batory123 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 ja mam bpw czy też posiadam te wałki......nad mienie że jestem posiadaczem takiego pojazdu od pół roku i będę robił teraz rozrząd plus wymianę oleju .....chciałbym wiedzieć coś nie coś czy zawracać d*pę mechanikowi...proszę o odp w tej kwesti
niestandardowy Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Tak. W bpw tez masz te walki i w zależności od rocznika naped albo lancuchem albo kołami zebatymi Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
Pawelkiwi Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Batory123: Zawracaj d*pę mechanikowi a tak naprawdę to on powinien Cię uczulić na możliwie często występujące wady. Na pewno napęd pompy oleju jest do sprawdzenia ! Przemo85: Przynajmniej zabierak do wymiany. Jak będziesz miał nowy do sprawdzenia luzy wałka gnieździe wałka i pompy.
bigkaban Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Silnik BRE po VIN powiedziano mi, ze ma naped na zebatce; czyli kupuje zabierak za 18 zl w ASO i koniec czy w Futurum walek poprawiony z zabierakiem czy jeszcze co innego bo zwarioac idzie od ilosci mozliwosci.
Darwek24 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Od futurum wałek z zabierakiem poprawiony grubszy imbus i spokój
bigkaban Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Wstawione z TMASERWIS i zobaczymy.. stare juz mialo luzu z 5-7 milimetrow na obrocie.. takze spokojniej spie...
Rekomendowane odpowiedzi