Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Historia naszych nicków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż Arczi- to od imienia a 900819- data urodzin. Potrzebny był nick który był by zawsze dostępny ( a Arczi jest z reguły zajęte) więc tak powstałem :polew:

Wszędzie używam tego nicku.

I wszystko jasne

Pozdro :good:

Opublikowano

Trzeniu - od Trzeniuzauruisa - mistrza ciętej riposty i szydercy . Żył w Rzymie w III w.p.n.e.

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :evil2: :evil2: :buhaha: :buhaha:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 21:21_________________________________________________zapiski o jego istnieniu odnaleziono wydrapane na miotle woźnego szkoły podstawowej w Pacanowie... :polew:

Opublikowano

Trzeniu - od Trzeniuzauruisa - mistrza ciętej riposty i szydercy . Żył w Rzymie w III w.p.n.e.

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :evil2: :evil2: :buhaha: :buhaha:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 21:21_________________________________________________zapiski o jego istnieniu odnaleziono wydrapane na miotle woźnego szkoły podstawowej w Pacanowie... :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Cóż.

U mnie raczej nie trudno się domyślić.

Moja najstarsza i największa pasja, którą z czasem połączyłem z pracą.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew:

Opublikowano

zwiras = w szkole średniej mieliśmy muminka, janosika, kozią bródkę, rumcajsa i ktoś wskazał na mnie palcem i powiedział "a jego imię było żwirek" Późnij ewoluowało na żwir albo żwiru bo krócej, już szmat czasu minął od szkoły jednak w gronie kobiecym ta ksywka jest legendą :kox::cool1:

Opublikowano

w gronie kobiecym ta ksywka jest legendą :kox::cool1:

padłem :polew: :polew: :polew: :polew: nie ma to jak przeczytać coś śmiesznego z rana :tongue4::cool1:
Opublikowano

Maniusiek28 kiedyś wyrywałem jedną laskę przez GG i miałem taki nick Maniek(od nazwiska) a ta laska mówiła do mnie Maniusiek i tak zostało (laska też została na całe życie) , a 28 bo wtedy tyle miałem lat .

Opublikowano

Mnie moi znajomi i przyjaciele nazywają tak od dobrych X lat.

Zapewne wzięło się to od mojej ciemnej strony charakteru i nieprzeciętnych umięjętności w wgryzaniu się w szyję koleżanek :decayed: A lubił człowiek powampirzyć :kox: :kox:

Opublikowano

u mnie jakoś tak samo się wzięło, któraś z koleżanek tak zdrobniała moje imię i tak już zostało

Jak u kogoś wyżej, część znajomych i rodziny tylko tak do mnie mówi

Opublikowano

Skydiving - spadochroniarstwo :gicior:

Skydiver - spadochroniarz :cool:

I wszystko jasne :thumbup:

Jak by ktoś chciał polatać zapraszam http://www.olimpic-skydive.pl/

za***ista pasja :good:

- kobitki z przypływu adrenaliny nie chcą się bzykać po wylądowaniu ? :naughty:

Moja koleżanka skacze - mówi, że to standardowe propozycje u jej kolegów / u niej zresztą tym bardziej :P

Opublikowano

Moja koleżanka skacze - mówi, że to standardowe propozycje u jej kolegów / u niej zresztą tym bardziej :P

znaczy jest szansa dla brzydul :gwizdanie: :cool1::kox:

Opublikowano

znaczy jest szansa dla brzydul :gwizdanie: :cool1::kox:

Stary.. jeśli mówisz o Niej to wymiękłbyś :good::slina:

Opublikowano

Stary.. jeśli mówisz o Niej to wymiękłbyś :good::slina:

Mówisz o sobie :tongue4: W końcu po maju już nic innego ci nie pozostanie tylko wymiękanie :naughty: :naughty:

Opublikowano

Skydiving - spadochroniarstwo :gicior:

Skydiver - spadochroniarz :cool:

I wszystko jasne :thumbup:

Jak by ktoś chciał polatać zapraszam http://www.olimpic-skydive.pl/

za***ista pasja :good:

- kobitki z przypływu adrenaliny nie chcą się bzykać po wylądowaniu ? :naughty:

Tu niestety nie jest tak kolorowo jak by się wydawało :kwasny:

Dupeczki po skoku są w takiej eufori i po takiej dawce adrenaliny że nie mają ochoty na nic wiecej jak na kolejny skok :decayed:

I po skoku jak pytasz jak było to stwierdzenie jest jedno : To jest lepsze niż sex :evil:

Ale ....... :naughty:

Opublikowano

KALI od nazwiska - Kalinowski

a .i. sa dwa siusiaki :P Kiedyś przy alko wymyslaliśmy sobie nicki i któryś z moich kumpli wpadł na pomysł, żeby dać po bokach dwa penisy. :decayed:

Opublikowano

po bokach dwa penisy. :decayed:

ale masz tak w realu ???

Opublikowano

ale masz tak w realu ???

a co boisz sie że jak bedziemy brać laske na dwa to zajme na raz obie dziury? :naughty:

W realu wszystko na miejscu i w odpowiedniej ilości :good: