andynl Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 zderzaki jeszcze nie zmienione aj aj chłopaku nic się nie starasz
main Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 zderzaki jeszcze nie zmienione aj aj chłopaku nic się nie starasz się zachciało inwestować w ziemię to teraz to muszę ogrodzić. więc są inne wydatki niż auto. a co do zderzaków to Andy nie specjalnie mnie ciągnie do wymiany
andynl Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 a co do zderzaków to Andy nie specjalnie mnie ciągnie do w Zmieniaj autko nabiera wyglądu z S
main Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 a co do zderzaków to Andy nie specjalnie mnie ciągnie do w Zmieniaj autko nabiera wyglądu z S mam w planie na wiosnę w końcu zwiększyć moc i zmianę letniego koła
andynl Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 zmianę letniego koła Ty też??
FanTSI77 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 no i ostatnio było trochę czasu by zrobić z kumplem parę fotek i wykorzystać ostatnie dni fajnej pogody Mainuś, pikne tom mosz
MakoUSM Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Będziesz płakał przy sprzedaży!
main Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 Będziesz płakał przy sprzedaży! A dlaczego mam płakać ?
andynl Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 No niemiec płakał jak sprzedawał
main Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 No niemiec płakał jak sprzedawał oni ponoć wszyscy płaczą :grin: :grin: a ja póki co nie sprzedaję
srb38vx Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 no i ostatnio było trochę czasu by zrobić z kumplem parę fotek i wykorzystać ostatnie dni fajnej pogody Mainuś, pikne tom mosz Main ale wiocha te twoje auto
main Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 no i w końcu się odezwał Andrzejku Ty to się lepiej pochwal na forum czym jeździsz . może moje to wiocha, ale w tych kategoriach patrząc to to Twoje padło toż to prawdziwy PGR jest :grin: :polew:
jedrekx Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 no i ostatnio było trochę czasu by zrobić z kumplem parę fotek i wykorzystać ostatnie dni fajnej pogody Mainuś, pikne tom mosz Main ale wiocha te twoje auto no właśnie! pokaż tego Lełona
main Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 no i ostatnio było trochę czasu by zrobić z kumplem parę fotek i wykorzystać ostatnie dni fajnej pogody Mainuś, pikne tom mosz Main ale wiocha te twoje auto no właśnie! pokaż tego Lełona i się jeszcze okazuje Jędrek że już wiesz, to pewnie już połowa forum wie. a mnie wczoraj powiedział nie pisz jeszcze czym jeżdża :polew: :polew:
srb38vx Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 no i ostatnio było trochę czasu by zrobić z kumplem parę fotek i wykorzystać ostatnie dni fajnej pogody Mainuś, pikne tom mosz Main ale wiocha te twoje auto no właśnie! pokaż tego Lełona no i ostatnio było trochę czasu by zrobić z kumplem parę fotek i wykorzystać ostatnie dni fajnej pogody Mainuś, pikne tom mosz Main ale wiocha te twoje auto no właśnie! pokaż tego Lełona Tu się niema czym chwalić że człowiek tak nisko upodł
main Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 za niedługo przyjdzie czas na ubezpieczenie auta. w tym roku po zakupie gdy ubezpieczałem kwota wartości auta była zaniżona względem ceny kupna. ale kobieta która obliczała wysokość składki nie potrafiła w programie ująć pełnego wyposażenia samochodu (chodzi o wewnętrzny pakiet S line). mija rok, a co za tym idzie strata na wartości i pewnie znów będzie ten sam problem co poprzednio. dodatkowo pojawiło się trochę modyfikacji w aucie. przeglądałem wątki o ubezpieczeniach ale nigdzie nie mogę znaleźć czegoś na temat wyceny wartości auta przez rzeczoznawcę (są tylko odnośnie wycen po kolizyjnych). w razie jakiegoś nieszczęścia mimo pełnych składek ubezpieczyciel wyceni szkody według wyposażenia i części seryjnych. możecie mi pomóc czy ktoś z was korzystał z takiej wyceny i jakie są koszta???? wydaje mi się pomimo dodatkowych kosztów warto w to zainwestować.
Pucek Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 za niedługo przyjdzie czas na ubezpieczenie auta. w tym roku po zakupie gdy ubezpieczałem kwota wartości auta była zaniżona względem ceny kupna. ale kobieta która obliczała wysokość składki nie potrafiła w programie ująć pełnego wyposażenia samochodu (chodzi o wewnętrzny pakiet S line). mija rok, a co za tym idzie strata na wartości i pewnie znów będzie ten sam problem co poprzednio. dodatkowo pojawiło się trochę modyfikacji w aucie. przeglądałem wątki o ubezpieczeniach ale nigdzie nie mogę znaleźć czegoś na temat wyceny wartości auta przez rzeczoznawcę (są tylko odnośnie wycen po kolizyjnych). w razie jakiegoś nieszczęścia mimo pełnych składek ubezpieczyciel wyceni szkody według wyposażenia i części seryjnych. możecie mi pomóc czy ktoś z was korzystał z takiej wyceny i jakie są koszta???? wydaje mi się pomimo dodatkowych kosztów warto w to zainwestować. Nie wiem gdzie Ty jeździsz ubezpieczać auto ale tam gdzie ja jeżdżę nie ma problemów z dopisaniem dodatkowego wyposażenia które znacznie podwyższa kwotę ubezpieczenia. Śląskie Centrum Ubezpieczeń 3 Maja 25 44-200 Rybnik
Gibons Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zmień babkę od ubezpieczeń lepiej. Mi za każdym razem dobrze wyliczają nawet koła mi zaznaczyła że są sporo warte. Dokłądnie jak kolega wyżej napisał ja mam obecnie auto ubezpieczone na 65tyś i zaznaczone do wyposażenia koła o wartości 10tyś
Rekomendowane odpowiedzi