Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AAH] Moje oooo a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:confused4:

nie róbcie sobie jaj bo ja mówie poważnie - lakier całego auta się nie zmieni ale za to daszek będzie srebrny....sam nie wiem jaki będzie efekt ale się okaże :mysli:

Opublikowano

raggaman nie rozumiesz..? :D

Taki sam, tyle ze calkiem inny.. :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

raggaman nie rozumiesz..? :D

Taki sam, tyle ze calkiem inny.. :decayed:

:decayed:

:confused4:

nie róbcie sobie jaj bo ja mówie poważnie - lakier całego auta się nie zmieni ale za to daszek będzie srebrny....sam nie wiem jaki będzie efekt ale się okaże :mysli:

Dawaj .. może być ciekawie :polew: :polew: .

Jestem ZA !! :nose::dance2:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item444657486_audi_a4_94_99_reflektory_tuning_chrom_angel_eyes.html

co powieecie o tych lapmkach?? :kox:[br]Dopisany: 06 Październik 2008, 19:25_________________________________________________czy te???? tylko w przypadku tych prosił bym o podanie kosztów pinów. kostek. i silników :wink4:

http://moto.allegro.pl/item450353541_lampy_reflektory_nowe_audi_a4_clear_99_00_soczewka.html

Opublikowano

Jak dl mnie to raczej te drugie :naughty:.. Bardziej przypominają Audi :decayed:........ a nie bmw :kox:..

Opublikowano

mi bardziej leżą pierwsze ale Pan raggaman uważa że to szajs i hu@#$izna :tongue4:

Opublikowano

mi bardziej leżą pierwsze ale Pan raggaman uważa że to szajs i hu@#$izna :tongue4:

raggaman, tak żeś powiedział?.. I tu się z Tobą zgadzam :decayed:.....

Opublikowano

dobra spox rozumie was :kox: ale nie wy tym autem będziecie jeździć :decayed: i nie wam to się musi podobać :naughty:

Opublikowano

raggaman, tak żeś powiedział?.. I tu się z Tobą zgadzam :decayed:.....

:cygaro:

Opublikowano

Śmiem stwierdzić ...żeś ..dpy dał :decayed: Ledów opór na ryku a tyś sie normalnych czepił :tongue4::D

_________________________________________________raggaman zamilcz please :polew:

Luz :cygaro::black:

Opublikowano

dobra raczej te http://moto.allegro.pl/item450353541_lampy_reflektory_nowe_audi_a4_clear_99_00_soczewka.html ale zastanawia mnie czy o rezaniu błotników rdza mi nie wejdzie na blache :mysli:

Karwa ..uwielbiam Cię :polew::punish:

Kup sobie środek antykorozyjny i wykałaczkę/pędzelek albo paluszkiem po robocie ..posmarować i po kłopocie ..poza tym masz ocynk :decayed:

Opublikowano

ragga też Cie lubie :polew: C :bicz: :bicz3:

a za te twoje :offtopic: i :spam: to co? :ban: nie no biore te drugie co tak chwaliłeś :)

Opublikowano

ragga też Cie lubie :polew: C :bicz: :bicz3:

Nie spoufalaj sie :D:buahaha::cygaro:

nie no biore te drugie co tak chwaliłeś :)

..chwalić nie chwaliłem.. tylko doradziłem , że jest to lepsza opcja niż sonary :decayed: