kaju Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Pany na pierwszej stronie jest fylm z ubiegłego roku, 5:58 srebrny avant na chodniku, czyj to? http://a4-klub.pl/members/sysiek-28771/
WhyMe? Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 I za wczasu Karol proszę dodatkowy klucz do pokoju
OGr Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 I za wczasu Karol proszę dodatkowy klucz do pokoju Lepiej sam go po prostu trzymaj.
MAGIC87 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox: załóż się, że i tak będzie płacz, że dużo? będzie, fajnie, że zająłeś sie organizacją po raz drugi, kto był, nie będzie żałował paru złotych, na grubą impreze, no pokój możesz sobie wybrać, ja np spałem z kowim Dobrze ze Was wpuscilem do pokoju Byscie spali na schodach. to było bez znaczniia w takiej sytuacji Magic tyle szczęścia nie miał miałem misje jak z TOP GEAR, i wiem ze sedan B6 nie nadaje sie na nocleg
OGr Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kaju masz tu pierwowzór jak powinna wyglądać druga odsłona zlotu:
kaju Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kaju masz tu pierwowzór jak powinna wyglądać druga odsłona zlotu: uwielbiam tą nute, ale uwierz mi, że do bifora to to się kryje
kkrawat Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox: załóż się, że i tak będzie płacz, że dużo? będzie, fajnie, że zająłeś sie organizacją po raz drugi, kto był, nie będzie żałował paru złotych, na grubą impreze, no pokój możesz sobie wybrać, ja np spałem z kowim Dobrze ze Was wpuscilem do pokoju Byscie spali na schodach. to było bez znaczniia w takiej sytuacji Magic tyle szczęścia nie miał miałem misje jak z TOP GEAR, i wiem ze sedan B6 nie nadaje sie na nocleg Magic już daj spokój - było avanta kupic to bys się wyspał Najdziwniejsze że ani Oli ani ja pokoju nie zamykalismy
Arkadiush Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Magic już daj spokój - było avanta kupic to bys się wyspał Najdziwniejsze że ani Oli ani ja pokoju nie zamykalismy dobrze godo
MAGIC87 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Ceny uzgodnione, w ten weekend pełne info lubie to:kox: załóż się, że i tak będzie płacz, że dużo? będzie, fajnie, że zająłeś sie organizacją po raz drugi, kto był, nie będzie żałował paru złotych, na grubą impreze, no pokój możesz sobie wybrać, ja np spałem z kowim Dobrze ze Was wpuscilem do pokoju Byscie spali na schodach. to było bez znaczniia w takiej sytuacji Magic tyle szczęścia nie miał miałem misje jak z TOP GEAR, i wiem ze sedan B6 nie nadaje sie na nocleg Magic już daj spokój - było avanta kupic to bys się wyspał Najdziwniejsze że ani Oli ani ja pokoju nie zamykalismy To moze ja sie dobijałem do innego pokoju?
kkrawat Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 I potem sie dziwisz ze cie wpuscic nie chcieli pijaku
kaju Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 wiem, że miałem to zrobić w weekend, ale czasu było brak... Dzisiaj edytuję pierwszy post, cena ostateczna za zlot to 250zł od osoby, data bez zmian, szczegóły wieczorem w pierwszym poście możecie już wrzucać do prosiaków
czorny_07 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 wiem, że miałem to zrobić w weekend, ale czasu było brak... Dzisiaj edytuję pierwszy post, cena ostateczna za zlot to 250zł od osoby, data bez zmian, szczegóły wieczorem w pierwszym poście możecie już wrzucać do prosiaków 1. Czorny
Duds Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja się raczej nie zapisuję, bo nie wiem czy nie będę w tym terminie za granicą, a jak nie będę to podjadę na jeden dzień od rana do wieczora, jeśli będzie taka możliwość
Hesik Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 1. Czorny 2. Hesik + 1,5 Zapisy zaczynamy po co czekac na zezwolenie szefa
JawoR36 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 1. Czorny2. Hesik + 1,5 Zapisy zaczynamy po co czekac na zezwolenie szefa pFFF.. Buraki. Burżuazja czeka na pisemne zaproszenia Podać adres Panie Kaju?
Rekomendowane odpowiedzi