Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Historia naszych nicków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe niektóre nicki to dobre :tongue4:

Mój nick tez jest od nazwiska, chociaż czasem niektórzy głupio pytają bo w szkole mam Buhh albo Buszek, wtedy pada pytanie czemu Buszek bo palisz? :blink: a ja wysportowany chłopak :P a te dwa x to tak po prostu :tongue4:

Opublikowano

Trzeniu - od Trzeniuzauruisa - mistrza ciętej riposty i szydercy . Żył w Rzymie w III w.p.n.e.

Opublikowano

aha a ja mysle ze od Trzeniuzauruisa Rexa - gada żyjącego w Jurze.... :evil2:

Opublikowano

madas ...m<-ada ->s ....może być "adam" albo "adas" od imienia a 26 to :mysli: nie mogę powiedzieć :gwizdanie:

Opublikowano

qoperek = qop inaczej queen off pain z warcrafta III ale przeważnie używałem tego nicku tylko w grach online. A zaczęło się od głupiego Mortal Kombat bo tam można bylo wpisać tylko 3 litery w high score i jakoś tak zostało :good:

Opublikowano

Młody bo jestem najmłodszy :) starsze siostry i tak wyszło :wink4:

Opublikowano

kiedys zakladalem konto na poczcie el.i Dominikow bylo tysiace ,wiec moja zona z kolezanka wymyslaly i zostalo domjenick-jest uzywany wszedzie-nie rozstaje sie z tym nickiem ... :wink4:

Opublikowano

no a moj nick to poprostu... kiedys siedzialem gdzies zakladałem konto i każde cos co wymysliłem nie chciało mi przyjąc to wymysliłem coś bezsensu i jest... nawet nie wiem jak to sie czyta :evil: ktos kiedys czytal kerbi inny ktos czytal kerb :mysli:

Opublikowano

moj podobnie jak wiele innych od nazwiska - grzybowski. i to sie chyba juz nigdy nie zmieni :gwizdanie:

Opublikowano

Trzeniu - od Trzeniuzauruisa - mistrza ciętej riposty i szydercy . Żył w Rzymie w III w.p.n.e.

co ty gadasz,każdy wie,że Trzeniuzaurus,to pierwszy człekokształtny,który zaczął rytmicznie walić kijem w pusty pień,co było wyczynem,gdyż jemu,tak jak i tobie,również brakowało dwóch przeciwstawnych palców. :cool1:

Opublikowano

U mnie tez nie trudno

Jasiński potem było Jasiu=>Jachu=>Yachu=>Yaho=>Yahoo

tak ewaluowałem :)

Opublikowano

U mnie tez nie trudno

Giertych i tak mialby swoja teorie Twojej ewolucji :polew:

Opublikowano

Poczytałem troszke od początku...

alvaroalvaro78, tukan2000 :kox:

A co do mojego nicka :mysli: niewiem :tongue4:

zawsze Wszyscy na mnie inaczej mówili :gwizdanie:

Opublikowano

U mnie tez nie trudno

Oj w to nie wątpie ;) zapewne byłaby to bardzo ciekawa ewolucja :)

Giertych i tak mialby swoja teorie Twojej ewolucji :polew:

Opublikowano

W wieku 12 lat dużo grało się w piłkę a jednocześnie leciała w TV bajka o przygodach psa Domela. I czasami zostawiałem kolegów w czasie meczu i goniłem na tą bajkę po czm wracałem na boisko, więc kumple od razu mi nadali przydomek "Domel' i tak zostało do dzisiaj co ostatnio było wielkim zdziwieniem mojej teściowej :shocked: . Jak nadeszedł czas internetu i zakładania skrzynki pocztowej to się okazało, że Domel już zajety i tak z głupa zostało dopisane "q". I stąd nazwa domelq

Opublikowano

puchatek - od kubusia (kuby) choc moje prawdziwe imie to Jakub.Nie mam pojecia dlaczeko wszyscy na mnie mowia Kuba :mysli:. Od 4go roku zycia przezywali mnie kubus puchatek ,wtedy strasznie mnie to denerwowalo,ale teraz :cool1: wszyscy wiedza,o co kaman :decayed: a 27 to poprostu bylo dopisane do puchatka,bo w wieku 27lat trafilem na to forum :wink4:

Opublikowano

pawelc, poprostu od imienia i pierwszej litery nazwiska :).. Zawsze sie staram tego używać :wink4:.. No chyba że nick jest zajęty to dodam liczbe 24, ale nie wiem czemu 24 :decayed:...

Opublikowano

hmm zdecydowanie od nazwiska BOBER :P a ze nie lubie jak sie do mnie mówi po nazwisku :P to ktos kiedyś dodał EK i tak zostało :P

Opublikowano

a mój nick to moje inicjały pisane małymi literami, ot tak po prostu :hi:

Opublikowano

vario-tech od nazwy mojej firmy vario(us) - tech(nik) normalnie jestem Bart albo Bizarre