trepek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Horman ma czasem bardzo ciekawe oferty, w wakacje kupilem brame garazowa (segmentowa, automatyka, wyciagana w gore, doplata do gwarancji 5letniej + mocniejszy naped) tego producenta z montazem za mniej niz 3k zl.
talib1990 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Dzięki Damian za kontakt !!! Jednak będzie Hormann cena jest taka , że przy moim wymiarze zwala z nóg ! Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 2 godziny temu, talib1990 napisał: Dzięki Damian za kontakt !!! Jednak będzie Hormann cena jest taka , że przy moim wymiarze zwala z nóg ! Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka Polecam sie na przyszlosc gwarantuje ze nigdzie nie kupicie hormana w lepszej cenie, gwarancja na bramę i automatyke, zapraszam
marec-ki Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Panowie jaką tarczę 125 do cięcia betonu zbrojonego polecicie ?
bizonek069 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam może ktoś się orientuje jaki bank oferuje najlepszy kredyt 150-170tys na dom? Jakie raty itp?
talib1990 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Witam może ktoś się orientuje jaki bank oferuje najlepszy kredyt 150-170tys na dom? Jakie raty itp? Z własnego doświadczenia powiem : taki który chce z Tobą rozmawiać Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka
cylit Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 11 godzin temu, bizonek069 napisał: Witam może ktoś się orientuje jaki bank oferuje najlepszy kredyt 150-170tys na dom? Jakie raty itp? PKO BANK POLSKI (ten bez żubra)
bizonek069 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Będę musiał się tam do nich przejść, może dadzą jakąś dobrą ofertę, tymbardziej, że mam u nich konto:D A jeszcze jedno pytanie, zna ktoś jakieś dobre firmy budowlane z okolic Krakowa?
YOGI3000 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 9 godzin temu, bizonek069 napisał: Będę musiał się tam do nich przejść, może dadzą jakąś dobrą ofertę, tymbardziej, że mam u nich konto:D A jeszcze jedno pytanie, zna ktoś jakieś dobre firmy budowlane z okolic Krakowa? Nie licz na jakąs lepsze ofertę z tego tytułu że masz u nich konto, oferta jak dla każdego innego. Przejdź się do kilku banków jakie masz w okolicy, może mają jakąś promocje typu brak prowizji itp. Przerabiał ktoś ostatnio temat drzwi wejściowych? Jakich producentów są teraz polecane?
marec-ki Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Nie wiem jak teraz ale kiedyś jak się chodziło na targi dom/mieszkanie to banki dawały niezłe oprocentowanie. Może warto się przejść.
cylit Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 11 godzin temu, YOGI3000 napisał: Nie licz na jakąs lepsze ofertę z tego tytułu że masz u nich konto, oferta jak dla każdego innego. Przejdź się do kilku banków jakie masz w okolicy, może mają jakąś promocje typu brak prowizji itp. Przerabiał ktoś ostatnio temat drzwi wejściowych? Jakich producentów są teraz polecane? Fajne drzwi mają firmy Voster i Agmar
majkel20 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 W dniu 2.01.2018 o 17:40, Damian napisał: Polecam sie na przyszlosc gwarantuje ze nigdzie nie kupicie hormana w lepszej cenie, gwarancja na bramę i automatyke, zapraszam Brama z montażem? Jaka cena brama 5000x2250 z automatyką kolor orzech
YOGI3000 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 W dniu 11.01.2018 o 08:14, cylit napisał: Fajne drzwi mają firmy Voster i Agmar A z drzwiami Delta miał ktoś styczność? Model o podobnych parametrach np co Gerda jest ok 30% tańszy. Lub w tej samej cenie model o znacznie lepszych parametrach (głównie rozchodzi sie o parametr akustyczny i antywłamaniowy)
krl Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ile kosztowała Was budowa domu? A i czy budowaliście z firmą czy systemem gospodarczym?
talib1990 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ile kosztowała Was budowa domu? A i czy budowaliście z firmą czy systemem gospodarczym? Pytanie wydaje mi się zbyt ogólne , za dużo rzeczy ma wpływ na to Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka
cylit Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 5 godzin temu, krl napisał: Ile kosztowała Was budowa domu? A i czy budowaliście z firmą czy systemem gospodarczym? zależy jaki ten dom i zależy gdzie.
talib1990 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Jedyne co mogę podpowiedzieć to szukać w wielu miejscach materiałów na budowę . Nie liczyć na łaskę jednego składu budowlanego bo takie budowanie może wyjść bardzo drogo.Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka
bizonek069 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ja mam taki projekt kupiony i aktualnie się adaptuje https://pracownia-projekty.dom.pl/ard_narcyz_1_ps_ce.htm ciekawy jestem czy faktycznie wybuduje go na stan deweloperski w kwocie 130tyś tak jak podali na stronie.
sebul Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Panowie a co zrobić jeśli mam na scianie gladz , a ktos polozyl na nia tapete ? Jak to usunac zeby sciany nie uszkodzic ? Da sie czy trzeba bedzie znowu gladz klasc ? Slyszeliscie o patencie malowania farba akrylowa tapety aby ja odparzylo i sama odchodzila ? Edytowane 16 Stycznia 2018 przez sebul
YOGI3000 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 5 godzin temu, bizonek069 napisał: Ja mam taki projekt kupiony i aktualnie się adaptuje https://pracownia-projekty.dom.pl/ard_narcyz_1_ps_ce.htm ciekawy jestem czy faktycznie wybuduje go na stan deweloperski w kwocie 130tyś tak jak podali na stronie. Co dla Ciebie oznacza stan deweloperski? Ocieplenie, elewacja i dach też w tej cenie?
Rekomendowane odpowiedzi