Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Historia naszych nicków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niepamiętnych czasach szkolnych grałem ostro z kumplami w StarCrafta. W sumie to na poziomie powyżej miejskim :twisted: . Miałem różne nicki, ale pewnego dnia wkręciłem jakoś YelonkY. Ale, że się niewygodnie krzyczało, szybciutko końcówka zaniknęła i zostało Yelo. Przez pewien czas swoje imię słyszałem tylko w domu, ale po zaprzestaniu giercowania używalność nicka jakoś ograniczyła się do internetu.

Opublikowano

z moim bylo troszke inaczej ,robilem nicka na wp jak gralem w snooka i wszystkie te co chcialem byly juz zajete i wpisalem wkurzony cos od niechcenia i tak juz zostalo :lol: :twisted: jeszcze sie nie spotkalem z kopia :rotfl:

Opublikowano

mialem gdzies moze z 10 lat kiedys kumpel nazwal mnie federico od nazwiska troche przekrecil i tak zostalo , az do teraz wszyscy do mnie zaczeli mowic thomas w pracy ,nawet kumple tak mowia tutaj , wiec na tym forum jako pierwszy raz ujawnilem sie jako thomas, pewnie jak wroce do polski znowu bede federico , ale na forum zostane juz jako thomas albo zmienie nick na thomas -federico hehe to bedzie znak ze jestem juz w kraju :lol:

Opublikowano

Najpierw chciałbym wszystkich powitać. To mój pierwszy post na tym forum.

:biggrin:

A mój nick ? Bo zawsze byłem najmłodszy i zresztą teraz też jestem młodziak i wogóle wyglądam jak dzieciak :D

Pozdrówki

[ Komentarz dodany przez: Szewczenko7: 09-04-2007, 12:32 ]

No i zle zaczales , zmykaj zapoznac sie z regulaminem

Opublikowano

Mój nick wywodzi się jeszcze z podstawówki. Zakładałem kiedyś konto na interii i nawiązałem luźny temacik z koleżanką :wink: Wszystkie nicki związane z moim imieniem (Jaro) były zajęte a tu ona wyjeżdża z tekstem że ją demoralizuję. Podpasowało na interii i tak zostało jak i z adresem meilowym do dziś :biggrin: Czasami tylko skracam do demor bo bywa za długie

Opublikowano

Aniol_sc - nazywam sie Aniołek i kazdy mowi do mnie Aniol a sc bo mieszkam w Sosnowcu i to tyle ...

:audi:

Opublikowano

Moj Nick pochodzi od angielskojęzychnej wersji mojego nazwiska " :a4fan:

[ Dodano: 09-04-2007, 21:50 ]

"Muzyka"- "Music"

Opublikowano

Podstawówka, gdzies klasa 5 przed lekcja biologii, a ze byłem najwyzszy w klasie (teraz 191) i na czasie była bajka Denver, wiec wymyslił mi kumpel ze bedzie dino i tak zostało, :rotfl:

Opublikowano

Tukan2000 w dziecinstwie ogladalem bajke tukany na tropie i tak zostalo a 2000 to jak wybieralem maila i Tukan bylo juz zajete wiec dalem Tukan2000 i tyle..Ale muwia do mnie Tukan(bez 2000 :evil: )

Opublikowano

A u mnie prosciutko daro bo Darek

Opublikowano

Nexen - no to moja ksywa z zespołu w którym gram (rock, yeah :)).

A 90 bo tyle kuni ma moja niuńka ;)

Opublikowano

A u mie to poprostu dla wszystkich Andi od Andrzej a a4 dodałem po kupnie :a4fan:

Opublikowano

Marinero - ze wzgledu na zawod jaki wykonuje - tak jakos sie ulozylo zeby zarobic musze sie niezle nabujac na morzach :biggrin: !!

Opublikowano

U mnie sprawa prosta imię Tomasz pisane wspak :lol:

Opublikowano

Smoczyca wzięło się z młodzieńczej fascynacji smokami, która z resztą trwa nadal. Nick używany od zawsze - wszędzie (irc, Counter-Strike, fora, grono). CSowi znajomi bardzo chcieli zdrabniać, więc mówili Smoczek, co poniektórzy mówią nawet Smoniu ....

Z dość zawiłych powodów w Counter-Strike oficjalnie używam AerynSun , ale i tak wszyscy wołają "Smoczek" : )

Opublikowano

u nie nic trudnego... jurek - no bo babcia sie uparla i tak zostalem a to 'h" od nazwiska - Hofman. no i jestem:) wołają jeszcze na mnie Hamfi, ale to przy piwie;)

Opublikowano

Krecik- bo mialem kiedys okulary ze szklami jak denka z butelek po mleku. a samo el - ktorys z kumpli na imprezie w akademiku tak mowil do mnie. Ale elkrecik uzywam tylko na necie, wszyscy znajomi mowia do mnie Krecik (jak sie okazalo, wiekszosc po paru latach zapomniala jak mam naprawde na imie) :twisted:

Opublikowano

puchacz od nazwiska sowa a znajomi przy piwie otuś od imienia wojtuś

Opublikowano

arkolek to mój początek emaila a także skrót imienia arkadiusz a reszta z ksywki "kołek" (od nazwiska kołkiewicz, nie to żebym był sztywny a ł wymieniłem na L :lol: )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pablo666 - funkcjonuje pod tym nickiem od jakichś 12 lat, kiedy internet w Polsce dopiero zaczynał dynamiczne raczkowanie przesiedziałem dziesiątki nocy na mIRC-u pod tym nickiem i tak już zostało, przyzwycziłem sie do niego i jest tak jakby częścią mojego internetowego JA.

pablo - od Paweł; a "666" - od zamiłowania muzycznego (od najmłodszych lat Death, Black & Heavy METAL)

Pozdro. :a4fan: :twisted: