albi281 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam. mam problem z kupnem adaptera do tylnych głośników,ale i to nie jest takie oczywiste bo są 2, w zależności od tego jaki jest system w samochodzie i tu moje: pytanie po czym to poznać?
Kriss SierraFan Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Na osłonach głośników powinieneś mieć emblemacik "BOSE"
krzysiekvtec Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jesli adapter na czincze to mam na handel :-)
przemciotorun Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 po wlaczeniu radia powinno sie wyswietlic bose
albi281 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 nie zauważyłem żeby mi się wyświetlało,a wolał bym nie rozbierać nic bo jak siebie znam,a znam, to złożę tak że mi wszystko będzie latało. ---------- Post dopisany 05-01-2014 at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany 28-12-2013 at 15:17 ---------- no i śmiga,adapter kupiłem na giełdzie, z jakością dźwięku szału nie ma,ale gra,albo ja nie potrafię ustawić radia sony,za to jeśli chodzi o odbiór stacji radiowych to przez przejściówkę jest 100% gorzej .
Gladispes Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 no i śmiga,adapter kupiłem na giełdzie, z jakością dźwięku szału nie ma,ale gra,albo ja nie potrafię ustawić radia sony,za to jeśli chodzi o odbiór stacji radiowych to przez przejściówkę jest 100% gorzej . Szału na ori gratach nie będziesz miał możesz popróbować w opcjach radia ustawić balans przód/tył, coś to może pomoże. Co do odbioru stacji to niestety w tych Audi są problemy, a dodatkowo też łatwo zakłócić (co już zauważyłeś). Ja niedługo zabieram się za antenę i wzmacniacz fal radiowych, bo coś z tym trzeba zrobić w końcu!
Rekomendowane odpowiedzi