Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ogólno Klubowe rzucanie palenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nigdy nie paliłem i nie mam zamiaru :wink4:, ale niestety moja dziewczyna pali... Co mogę zrobić, żeby ograniczyła lub całkowicie rzuciła palenie? Panowie macie jakieś pomysły? :notworthy::hi:.

Opublikowano

Co mogę zrobić, żeby ograniczyła lub całkowicie rzuciła palenie? Panowie macie jakieś pomysły? :notworthy::hi:.

Możesz rzucić dziewczynę :decayed: brutalne ale prawdziwe. Jeżeli sama nie zrozumie to będzie kurzyć :przebiegly:

Opublikowano

Możesz rzucić dziewczynę :decayed: brutalne ale prawdziwe. Jeżeli sama nie zrozumie to będzie kurzyć :przebiegly:

Łatwo powiedzieć. To jej jedyna wada, że pali...

:mysli:. Ja jej mówiłem, że jeżeli będzie chciała rzucić, to się jej uda i pomogę jej w tym, ale na samym początku mówi, że będzie jej trudno i wątpi, że by się udało... :(:confused4:. Z takim jej podejściem będzie trudno o końcowy sukces... :(.

Opublikowano

:mysli:. Ja jej mówiłem, że jeżeli będzie chciała rzucić, to się jej uda i pomogę jej w tym, ale na samym początku mówi, że będzie jej trudno i wątpi, że by się udało... :(:confused4:. Z takim jej podejściem będzie trudno o końcowy sukces... :(.

Ona sama do tego musi dojrzec - Ty nie mozesz jej wcale pomoc. I nie kaz Jej wybierac miedzy papierosami a Toba, bo sie bardzo zdziwisz... jak lubi czytac to mozesz podsunac Jej ksiazke o ktorej pisalem - ale jak nie bedzie chciala, to i tak nawet nie zacznie jej czytac.

Opublikowano

nie całuj Jej. Ona zapyta dlaczego a Ty prosto z mostu " wybacz Kochanie ale nie będę całował popielniczki" :gwizdanie:

Opublikowano

Jak nigdy nie paliłem i nie mam zamiaru :wink4:, ale niestety moja dziewczyna pali... Co mogę zrobić, żeby ograniczyła lub całkowicie rzuciła palenie? Panowie macie jakieś pomysły? :notworthy::hi:.

zajmij jej usta czymś innym :decayed: :decayed:

Opublikowano

:good::decayed::naughty:.

Opublikowano

:good::decayed::naughty:.

Padłem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dzis minely 2 miesiace, odkad ostatni raz zapalilem :)

Opublikowano

Skyliner wal prosto z mostu, mów co i jak jak nie rzuci to koniec z wami i tyle :hi: przynajmniej się przekonasz czy cie na pewno kocha :naughty: . Jeszcze u faceta palenie rozumiem, ale u kobiet :thumbdown: nienawidze. Sam nigdy nie paliłem i nie zamierzam, ale z obserwacji znajomych, wiem że pierwsze 3-4 dni są najgorsze a potem już idzie. Palenie rzucały takie osoby po ktorych bym sie nawet nie spodziewal ze im sie uda, a jednak, wiara w siebie silna wola i koniec. Kupuj jej miętusy codziennie skyliner i niech ssie :decayed: zamiast faja ! Nagadaj że obrzydliwe jest to jak kobieta pali i że w twojej rodzinie tego nie tolerują i mama ci nie pozwoli jej poślubić :naughty: i nie ma wyjścia :D [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 13:19_________________________________________________cygaro z wąsem też nie jest w sumie złą radą :polew:

Opublikowano

może TO Was przekona, Oni również palili z zamiłowaniem...

108411112865424989.jpg

106_palenie.jpg

z4458312X.jpg

i żeby nie było - ja już 4 miesiące bez tego syfu. ciągnie czasem jak fix ale od tego mam mózg żeby rozróżnić co jest dla mnie korzystne a nie dla img_pr_logo1.jpg

Opublikowano

Skyliner wal prosto z mostu, mów co i jak jak nie rzuci to koniec z wami i tyle :hi: przynajmniej się przekonasz czy cie na pewno kocha :naughty: . Jeszcze u faceta palenie rozumiem, ale u kobiet :thumbdown: nienawidze. Sam nigdy nie paliłem i nie zamierzam, ale z obserwacji znajomych, wiem że pierwsze 3-4 dni są najgorsze a potem już idzie. Palenie rzucały takie osoby po ktorych bym sie nawet nie spodziewal ze im sie uda, a jednak, wiara w siebie silna wola i koniec. Kupuj jej miętusy codziennie skyliner i niech ssie :decayed: zamiast faja ! Nagadaj że obrzydliwe jest to jak kobieta pali i że w twojej rodzinie tego nie tolerują i mama ci nie pozwoli jej poślubić :naughty: i nie ma wyjścia :D [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 13:19_________________________________________________cygaro z wąsem też nie jest w sumie złą radą :polew:

Dzięki :hi:. Porozmawiam sobie z nią... Może jak pokażę jej te zdjęcia może się od uczy palić :mysli::wink4:.

Opublikowano

Dla chcacego niema nic trudnego!!ja 7 lat palilem ponad paczke dziennie i tez nigdy niewiezylem ze to rzuce a teraz juz niepale 1 rok i 2 miesiace i bardzo dobrze sie czuje :gwizdanie:

Opublikowano

Nie palę już 1 rok i 10 m-cy :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

Ona sama do tego musi dojrzec - Ty nie mozesz jej wcale pomoc. I nie kaz Jej wybierac miedzy papierosami a Toba, bo sie bardzo zdziwisz... jak lubi czytac to mozesz podsunac Jej ksiazke o ktorej pisalem - ale jak nie bedzie chciala, to i tak nawet nie zacznie jej czytac.

ajax :notworthy: thx za książkę. Przeczytałem ją od razu jak dostałem twojego maila.

Rozświetla umyśl na cały ten syf i naprawdę pomaga zrozumieć, ze palenie to jedno wielkie g...no.

Opublikowano

Ja oddychał świeżym powietrzem 2 tygodnie :gwizdanie:

Opublikowano

ja to w sumie w nowy rok przestałem palić, po chyba 3 latach... ze 4 fajki wypaliłem od tamtej pory, i to tez dopiero jakos ostatnimi czasy. polecam wszystkim rzucenie tego szajsu

Opublikowano

ja to jestem uzalezniony od magicznego klikniecia mojej ZIPPO :cool1:

Opublikowano

Bardzo ciekawy wątek :cygaro::pali:

:kox::polew:

Opublikowano

To takie trochę Opowiedz mi swoją historię. Takie AA dla palaczy. :naughty: