Gość Edyta Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Może w sobotę zajedziemy was odwiedzić jak mój szybko wróci z Niemiec ;-)
Wandej Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Może w sobotę zajedziemy was odwiedzić jak mój szybko wróci z Niemiec ;-)no to dawajcie jeszcze bede mógł pochlac bo w poniedziałek rano ruszamy:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
czorny_07 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 spamujecie tu i spamujecie, co tu dużo wspominać, integracja na fullu, najebka jak zwykle, mnie sie podoba, fotek z mojego rooma chyba nie musze wrzucać
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 spamujecie tu i spamujecie, co tu dużo wspominać, integracja na fullu, najebka jak zwykle, mnie sie podoba, fotek z mojego rooma chyba nie musze wrzucać Czorny ja to bym zpytal kiedy robimy after party ale sie wstydze
sysek27 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tomek ja z Tobą do flachy nie siadam jak widziałem ile potrafisz przyjąć...jak dla mnie masz medal za sobotę.
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tomek ja z Tobą do flachy nie siadam jak widziałem ile potrafisz przyjąć...jak dla mnie masz medal za sobotę. oj od czasu do czasu czlowiek z domu sie wyrwie
Gość cwiara Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tomek ja z Tobą do flachy nie siadam jak widziałem ile potrafisz przyjąć...jak dla mnie masz medal za sobotę. Mam następce
chopin Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 spamujecie tu i spamujecie, co tu dużo wspominać, integracja na fullu, najebka jak zwykle, mnie sie podoba, fotek z mojego rooma chyba nie musze wrzucać czorny słyszałeś już drugą zwrotkę piosenki o kaju ?
novwy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Novwy i Wladi sporo fot maja. Brylowali w towarzystwie:kox:Wladi masz fotki z terminala w recepcji? Byś wrzucił Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 poka, poka
czorny_07 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 spamujecie tu i spamujecie, co tu dużo wspominać, integracja na fullu, najebka jak zwykle, mnie sie podoba, fotek z mojego rooma chyba nie musze wrzucać czorny słyszałeś już drugą zwrotkę piosenki o kaju ? ej c**ju!
chopin Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 spamujecie tu i spamujecie, co tu dużo wspominać, integracja na fullu, najebka jak zwykle, mnie sie podoba, fotek z mojego rooma chyba nie musze wrzucać czorny słyszałeś już drugą zwrotkę piosenki o kaju ? ej c**ju! no co no co ?
Gość cwiara Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) czopek zaspiewal i zniknął Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez cwiara
kaju Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 dobra podsumowanie: zlot udany, wszyscy zadowoleni, zamykam
Rekomendowane odpowiedzi