PawelMika Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Wpisujcie kto jest w tych okolicach zawsze mozna coś zorganizować ---------- Post dopisany 16-02-2014 at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany 02-01-2014 at 21:19 ---------- Nikogo nie ma ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Mika, tyś chyba od wczoraj w Rajchu:grin: Chyba nie wiesz ze ten 1mln. naszych w Niemczech najpóźniej po trzech miesiącach zapomina języka w gębie:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMika Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 heheh dobre ) trudno moze kiedys przypadkiem ktos tu zerknie:naughty: ---------- Post dopisany 27-02-2014 at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany 26-02-2014 at 10:09 ---------- ja gotowy ---------- Post dopisany 31-03-2014 at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany 27-02-2014 at 13:13 ---------- czemu nikt sie nie odzywa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ja mógłbym byc u was co chwile jakby nie to że 250km mam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMika Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jeden sie odezwal i to z daleka a resza ludzi?? co to nikt nie mieszka okolice Bochum lub Dortmund lub herne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni1.8turbo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Witam.odgrzeboje temat bo wlasnie dzisiaj pomyslalem zeby zobaczyc czy ktos jest w okolicach co podziela taka pasję jak ja. Ja z witten jestem. Czasem jezdze na zloty ale nie polskie. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez arni1.8turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMika Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam teraz odczytałem wiadomość ! A gdzie na złoty jeździsz. Można sie kiedyś spotkac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni1.8turbo Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Hej. Sorki ze nic niepisalem ale zarobiony bylem. A to roznie jezdze, raz jak wpadlem na pomysł to pojechalismy az do ingolstadtu pod muzeum audi. Mozna sie spotkac,tylko jeszcze auta nieprzygotowalem do sezonu.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Cześć, mieszkam w Arnsbergu HSK i na zlocika można by się zgadać.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ediartek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Siemka wiem Ze post Stary ale Napszie ja z Siegen Spotkac sie Morzna Zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel72689 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam ja jestem z Hagen. Miło było by pogłębić pasję. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisstz Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Ja z Münster w NRW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Kempen nord westfalen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel72689 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam ktoś już był albo się wybiera na motor show ESSEN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Siemanko ja z Essen jak jakiś spocik to chętnie pozdrawiam wszystkich i czekam na propozycje, a może by tak spocik z gokartami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi