fatboy Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 najlepszą opcją pewnie było by móc wybrać pomiędzy pobytem 3 dniowym a 2 dniowym
darek995 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Na 2 dni napewno bede bo potem praca.
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jesli znowu w borowance to mysle że nie ma co szaleć z tymi daniami, zredukować do minimum(śniadanie), poprosic tylko o udostępnienie grila, czy tam miejsca na ognisko i "kazdy sobie". Bo jednak 300zł to straszak na obecność(co by nie dawali, a wiem że nie dadzą zbyt wiele), a i tak przykładem był pierwszy zlot, dużo ludzi w dzień trafiło do maca, czy na pizze pobliską. Tak wiec ja byłbym za zjazdem ceny do cen za dobe wynajmu z śniadaniem. Kolacja i obiad na swój koszt, w mięsnym zrobimy przewrót:polew: Kuchnie własną w pokojach miał każdy:wink:
czorny_07 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jesli znowu w borowance to mysle że nie ma co szaleć z tymi daniami, zredukować do minimum(śniadanie), poprosic tylko o udostępnienie grila, czy tam miejsca na ognisko i "kazdy sobie". Bo jednak 300zł to straszak na obecność(co by nie dawali, a wiem że nie dadzą zbyt wiele), a i tak przykładem był pierwszy zlot, dużo ludzi w dzień trafiło do maca, czy na pizze pobliską. Tak wiec ja byłbym za zjazdem ceny do cen za dobe wynajmu z śniadaniem. Kolacja i obiad na swój koszt, w mięsnym zrobimy przewrót:polew: +1 Kowi popływamy co?
talib1990 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 aby tradycji stało się za dość Talib czym zawita ? :kox:
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jesli znowu w borowance to mysle że nie ma co szaleć z tymi daniami, zredukować do minimum(śniadanie), poprosic tylko o udostępnienie grila, czy tam miejsca na ognisko i "kazdy sobie". Bo jednak 300zł to straszak na obecność(co by nie dawali, a wiem że nie dadzą zbyt wiele), a i tak przykładem był pierwszy zlot, dużo ludzi w dzień trafiło do maca, czy na pizze pobliską. Tak wiec ja byłbym za zjazdem ceny do cen za dobe wynajmu z śniadaniem. Kolacja i obiad na swój koszt, w mięsnym zrobimy przewrót:polew: +1 Kowi popływamy co? no kórfa podstawa odwiedzić ten zalew, staw, bajorko czy tam basen, nie pamietam co to było:grin:
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 podstawa odwiedzić ten zalew, staw, bajorko czy tam basen, nie pamietam co to było:grin: znowu kija zamoczysz i Ci browara nie będzie ubywać jestem ciekaw kto w tym roku wygra zlot - poprzednia edycja bezapelacyjnie należy do Gwertego Grzesiu co do zjeżdżania z cen - właśnie o tym chciałem napisać, że to, co zjade z obiadu, to pojedziesz i zostawisz w Macu, no ale c**j, pomyśli się.
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 jak sie upodlimy jak poprzednio to i tak nic nie zjemy za to co płaciliśmy:polew: a i wyjscie na gastro grubo po 15ej pewnie jak już żołądek będzie wstanie:grin:
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 jak sie upodlimy jak poprzednio to i tak nic nie zjemy za to co płaciliśmy:polew: a i wyjscie na gastro grubo po 15ej pewnie jak już żołądek będzie wstanie:grin: no rok temu fakt, że część ludzi była budzona do koryta rano, a kilka osób się nawet nie stawiło obiad wypada właśnie około 15:30-16, koszta rozpiszę jak sam sobie jakiś obiad ogarnę ---------- Post dopisany at 11:22 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- najpierw czeka BT
klysek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 ale do Ostrowa tez sie wybiore niech juz bedzie
WhyMe? Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 ale do Ostrowa tez sie wybiore niech juz bedzie Ty przemyśl to dobrze czy dasz radę
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 ale do Ostrowa tez sie wybiore niech juz bedzie Ty przemyśl to dobrze czy dasz radę cicho bądź... słyszałem, że klysiu ma fajne sunglasy s topguna
klysek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 ale do Ostrowa tez sie wybiore niech juz bedzie Ty przemyśl to dobrze czy dasz radę BT przetrwałem 3 razy to Ostrów tez dam rade spokojona twoja lokowana
MAGIC87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 mozliwe ze bede:decayed: tylko ze odliczyc prosze mi nocleg bo bede znowu spał w aucie:decayed:
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 mozliwe ze bede:decayed: tylko ze odliczyc prosze mi nocleg bo bede znowu spał w aucie:decayed: to już gadaj z tym, co mi ogórkową na trampku zmarnował
WhyMe? Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 mozliwe ze bede:decayed: tylko ze odliczyc prosze mi nocleg bo bede znowu spał w aucie:decayed: Oli challenge accepted
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 mozliwe ze bede:decayed: tylko ze odliczyc prosze mi nocleg bo bede znowu spał w aucie:decayed: Oli challenge accepted Ty sie nie nabijaj, bo gdyby nie zapasowa kołdra u Kowiego w apartamentach to byś z czornym zakończył nocke na kostce
WhyMe? Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ty sie nie nabijaj, bo gdyby nie zapasowa kołdra u Kowiego w apartamentach to byś z czornym zakończył nocke na kostce Nie ma jak u Kowiego na salonach
Rekomendowane odpowiedzi