kaju Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 tam tylko po prawej w pierwszym od hotelu? Jaskuła - właścicielka czterech gości wykończyła - trzech pod ziemią, jeden w wariatkowie
Tomasz Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 tam tylko po prawej w pierwszym od hotelu? Jaskuła - właścicielka czterech gości wykończyła - trzech pod ziemią, jeden w wariatkowie tak,
kaju Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 no to już wiadomo czemu mu lodówke z gorzałą wskazała
trzacha197444 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Ja zamierzam całe trzy dni rozmawiać o motoryzacji, a nie z pijakami wódkę pić ! Choć jak wiadomo, na Zlotach sa wZloty i upadki:D ciekawe, czy byłby taki hardkor, co by zrobił złota bezalkoholowego ;p pewnie spadł by z klubowicza na nowicjusza... Też mam takie założenie :polew: ---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- tam tylko po prawej w pierwszym od hotelu? Jaskuła - właścicielka czterech gości wykończyła - trzech pod ziemią, jeden w wariatkowie Taka atrakcyjna, że aż trzy ofiary i jedna niedoszła?
kaju Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Taka atrakcyjna, że aż trzy ofiary i jedna niedoszła? ciężki przypadek
trzacha197444 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Tego się właśnie obawiam - ciężkich przypadków. Dlatego do Ostrowa zabieram kajdanki, żeby w odpowiednim momencie zabezpieczyć się przed szwędaniem i przykuć się do grzejnika oraz telefon bez karty sim - bo prawie zawsze włącza mi się Telekomunikacja Polska S.A. i dzwonię do wszystkich znajomych, z którymi najczęściej nie rozmawiałem od lat...
Gość cwiara Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Tego się właśnie obawiam - ciężkich przypadków. Dlatego do Ostrowa zabieram kajdanki, żeby w odpowiednim momencie zabezpieczyć się przed szwędaniem i przykuć się do grzejnika oraz telefon bez karty sim - bo prawie zawsze włącza mi się Telekomunikacja Polska S.A. i dzwonię do wszystkich znajomych, z którymi najczęściej nie rozmawiałem od lat... Wiesz ze mam to samo z dzwonieniem A najgorsze jest to że na następny dzień nie pamiętam o czym nawijałem
Gość Edyta Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 siedziałeś na murku bo droga była długa do domu
Gość cwiara Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 siedziałeś na murku bo droga była długa do domu Noo. Pamiętam jak dziś
kaju Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Tego się właśnie obawiam - ciężkich przypadków. Dlatego do Ostrowa zabieram kajdanki, żeby w odpowiednim momencie zabezpieczyć się przed szwędaniem i przykuć się do grzejnika oraz telefon bez karty sim - bo prawie zawsze włącza mi się Telekomunikacja Polska S.A. i dzwonię do wszystkich znajomych, z którymi najczęściej nie rozmawiałem od lat... Wiesz ze mam to samo z dzwonieniem A najgorsze jest to że na następny dzień nie pamiętam o czym nawijałem dlatego jak wbiłeś gwoździa w zeszłym roku to po zaholowaniu Cie do pokoju zabrałem kluczyki od auta i telefon i oddałem to mojej żonie, sam rano byłem w szoku co Twój telefon robi u mnie w pokoju w szufladzie
wujek496 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Tego się właśnie obawiam - ciężkich przypadków. Dlatego do Ostrowa zabieram kajdanki, żeby w odpowiednim momencie zabezpieczyć się przed szwędaniem i przykuć się do grzejnika oraz telefon bez karty sim - bo prawie zawsze włącza mi się Telekomunikacja Polska S.A. i dzwonię do wszystkich znajomych, z którymi najczęściej nie rozmawiałem od lat... Wiesz ze mam to samo z dzwonieniem A najgorsze jest to że na następny dzień nie pamiętam o czym nawijałem dlatego jak wbiłeś gwoździa w zeszłym roku to po zaholowaniu Cie do pokoju zabrałem kluczyki od auta i telefon i oddałem to mojej żonie, sam rano byłem w szoku co Twój telefon robi u mnie w pokoju w szufladzie Przykładny tato. Już wiem kto będzie nas pilnował w Ostrowie ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 07:28 ---------- Zlocik opłacony także zaczynam odliczać Ps. z tym tatą i pilnowaniem żartowałem także .... Pozdrawiam
trzacha197444 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Tego się właśnie obawiam - ciężkich przypadków. Dlatego do Ostrowa zabieram kajdanki, żeby w odpowiednim momencie zabezpieczyć się przed szwędaniem i przykuć się do grzejnika oraz telefon bez karty sim - bo prawie zawsze włącza mi się Telekomunikacja Polska S.A. i dzwonię do wszystkich znajomych, z którymi najczęściej nie rozmawiałem od lat... Wiesz ze mam to samo z dzwonieniem A najgorsze jest to że na następny dzień nie pamiętam o czym nawijałem To widzę, że się zawiązuje fan klub TP S.A. Kiedyś, jak już mieszkałem w Ustce, byłem na jakieś imprezie na promenadzie. Gdzieś ok. 2.00 coś mi się popieprzyło i zadzwoniłem do Brzegu Dolnego do kupla z liceum. I mówię do niego - dawaj, jestem tu i tu i czekam 15 minut. Kuźwa, nie mógł ogarnąć, na jaką promenadę ma przyjechać . Nie będę dodawać w jaki sposób mi wytłumaczył, że jest to trochę niemożliwe, by w 15 min. dojechać tam, gdzie go zapraszam. Życie...
Wandej Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Kliknąć mnie trzeba jako zlot opłacony:przebiegly:
miszka Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 a gdzie tu jest jakaś lista anonimowych alkoholików
kaju Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xv-ogolnopolski-zlot-audi-a4-klub-polska-ostrow-wielkopolski-zapisy-326510/ podwieszę w pierwszym poście
miszka Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 tak się teraz zastanawiam czy jechać z żoną czy z braciakiem :drinks::drunk:
Gość Edyta Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 zapisz się + 1 , a pomyślisz przed zlotem:decayed:
kaju Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 tak się teraz zastanawiam czy jechać z żoną czy z braciakiem :drinks::drunk: nie ważne z kim - byle miał Cie kto zebrać jak dyche z chodnika w niedziele do auta i dowieźć do domu
miszka Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 tak się teraz zastanawiam czy jechać z żoną czy z braciakiem :drinks::drunk: nie ważne z kim - byle miał Cie kto zebrać jak dyche z chodnika w niedziele do auta i dowieźć do domu Moja żona waży około 60kg przy wzroście 178cm , ja 115kh przy wzroście 196cm , to podnoszenie z chodnika roczej by wyglądało jak podnoszenie torby dyszek ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- zapisz się + 1 , a pomyślisz przed zlotem:decayed: Jak pojadę z bratem to bedzie +4
Gość Edyta Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 tak się teraz zastanawiam czy jechać z żoną czy z braciakiem :drinks::drunk: nie ważne z kim - byle miał Cie kto zebrać jak dyche z chodnika w niedziele do auta i dowieźć do domu Moja żona waży około 60kg przy wzroście 178cm , ja 115kh przy wzroście 196cm , to podnoszenie z chodnika roczej by wyglądało jak podnoszenie torby dyszek ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- zapisz się + 1 , a pomyślisz przed zlotem:decayed: Jak pojadę z bratem to bedzie +4 czemu az 4 a twój opis wyże to jakbym czytała o sobie i moim pięknym temu mu mowie zawsze - chciało się pić to załącz Q i do domu:polew:
Rekomendowane odpowiedzi