kachnazgierz Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Uuu, to już ostatni raz pojedziesz z Lubą
OficeR Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Uuu, to już ostatni raz pojedziesz z Lubą Nie sądzę, podstawą będzie obtańczenie jej do białego rana
klysek Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Uuu, to już ostatni raz pojedziesz z Lubą Nie sądzę, podstawą będzie obtańczenie jej do białego rana Mario ma obcykany repertuar w malym palcu
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 tia... Prawa w przód, prawa w bok, "włosy", potem obrót i ręce w górę, następnie zapętlić
kaju Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Opublikowano 9 Maja 2014 tia... Prawa w przód, prawa w bok, "włosy", potem obrót i ręce w górę, następnie zapętlić odstaw to
MarianekZg Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Uuu, to już ostatni raz pojedziesz z Lubą Nie sądzę, podstawą będzie obtańczenie jej do białego rana Mario ma obcykany repertuar w malym palcu Loka loka loka i inne
chopin Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Uuu, to już ostatni raz pojedziesz z Lubą Nie sądzę, podstawą będzie obtańczenie jej do białego rana Mario ma obcykany repertuar w malym palcu Loka loka loka i inne ej , to jest mój bukowinowy hicior :grin: siemanko
TyBucu Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 A tak wogole ktos bedzie kombinowal jakis filmik ze zlotu? Zeby co niektorzy mieli przynajmniej jakies wspomnienia z tego ze tam byli...
krzysiek23 Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Oczywiście Nasz operator Kowi kowi sie jeszcze nie zapisal
kaju Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Zobaczcie w wątku z zapisami kto jest na pozycji 48 - zwycięzca pierwszej edycji OEMa
TyBucu Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 I się chyba nie zapisze bo wątek zamknięty
kaju Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 I się chyba nie zapisze bo wątek zamknięty napisałem, że zapisy przez PW, wątek zamknąłem, żeby spam nie szedł niepotrzebnie w dwóch tematach, tylko tutaj
krzysiek23 Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 I się chyba nie zapisze bo wątek zamknięty przecie ty juz jest na liscie to p co marudzisz
kaju Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 I się chyba nie zapisze bo wątek zamknięty przecie ty juz jest na liscie to p co marudzisz o kowiego mu chodziło
TyBucu Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Jak bym nie byl wpisany to i tak bym wjechal, i tak pewnie bede spal na miekkim kawalku chodnika Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
kaju Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Jak bym nie byl wpisany to i tak bym wjechal, i tak pewnie bede spal na miekkim kawalku chodnika Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki. o holowanie się nie bój - cwiara rok temu chodnik pozamiatał w drodze do pokoju
TyBucu Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Muahaha, ubiore sie w mikrofibre to parkiety sie beda lsnic przez miesiac Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
OficeR Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 Zadatek poszedł teraz tylko kolekcjonować flaszki na sierpień
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 Grunt, że nie tylko ja będę świeżakiem na ogólniaku:)
Rekomendowane odpowiedzi