Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Historia naszych nicków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po bokach dwa penisy. :decayed:

ale masz tak w realu ???

Było by ciekawie :naughty:

Opublikowano

a co boisz sie że jak bedziemy brać laske na dwa to zajme na raz obie dziury? :naughty:

jest jeszcze trzecia :good:

nie ma to tamto :kox:

Opublikowano

Kolega zakładał mi kiedyś meila a że wołali na mnie sawka a takiego nie było wolnego to wymyślił sobie bossawka i tak pozostało już.

Opublikowano

powinno byc 3 s, wtedy mogloby byc boss sawka, ew. 4 - boss ssawka :P

geneza mojego nicku jest taka:

najpierw był gładysz - nazwisko podawane kanarom w autobusach ;)

potem zaczeli tak na mnie mowic kumple

a potem był quake ;) na studiach gralismy czesto i jak kiedys gralem z niedoswiadczonym w quaku kumplem humanista na stancji to przy stanie 200 do 1 tak samo wyszlo ;) no i zostało ;)

ehh stare dobre czasy... to byl jeszcze quake 1

greets

Opublikowano

niewiedzialem ze taki watek jest ... :buhaha:

x lat temu mialem taka fajna lagune ,oczywiscie czarna kombi kola 17 obnizona i wogole

anno domini 1999 ..czyli 10 lat temu i tak zostalo, kolega Karol nazwal kiedys mnie (auto) ...wrc a ja polaczylem dwa slowa i tak zostalo :naughty:

:gwizdanie:

Opublikowano

jozku726- mam na imie Łukasz ale mówią na mnie józek ponieważ w szkole podstawowej miałem koszulkie reprezentacji polski józkowiaka i tak się zaczęło najpierw byłem józkowiak a potem józek i tak już zostało :) a 726 wzięło się z tego ze ho ho ho zakładałem meila i mi przypisali i nawet mi się podoba :)

Opublikowano

A nie Juskowiak??? :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

A nie Juskowiak??? :wallbash: :wallbash:

Mial podrabiana koszulke i bylo Z :kox: a nie S :decayed:
Opublikowano

to była podruba kupiona na rynku i był błąd :tongue4:

Opublikowano

A ja mysle,ze Ty poprostu walisz takie bledy,bo zadnego zdania bez bledu nie umiesz napisac :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

Wojciu0308 :

hehe :tongue4: proste Wojciu-moje imie 0308-dzien i miesiac urodzin :wink4: Tak naprawde kumple wolaja na mnie Cypis :decayed:

Opublikowano

dzielnica Londynu z która jestem związany ( 2 miejcie na świecie w którym spędziłem najwięcej czasu)

teraz pseudo hood młodych pakistańców :wallbash:

Opublikowano

Ksywka jeszcze ze szkoły podstawowej (miałem 11 lat - tak mnie wołali ) 30 lat przetrwała ... chociaż ostatnio Moskal woła mnie Zbowidowiec :polew:

Opublikowano

tymonA4

imie tymek i :good:A4 :good:

kiedyś miałem nicka tymona4 ale chłopaki wołali na mnie tymona to zmieniłem :evil:

Opublikowano

1991Kamil - to od imienia i roku urodzenia. Bywały też modyfikacje np. 91Kamil, Kamil_91.

Opublikowano

hmm swojego nicka mam od 5 klasy podstawowej..[czaja] tyle ze dodałem 77 i wyszło caja77 , rok urodzin,a czaja bo od nazwiska ,[słynny kompozytor,]ale nie dlatego że sie czaiłem tylko na odwrót,,,,

Opublikowano

Moja ksywka pochodzi od nazwiska Wypych mam ją od zawsze jak tylko sięgnę pomięcią a odziedziczyłem po braciszku i kiedyś byłem młody wypsiu a teraz jestem wypsiu

Opublikowano

Bialy-bo blondyn a cyferek nie zdradze :)

Opublikowano

kiedy miałem kilka lat miałem manię rozbierania i rozkręcania czegokolwiek i gdziekolwiek

łapy mnie swędziały jak diabli, ile razy za to dostałem od matki po du...ie nie zliczę :polew: :polew: :polew:

byłem takim małym dewastatorem stąd ksywka "devastation"

z wiekiem zaczałem z tego wyrastać ale i tak robiłem wszystko aby sprawdzić co i ile jest w stanie wytrzymac moją "obróbkę"

zniszczonych silników, skrzyń, mechanizmów róznicowych i mostów nie zliczę

dzieki temu z tego wszystkiego wyniosłem spora nauke i wiedzę którą do dzisiaj z powodzeniem wykorzystuję

ale na osiedlu ksywa została....