Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ogólno Klubowe rzucanie palenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie palę już 2 lata i 2 miesiące,

w wakacje po kilku browarach dałem się namówić na fajkę wodną ( że niby z Maroka czy z innych koorva Tunezji :evil: )

miałem taki cug, że tę wodę niemal wypiłem jak przez rurkę :cygaro:

nie powiem, było przyjemnie... :embarrassed:

to nie byl tyton :cool1::polew: :polew: :polew:

a moze palic tylko sama nikotyne :mysli: moze to ulatwic rzucenie palenia i nie jest pak szkodliwe...

dozwolone nawet w miejscach publicznych :good: i rzad brytyjski refunduje wiec jest gratis !!!

jak na razie to moj jedyny papieros :polew: :polew: :polew:

tzw. super mini silver :polew:

dsc00509op.jpg

dsc00512ko.jpg

dsc00511ov.jpg

dsc00510k.jpg

dsc00514vd.jpg

Taki wynalazek ale jest dobrze wykonany i co najwazniejsze dziala :good: nawet wypuszczasz normalnie dym podczas palenia, zarnik robi sie pomaranczowy

i co najlepsze " papieros " laduje sie przez usb :polew: :polew: :polew: ach ta dzisiejsza technologia :kox:

Nie wiem jak w innych panstwach ale w UK jest gratis tak jak plastry nicorette itp. wiec czemu nie... :>[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 16:12_________________________________________________mozna palic doslownie wszedzie !!!

bo w UK prawo zabrania palenia w miejscach publicznych - puby, dyskoteki :disgust:

nawet na przystanku nie zapalisz !!! bo mandaty mega srogie :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

sr** na faje. powinny zistać zakazane, zdelegalizowane i napietnowane. :decayed: :decayed: :decayed:

Niestety lobby tytoniowe jest zbyt mocne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
1267201815_by_existenz_500.jpg
Opublikowano

dzis minelo pol roku, odkad nie pale :)

Opublikowano

a ile przybrałeś kg ?

:naughty:

Opublikowano

Witam.

23 sierpnia rano zaparzyłem sobie kawy, wypaliłem 3 fajeczki i po kawie powiedziałem sobie "Może to jest ten dzień na próbę rzucenia?".

Wiecie co nie palę do dziś i mam nadzieję że tak zostanie, nie powiem nie było łatwo, ale zawsze trzeba się wcześniej troszeczkę nastawić.

DO palących "ZAWSZE WARTO SPRÓBOWAĆ". O szkodliwości nie truję bo każdy palacz wie jak to szkodzi.

Życzę powodzenia. :hi:

Opublikowano

Ja nie pale juz 6miesięcy,z dnia na dzień rzuciłem po ostrym melanżu,zaczolem chodzić na siłownie,pic dużo wody i odstawiłem piwo na pierwsze 4 miesiące bylo ciężko ale dalej rade,kondycja sie poprawiła a piwko smakuje dużo lepiej bez szluga tak wiec rzucajcie fajki

Opublikowano

a ile przybrałeś kg ?

8 kg :naughty:

:naughty:

Opublikowano

Ja dzisiaj trzeci dzień bez szluga :gwizdanie: Na razie jest dobrze i mnie aż tak nie ciągnie, da się wytrzymać tylko trzeba o tym nie myśleć. Ostatnia próba rzucania to 3 miesiące bez papierosa, wcześniejsza próba 3 tygodnie. Może teraz będzie przynajmniej 3 lata? :wink4:

Opublikowano

nie paliłem 3 tygodnie ... a potem pojechałem na urlop do Egiptu ... cena fajek zrobiła swoje i zacząłem znowu kopcic tym razem po 2 paczki dziennie. Teraz oraniczyłem do paczki . Jak mój prezes zacznie mi znowu fundować terapie antynikotynowe to moze uda mi się rzucić ... na kolejne 3 tygodnie :decayed: tym czasem po piwie wypada zapalić :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 01:25_________________________________________________najgorsze jest to że jak zaczynałem palić to cena za L&M była 3.50 ... Gdyby ktoś mi wtedy powiedział że będę przepalał 1.5 zbiornika miesięcznie to bym nie zaczynał . :blink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przyłączam się do akcji.Tydzień bez papierosa :good:

Opublikowano

A ja od 14 grudnia zamierzam nie palic..oczywiście kontynuacja terapii Tabexem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A ja od 14 grudnia zamierzam nie palic..oczywiście kontynuacja terapii Tabexem :decayed:

Można to rzucić bez takich gówien :decayed:

Opublikowano

dokladnie!

zachecam z korzystania z wlasnej slabej-silnej woli :)

Opublikowano

dokladnie!

zachecam z korzystania z wlasnej slabej-silnej woli :)

A po co mam się wk***iac niepotrzebnie :wink4::naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja dziś 6 dzień, to nie pierwsza i zapewne nie ostatnia próba :wallbash: już raz nie paliłem 2 lata, raz 1,5 raz rok i raz 3 msc, zobaczymy jak będzie teraz :decayed:

Opublikowano

Ja nie palę i wyznaczyłem sobie prezent za niepalenie.. mam większą motywację :kox: