zlocio Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam noszę się z zamiarem wymiany podłokietnika mój nie dość że ma pęknięty przycisk to jeszcze ma niesamowicie zużytą tkaninę, wymiana na nowy to zbyt duży wydatek. Czy ktoś z was kupował może taki NOWY PODŁOKIETNIK AUDI A4 B6 B7 CZARNY / SZARY (3924587270) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jęśi tak to jakie macie opinie, spostrzeżenia.
jakubekk Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Daruj sobie. Szukaj oryginału w dobrym stanie. Te wszystkie podróbki po pewnym czasie trzeszczą i zazwyczaj wylatują z auta jeszcze szybciej niż się tam znlazły
krzytv12 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja kupiłem i żałuje szukam teraz używanego orginału , same minusy trzeszczy tadetnie wykonany jakość plastiku ach szkoda słów żeby tego było mało wgl nie pasuje łapa mocowanie w starej jest kąt prosty a tu jest ścięty trzeba było pociąc troszkie tunel żeby to wpakować , a strach teraz sie o to opierać bo jak zatrzeszczy to sie odechciewa
Kazik123 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 AW dziale sprzedam była klapka w dobrym stanie wymiana dziecinnie prosta ja za używke ori w skórze stan super dałem 220 zł łape już masz więc pare groszy w kieszeni a ten co dałeś to szkoda kasy
MAT1000 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Kup używkę ori, przecież w materiale niewiele więcej kosztuje niż a tandeta.
zlocio Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 więc chyba zostanę przy ori, włąśnie kiedyś widziałem że ktoś sprzedawał same klapki
marekg Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 A w materiale przecież nowa klapka z Aso tez kosztowała kolo 200, wiec może lepiej się upewnić zanim się rzuci na uzywke. Wysłane z mojego Trooper_X55
kamilosek181 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 kolego daj sobie spokój z tą używką kiedyś taką miałem zamontowaną w swojej b6 i sypała się jak domki w Czeczeni lepiej rozejrzyj się za używanym oryginałem i będziesz o wiele bardziej zadowolony niż z tego ustrojstwa
arnold27 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 więc chyba zostanę przy ori, włąśnie kiedyś widziałem że ktoś sprzedawał same klapki a nie lepiej dac klapke do tapicera?nawet jak by obszyl prawdziwa skora to koszt nie wielki.
.Pablo. Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja zamontowalem taki podlokietnik nie ori w mojej bylel b5 po dwóch latach nic nie trzeszczalo i prezentował się ładnie. Jedynie stopka wymagała delikatnego podpilowania pilnikiem podczas montażu . Ja byłem z tego podlokietnika zadowolony.
kamilosek181 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 kolego .Pablo. to widocznie trafiła Ci się jakaś wyjątkowa sztuka ale mimo wszystko nawet jeżeli ta podróbka jest całkiem całkiem to wraz obstawałbym za oryginałem bu używkę kupisz w podobnych pieniądzach i nie będziesz musiał piłować podczas montażu bo wszystko będzie pasowało jak należy
passatgl5 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 a'propos da sie klapke podokcia bez uszkodzeń jakoś rozebrac zeby wymienić materiał???
radio22 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Kolego bierz ori używany podłokietnik na pewno będzie lepszy niż łokieć produkowany w Chinach na skalę masową
jakubekk Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 a'propos da sie klapke podokcia bez uszkodzeń jakoś rozebrac zeby wymienić materiał??? da się. http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/naprawa-uszkodzonego-zamkniecia-podlokietnika-230599/
Kamyk Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 ori nie ma co gadac - inne to szajs i tyle
karol18183 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 koledzy nie raz na forum maja jak nowe za grosze
kamilosek181 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Dokładnie tak wystarczy śledzić dział sprzedaży albo poprostu ogłosić się w dziale kupię i napewno ktoś się odezwie
Rekomendowane odpowiedzi