DeeJay_Kill Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 bo wiedziałem, kiedy nie pobierać - co ja Wam zrobię, że po prostu nie potrafię inaczej? ;p
trzacha197444 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 bo wiedziałem, kiedy nie pobierać - co ja Wam zrobię, że po prostu nie potrafię inaczej? ;p Kuźwa no patrz, to tylko ja dzwonka na przerwę nie słyszałem? Wladi jak wątroba? Ja tam "ucztuję" dalej - w końcu urlop trwa.
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Trzacha był moim współlokatorem podobno;p Miał cały apartament dla siebie;D Żałuję tylko, że nie wziąłem żadnego aparatu i nie porobiłem zdjęć, ale jak to mówił Magik "jak ze zlotu jest dużo zdjęć i filmów, to impreza była słaba" - to tylko mówię nawiasem dla tych, którzy domagają się więcej materiałów;D
trzacha197444 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Trzeba umiejętnie łączyć przyjemne z pożytecznym Ja tak, jak napisałeś miałem apartament ze współlokatorem (nie odwrotnie ), ale wcześniej materiał zdjęciowy zrobiłem a kac to dopiero później przyszedł
TyBucu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Magic, cwiara, meldujcie z czego ta farba byla bo nie zchodzi... Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2
slo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Trzacha był moim współlokatorem podobno;p Miał cały apartament dla siebie;D Żałuję tylko, że nie wziąłem żadnego aparatu i nie porobiłem zdjęć, ale jak to mówił Magik "jak ze zlotu jest dużo zdjęć i filmów, to impreza była słaba" - to tylko mówię nawiasem dla tych, którzy domagają się więcej materiałów;D Mnie nie było, chce tylko zeby wszyscy mi wyslali materiały do filmu . . . . Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
TyBucu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Trzacha był moim współlokatorem podobno;p Miał cały apartament dla siebie;D Żałuję tylko, że nie wziąłem żadnego aparatu i nie porobiłem zdjęć, ale jak to mówił Magik "jak ze zlotu jest dużo zdjęć i filmów, to impreza była słaba" - to tylko mówię nawiasem dla tych, którzy domagają się więcej materiałów;DMnie nie było, chce tylko zeby wszyscy mi wyslali materiały do filmu . . . . Spoko tylko dorwe kompa... potem mi wyslesz co mas to ja tez pokleje. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2
Gość cwiara Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Magic, cwiara, meldujcie z czego ta farba byla bo nie zchodzi... Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 To grubo. Trza Seby pytac bo to jego bylo. Ale nie tylko Ty miales pomalowane wlosy wiec niech sie inni wypowiedza czy domyli Mi koty prawie szybe wjebaly bo madry jakis smalcem posmarowal
TyBucu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Chcieli ze mnie rudego zrobic kutfa mac. Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2
darek995 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 dajcie jakieś foto z "przejdzie bokiem" ;D haha cicho tam nie bądź skromny O moja fota, a mam więcej Tomek The Best godzina ok 22 Tomek wchodzi do recepcji widać chwiejnym krokiem i kupuje małe 0,5L które robi z Wladim na pół. Po poł godziny Tomek trzeźwy ! smalcem dzieli, ogórkiem częstuje HOW IT'S WORKS ?
MAGIC87 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Kto tam chciał żebym ogarnął komuś jakieś koszulki czy ręczniki to pisać bo tylko coś tam mi świta w głowie PRZEJDZIE BOKIEM Nie takie meble sie nosiło. :polew: Twoje szczeście że łóżko sie nie zmieściło, Bo obudzić się na swoim łóżku na korytarzu bezcenne :grin: Nastepnym razem owiniemy pacjenta streczem , co by nie wypadł na podłoge
Rooney1990 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 dajcie jakieś foto z "przejdzie bokiem" ;D haha cicho tam nie bądź skromny O moja fota, a mam więcej Tomek The Best godzina ok 22 Tomek wchodzi do recepcji widać chwiejnym krokiem i kupuje małe 0,5L które robi z Wladim na pół. Po poł godziny Tomek trzeźwy ! smalcem dzieli, ogórkiem częstuje HOW IT'S WORKS ? Czlowiek gabka Wyslane tostem z maslem.
wladi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No to grubo jak już alkohol w recepcji kupował....a ja w bagażniku przy rozpakowywaniu znalazłem 0.7... memory five wladi i wszystko jasne :-)
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No to grubo jak już alkohol w recepcji kupował....a ja w bagażniku przy rozpakowywaniu znalazłem 0.7... memory five wladi i wszystko jasne :-) i się nie podzieliłeś
wladi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak sam byłem w szoku jak z bagażnika ją wyciągnąłem..... memory five wladi i wszystko jasne :-)
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak sam byłem w szoku jak z bagażnika ją wyciągnąłem..... memory five wladi i wszystko jasne :-) i ten podpis Twój ładne czerwone kwadraciki masz
wladi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No w czerwonym mi do twarzy memory five wladi i wszystko jasne :-)
Wandej Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No w czerwonym mi do twarzy memory five wladi i wszystko jasne :-) W końcu notch jonson:naughty:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Gość Edyta Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) No w czerwonym mi do twarzy memory five wladi i wszystko jasne :-) Ale, że jak, takie gacie jak ten na plaży :-D :-P Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez strawberry
Wandej Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No w czerwonym mi do twarzy memory five wladi i wszystko jasne :-) Ale, że jak, takie gacie jak ten na plaży :-D :-P Wladi na helu na plaży pewnie tak samo stoi:polew: Szuka ofiary na opalenizneWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi