kaju Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 kaju ten termin to juz tak na 100proc...bo zaczynam wolne na okres wakacyjny ogarniac Krzysiu, pierdylion procent, tylko pamiętaj, żeby zabrać siostre, a reszta to na PW albo skypie
krzysiek23 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 kaju ten termin to juz tak na 100proc...bo zaczynam wolne na okres wakacyjny ogarniac Krzysiu, pierdylion procent, tylko pamiętaj, żeby zabrać siostre, a reszta to na PW albo skypie siostra bedzie,mowila ze wezmie wolne na caly tydzien.....
miszka Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 A jest szansa , żeby zajechać z kołem po drugiej stronie ? Wątroba jak najbardziej polskiego pochodzenia
Gość Edyta Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 A jest szansa , żeby zajechać z kołem po drugiej stronie ?Wątroba jak najbardziej polskiego pochodzenia się głupio pytasz
kaju Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 A jest szansa , żeby zajechać z kołem po drugiej stronie ?Wątroba jak najbardziej polskiego pochodzenia przygotuję Ci miejsce parkingowe w ognisku
michu93 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 A jest szansa , żeby zajechać z kołem po drugiej stronie ?Wątroba jak najbardziej polskiego pochodzenia przygotuję Ci miejsce parkingowe w ognisku dwa krawaty będą parkowały w tym samym miejscu?
Wandej Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 A jest szansa , żeby zajechać z kołem po drugiej stronie ?Wątroba jak najbardziej polskiego pochodzenia przygotuję Ci miejsce parkingowe w ognisku dwa krawaty będą parkowały w tym samym miejscu? Krawatów będzie znacznie więcej:naughty:
Bielun22 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 A jest szansa , żeby zajechać z kołem po drugiej stronie ?Wątroba jak najbardziej polskiego pochodzenia przygotuję Ci miejsce parkingowe w ognisku dwa krawaty będą parkowały w tym samym miejscu? Krawatów będzie znacznie więcej:naughty: nom będzie
MAGIC87 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 rok temu też jeden spał w aucie... najpierw była wersja że go nie wpuścili do pokoju... okazało się że nie do swojego próbował wchodzić Oli_b5 zasnął w pokoju w Magic nie miał gdzie się podziać z tego co słyszałem W tym roku ponoć reszta zrzuca mi sie na pokój... kręgi szyjne to bolały mnie jeszcze grubo ponad miesiac, od zakończenia zlotu:decayed:
jedrekx Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 lista pewnie jakoś w maju/czerwcu ruszy?
kaju Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 lista pewnie jakoś w maju/czerwcu ruszy? zgadza sie, my akurat na pw jesteśmy ugadani co i jak
kaju Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 Zlocik tuż tuż, już tylko 149 dni ;-) policzył jepaniutki
OGr Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Zlocik tuż tuż, już tylko 149 dni ;-) policzył jepaniutki chcesz skrypcik ;-) ?
jedrekx Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 lista pewnie jakoś w maju/czerwcu ruszy? zgadza sie, my akurat na pw jesteśmy ugadani co i jak no to wiadomo
Wandej Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 lista pewnie jakoś w maju/czerwcu ruszy? zgadza sie, my akurat na pw jesteśmy ugadani co i jak no to wiadomo Bez faworyzacji prosze:przebiegly: A5 to też a4:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi