął " nowa generacja talibów rośnie :P ".. a 1990 od roku urodzenia..

to wsio ;)

Opublikowano

Spedyt

Tak jak już inni pisali zakładałem konto e-mailowe i większość loginów które mi przychodziły do głowy były zajęte.

Ten był wolny a łączy się z moją pracą na spedycji.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

agrabsabi

kontrowersyjne ale proste ;)

agrab to skorpion a skorpion to moja żona ;) sabi to skrót od sabiny ale moja żona to właściwie nie jest sabina ale tak na nią mówią :diabelek:

połączenie faktów z wyobraźnią dało adres mailowy mojej żonki :diabel:

a że ja więcej z niego korzystałem to pozwoliłem sobie go przywłaszczyć :diabel2:

Opublikowano

jesli chodzi o moj nick to bylo duzo tego, jak bylam mlodsza to koledzy wolali na mnie waszka bo dluch i chuda jak zawsze, jak podroslam i nie dalam sobie w kasze dmuchac i zaczelam ustawiac kolegow to zaczeto wolac na mnie żyleta, w liceum -> prosze sie nie smiac -> ze wzgledu ze bylam najwieksza kobitka w klasie (chodzi o wzrost) moj przyjaciel zaczal krzyczec do mnie szerokie biodra, nie wiem dlaczego bo w sumie to drobna jestem :D

jak pojawilo sie autko i zaczelam na nie mowic niunia to niunia tamto to zaczeli na mnie niunia mowic a A4 to wiadomo dlaczego, to tyle na ten temat :D

Opublikowano
agrabsabi

kontrowersyjne ale proste

bez urazy oczywiście zabawa ze słowami AgRAB SABI i pozdrowienie allah agbar myslałem ze o to chodzi, ale błem w błędzie!!! :564:

A moje Iverson bo dość długo trenowałem basket,a że byłem shooting guard (rzucający obrońca) i moim ulubionym koszykarzem NBA jest Allen Iverson , tak też koledzy na mnie wołali. Niestety koniec kariery :( NBA I love this game

Opublikowano

alfuta - nic prostszego, nazwisko alfut + a pierwsza litera imienia Andrzej :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

taktuś-już chyba z dziewięć lat minęło. była niedziela rano, syn( wtedy niespełna 5-letni brzdąc) podchodzi do naszego łóżka i o coś się mnie pyta. w pytaniu pada słowo tato

ja w żartach mówię: ja ci dam tato, mówi się tatuś, za karę ugryzę cię w szyję

no i ugryzłem

a on zanosząc się śmiechem powiedział:taktuś

:biggrin:

Opublikowano

T-żółw - T=turbo - takie miało być A4 i ...prawie się udało:)

a żółw bo jestem mega dynamiczną osobą i raczej nigdy, nigdzie się nie śpieszę:)

taktuś - bardzo fajny nick - od razu mi się spodobał!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

666- numer diabła :twisted:

Mada- odwrócenie mego imienia :cool:

Można mnie również spotkać pod nickiem mada1989(odwrócone imię, rok urodzenia) lub SHR970[nazwa karabinu,(strony łowieckie) łowiectwo to moja pierwsza pasja].

Opublikowano

Iceman ludzie mnie tak nazwali od nazwy mojej firmy P.P.H.U "ICE' :rotfl:

Opublikowano

alvaroalvaro78 na studiach miałem dużo ''kresek nad grzejnikiem'' i koledzy mówili na mnie alvaro ewentualnie pukawa a że przy logowaniu do poczty na o2 alvaro już był to tak wyszło jak wyszło...