Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ogólno Klubowe rzucanie palenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedziele stuknie miesiąc :)

Opublikowano

W niedziele stuknie miesiąc :)

:gwizdanie: bravo Maliku

ja na razie ograniczyłam - max 3-4 dziennie :gwizdanie: :rolleyes: ale się staram :rolleyes:

,,wszystko co dobre jest ; niezdrowe, niemoralne lub powoduje tycie"

Dlatego się tego nie wystrzegam :P
Opublikowano

panowie ;) ja rzuciłem 2,5 roku temu, paliłem ponad paczkę dziennie.

Pewnie paliłbym do dzisiaj gdyby nie słowa kochanej teściowej "on nigdy nie rzuci" :evil: zmotywowała mnie do działania.

Opublikowano

No tak, przeciez tesciowa nie moze miec racji :polew:

Opublikowano

Nie palę już 341 dni,

pety już zaczynają mnie drażnić, także te powtykane w piasek na plażach :evil:

5d56765b12bad6bcm.jpg

według mnie najładniejszy tyłeczek to ten z literami BE :kox: ( nie mylić z BU :polew: :polew: :polew:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem zdania że od nałogowego palenia tytoniu (podobnie jak od wódy) nigdy nie można się uwolnić w pełni, dlatego nie pozwalam sobie na luksus "popalania"...

Dokładnie, zero tolerancji dla popalania. To mnie niestety zgubiło po 4 letniej przerwie. Najpierw wyciąganie po jednym/dwóch od kumpli na imprezach, później na spotach. Ani się obejrzałem a znowu zacząłem jarać nałogowo paczkę dziennie. Trzeba było się wziąć za siebie.

Na razie trzymam się dzielnie prawie 2 miesiące bez jarania.

Opublikowano

A ja już tak 18 lat z półtora roczną przerwą gdy miałem 19 lat.Miałem się wziąść za siebie po urlopach ale zawsze coś jak nie mistrzostwa europy w siatce to eliminacje Mś 2012,a bez fai podczas oglądania meczów tragedia(za dużo stresu),no i jeszcze w międzyczasie alko.Wez tu rzuć.

Opublikowano

Hahaha,

A ja już tydzień nie palę :kox:

Opublikowano

Paliłem 6 lat.Pewnego dnia postanowiłem rzucić ze względów finansowych (1 paczka dziennie a czasem nawet 2).Rzuciłem od razu a nie tylko przez ograniczanie,i tak już 4 tydzień będzie jak nie palę :) Ale przyznać muszę że kur..ca chwytała i żarłem dużo więcej.Teraz tylko słoneczniki łuskam-jeden dziennie :D

Opublikowano

Nie palcie! Pomyślcie o waszych tapicerkach !! :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj mija - można powiedzieć - 49 dni jak nie palę. A dlatego "można powiedzieć", ponieważ zdarzały mi się chwile słabości, i przez ten czas wypalilem ok. 5 papierosów, z czego 3 na jednej imprezie na MEGA bani :kox: A te 2 to tak na oko, na zasadzie "daj bucha" :naughty: Ale i tak uważam, że jest dobrze, do tego tłuszczu nie nabrałem ani grama, a jestem endomorfikiem i mam tendencje do tycia jak sobie na za duzo pozwalam :confused4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja pale bo lubie, R1 lighty ok pół paczki dziennie lub (bo nie we wszystkich sklepach są R1) PallMal-e pomarańczowe. Jak nie ma jednego lub drugiego to wogóle nie kupuję. Ot dziwna sprawa, bo jak zapalę innej marki to później mnie tak zasysa że nie mogę bez fajki wytrzymać.

A kiedy nie palę??

Nie palę w aucie i w domu, czyli palę tylko w pracy.

Czy to jest nałóg?? Sam nie wiem, skoro nie ciągnie mnie na fajkę organizm, to chyba nie jest to nałóg. Nie raz w pracy jak coś robie i się zapomnę to wypalę może ze 3 dziennie.[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 11:52_________________________________________________Gorzej jak się nudzę to idzie w pracy jeden za drugim, ale 10 sztuk nie przekroczę.

Opublikowano

Kurna...

I ja sie zastanawiam mocno...

Nie dosc, ze kasa leci (Marlboro lights 1.5 paki dziennie), to jeszcze na treningach pluca wypluwam :mysli:

Opublikowano

Ja sie moge pochwalic zadnym wypalonym papierosem w zyciu :evil: :evil:

Opublikowano

Kurna...

Nie dosc, ze kasa leci (Marlboro lights 1.5 paki dziennie), to jeszcze na treningach pluca wypluwam :mysli:

Jak czujesz, że masz siłę i odwagę pozbyć się nałogu to rzucaj. Z każdym kolejnym wypalonym papierosem będzie gorzej....

Opublikowano

Kurna...

Daj spokój,

ja rzuciłem i żałuję.

Nie palę już 13 m-cy i powoli do mnie dochodzi, że to stracony czas, bo:

- nie śmierdzę już tytoniem jak prawdziwy mężczyzna,

- nie posapuję już jak dawniej po wejściu na czwarte piętro

- raptem w skali roku doszło ok. 3 tyś zł i jest dylemat co z nimi zrobić, etc...

mówię Ci, same problemy

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kurna...

Daj spokój,

ja rzuciłem i żałuję.

Nie palę już 13 m-cy i powoli do mnie dochodzi, że to stracony czas, bo:

- nie śmierdzę już tytoniem jak prawdziwy mężczyzna,

- nie posapuję już jak dawniej po wejściu na czwarte piętro

- raptem w skali roku doszło ok. 3 tyś zł i jest dylemat co z nimi zrobić, etc...

mówię Ci, same problemy

:decayed: :decayed: :decayed:

Jak taki duży problem z tą kasiorą to może podać Ci nr konta........ :decayed:

Opublikowano

Temat rzeka :) Ja palę ze 12 lat, 1-2 paczki dziennie :confused4: Próbowałem rzucać 2 razy, za pierwszym wytrzymałem tydzień ale stwierdziłem, że tak naprawdę to nie chce rzucać i zacząłem kopcić na nowo :polew: Za drugim razem wytrzymałem 3 dni, po czym koledzy z pracy kupili mi fajki, ponieważ nie mogli znieść moich ciągłych ataków szału - zaznaczam że jestem nerwowym człowiekiem a kiedy nie pale, do szału doprowadza mnie wszystko przez 24h na dobę. Teraz powoli przygotowuję się psychicznie na trzecie i mam nadzieję ostatnie (bo skuteczne) podejście. Plastry już czekają na odpowiedni dzień :) Kiedy ten dzień nastąpi - nie wiem, poprostu mam nadzieję się obudzić i stwierdzić - tak, to dzisiaj rzucam :>

Opublikowano

jesli uda mi sie zwiekszyc czestotliwosc treningow to rzuce na 100%

wtedy poprostu bede musial bo inaczej umre na sali :naughty: