kaju Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 Kaju wiadomo kto z kim śpi w celi ? :grin: na dzień dzisiejszy wiadomo, że siostra Krzyśka śpi ze mną w piątek, a w sobote truskawka I tak żadna pożytku nie będzie miała. Chyba ze po plecach podrapiesz:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 powstrzymam się lepiej
Gość Edyta Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Kaju wiadomo kto z kim śpi w celi ? :grin: na dzień dzisiejszy wiadomo, że siostra Krzyśka śpi ze mną w piątek, a w sobote truskawka Że jak O_o ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- Uuuaaa łostro. Ja słyszałem ze owszem ale zajmiesz się potomstwem truskawki w jej pokoju Niania poszukiwana :-D he he
Michalmichalo Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Z względu na sprawy rodzinne nie będe mógł uczestniczyć w zlocie Jest ktos kto chciałby pojechać,a nie wpłacił zaliczki w terminie??? Jestem otwarty na propozycje.Najlepiej PW.
Wandej Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Oj Kaju coś czuje ze we 3 z dominem zostaniemy przy butelce:whistling: Kurfa znowu się najebalem:nose: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Pomyk Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Chciałem wpaść ale jak zobaczyłem na filmiku z tamtego roku jakie fury tam są to wstyd mi moją jechać...
Gość Edyta Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Żarty chyba sobie robisz!? To wychodzi na to, że też nie powinnam jechać..... :-P
Arkadiush Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Chciałem wpaść ale jak zobaczyłem na filmiku z tamtego roku jakie fury tam są to wstyd mi moją jechać... Wiesz powiem Ci że to czy ktoś ma glebe czy serie to nie ma znaczenia liczy się spotkanie z osobami z forum, o atmosferę oraz o zabawe a to nie ma znaczenia czym przyjedziesz... niektórzy przyjeżdżają nawet nie audi tylko inną marką a jadą żeby dobrze się pobawić także nie pierdyl tylko przyjeżdżaj
Wandej Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Żarty chyba sobie robisz!? To wychodzi na to, że też nie powinnam jechać..... :-P Ty i Wladi macie mierzenie zawiechy przed wjazdem:przebiegly: Jest belka jak w markecie i jak za wysoko wjazdu nie ma:decayed:
OficeR Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Ja się wybieram serią na 16" i zawiasie 1BE, jadę tam poznać ludzi i pooglądać fajne fury a przede wszystkim milo spędzić czas z Lubą Boje się tylko się tylko że auto mi za grill będzie robić bo taki parch że szkoda patrzeć na niego
Gość Edyta Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Żarty chyba sobie robisz!? To wychodzi na to, że też nie powinnam jechać..... :-P Ty i Wladi macie mierzenie zawiechy przed wjazdem:przebiegly: Jest belka jak w markecie i jak za wysoko wjazdu nie ma:decayed: Grabisz sobie oj grabisz .... Nie zapomnij tylko tej przyczepki z olejem, żeby Ci nie zabrakło :-P
Arkadiush Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Ja się wybieram serią na 16" i zawiasie 1BE, jadę tam poznać ludzi i pooglądać fajne fury a przede wszystkim milo spędzić czas z Lubą Boje się tylko się tylko że auto mi za grill będzie robić bo taki parch że szkoda patrzeć na niego tu głównie chodzi o spotkanie a nie kto ma lepiej auto zrobione itp
marcindlug Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Ja się wybieram serią na 16" i zawiasie 1BE, jadę tam poznać ludzi i pooglądać fajne fury a przede wszystkim milo spędzić czas z Lubą Boje się tylko się tylko że auto mi za grill będzie robić bo taki parch że szkoda patrzeć na niego Ty chyba mojego parcha nie widziales
ŁukaszA4 Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Ja się wybieram serią na 16" i zawiasie 1BE, jadę tam poznać ludzi i pooglądać fajne fury a przede wszystkim milo spędzić czas z Lubą Boje się tylko się tylko że auto mi za grill będzie robić bo taki parch że szkoda patrzeć na niego Ty chyba mojego parcha nie widziales Na różowych felach? Ja przyjeżdżam wpycham w krzuny i oglądam inne
marcindlug Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Na różowych felach? Ja przyjeżdżam wpycham w krzuny i oglądam inne Ta ja chyba tez tak zrobie
darek995 Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 A leci ktoś z pleszewa? Tapnięte z iphona
TygrySs Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 :banan:'>http://www.youtube.com/watch?v=eRwrYYN5HAI:banan::banan: ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- :banan::banan:
TygrySs Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 jaaaa :kox: przyszłam narobic spamu :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi