Tukan Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam wybieram sie nad balaton(prawdopodobnie)I mam pytanie do osób ktore tam byly i moga pomóc .Moze ktos ma jakis namiar na nocleg który mogł by polecic??Fajnie tez by bylo zeby ktos cos opisal na temat Wegier.I czy znajde tam jakis nocleg jak pojade w ciemno czy lepiej cos rezerwowac wczesniej(wyjazd we srode) :gwizdanie:
zegarmistrz Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Raz byłem nad balatonem przejazdem i udało mi sie znaleźdz nocleg w wieloosobowym pokoju za 4ry erup za osobe.. ale wtedy to był mus.. teraz (wybierajając się na dłużej bym cos rezerwował).
taktuś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Węgry to wspaniały kraj, byłem tam 3 razy świetny klimat, świetne jedzenie i cycate Węgierki w Balatonie woda bardzo ciepła, ale mętna- podłoże piaskowca o noclegach na własną rękę nie powiem- zawsze byłem w grupie zorganizowanej w Budapeszcie można spotkać nachalnych cyganów- z jednym chamem się szarpałem ogólnie kraj ciekawy kulturowo i obyczjowo
Tukan Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 No to juz wrocilem wiec temat mozna zamknac :gwizdanie: Węgry to wspaniały kraj, byłem tam 3 razy świetny klimat, świetne jedzenie i cycate Węgierki Cycate To ja musialem byc w jakims h*jow*m miejscu bo nie bylo takich
arson15 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 No to juz wrocilem wiec temat mozna zamknac :gwizdanie: Węgry to wspaniały kraj, byłem tam 3 razy świetny klimat, świetne jedzenie i cycate Węgierki Cycate To ja musialem byc w jakims h*jow*m miejscu bo nie bylo takich to może byłeś nad balatonem ale w Trzebini
Tukan Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 No to juz wrocilem wiec temat mozna zamknac :gwizdanie: Węgry to wspaniały kraj, byłem tam 3 razy świetny klimat, świetne jedzenie i cycate Węgierki Cycate To ja musialem byc w jakims h*jow*m miejscu bo nie bylo takich to może byłeś nad balatonem ale w Trzebini
zegarmistrz Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 No to juz wrocilem wiec temat mozna zamknac :gwizdanie: Węgry to wspaniały kraj, byłem tam 3 razy świetny klimat, świetne jedzenie i cycate Węgierki Cycate To ja musialem byc w jakims h*jow*m miejscu bo nie bylo takich Byłem też 3 razy.. raz nawet na ponad 3 miesiące .. na małym kontrakcie. i potwierdzam Taktusia .. węgierki biją polki wagą cyca.. dosłownie..
pakotomasz Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam! W tym roku myślimy z żoną i 4 letnim synkiem wybrać się na tydzień samochodem nad Balaton na początku sierpnia. Chciałbym już coś zacząć rezerwować w związku z tym pytanie czy ma ktoś jakieś ciekawe namiary w jakie okolice dokładnie jechać, jakieś fajne noclegi, za rozsądną cenę? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Pozdr.
Dev Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 dookoła Balatonu masz pełno noclegów, hoteli i tego całego ustroństwa bajoro płytkie i metne jak zupa, ale do wymoczenia skóry wystarczy warto poszukac cos na necie, i zasięgnąc info w biurach podróży zarcie super, wino tez, Węgierki..... :> :> :> :> :>, ładne, ładne nie powiem Buda piekna, Peszt tak samo, zwiedzania jest do zaje.... duzo, na dwa tygodnie wystarczy, z językiem ch...ujowo, ale ze starszymi mieszkańcami porozumiesz sie po rosyjsku jak znasz z młodymi po angielsku i niemiecku tez da sie rade, z Cyganami, fakt mozna sie nieraz spotkac chociaż oni sa wszyscy do siebie podobni :polew: :polew:
majkel_majki Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Byłem nad Balatonem w Keszthely. Po niemiecku dogadasz się bez problemu, po angielsku jest trudniej. Z kwaterą na wariata nie ma problemu bo pensjonatów sporo, a turystów jakoś mało. Węgierki to i owszem oddychać czym mają, ale przeważnie niezgrabne są
Zerwi Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Pani Teresa Bodo Balatonfoldvar ul. Dózsa György 30b tel. 0036306181679 .Zjeżdżasz na 119km z autostrady M7 na Balatonfoldvar . Tutaj nocowałem w zeszły roku jak jechałem do chorwacji . Znaczy sie nie tam ,ale u jej córki. Ona jest polką ,a dla kogoś takiego jak ja ,kto kompletnie nie zna niemieckiego jest to dośc istotny szczegół. Umeblowanie lata 80-te , na 1-2 noce może byc .Jeśli dłużej to lepiej poszukać czegoś fajniejszego .
piterdzg Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 śmialo jedz w ciemno z noclegiem napewno coś załatwisz kilka lat temu gosciłem w tym kraju w Szantod wszystko było super oprócz pogody.jak zarezerwujesz kwatere to z ceny nie zejdziesz i miejsca nie zmienisz!a tam można sie targowac zobaczysz co i jak a miejscóweczkę zawsze można zmienic.proponuje poszukac w google jakiegos forum na ten temat.
Rekomendowane odpowiedzi