wustyle Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Spanky, Ty sie do mnie na wodke w koncu wybierz Zobaczysz co sie dzieje jak zapada zmrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ykk chupa chups To dziala.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Spanky, Ty sie do mnie na wodke w koncu wybierz Zobaczysz co sie dzieje jak zapada zmrok To kolejny zlot u Ciebie "..doborowe towarzystwo, wódka, ciepłe posiłki, wspaniała atmosfera i gorące nagie sąsiadki.." :boobs: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tomaszust spoko, jak wytrzymam zlot to wytrzymam wszystko Gorzej jak nie wytrzymam nooo... na zlociku bedzie tak.......Nosfer idziesz na fajka i bede Ci kopcic pod nosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Spanky, Ty sie do mnie na wodke w koncu wybierz Zobaczysz co sie dzieje jak zapada zmrok To kolejny zlot u Ciebie "..doborowe towarzystwo, wódka, ciepłe posiłki, wspaniała atmosfera i gorące nagie sąsiadki.." :boobs: dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Spanky, Ty sie do mnie na wodke w koncu wybierz Zobaczysz co sie dzieje jak zapada zmrok cos chyba bedzie trzeba zorganizowac .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 nooo... na zlociku bedzie tak.......Nosfer idziesz na fajka i bede Ci kopcic pod nosem Nie zrobisz mi tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismikolow Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ja zacząłem palić chyba w szóstej klasie podstawówki...I tak do 29 stycznia 2006 roku Teraz około miesiąca temu znowu sobie zacząłem "popalać"......Wtedy rzuciłem z dnia na dzień bez żadnych plastrów, tabletek itd. Poprostu powiedziałem koniec i tyle Teraz też się musze zmobilizować i zakończyć tą przygode i życzę Wam wszystkim którym przeszkadza ten nałóg a nie umieją z nim skończyć powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Nie zrobisz mi tego.. Zrobie :polew: zartuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tomaszust spoko, jak wytrzymam zlot to wytrzymam wszystko Gorzej jak nie wytrzymam No i gratuluję decyzji. :th: Angela, na zlocie masz pilnować Nosfera i go wspierać, bo po zlocie się policzymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Angel Ty naprawde myslisz, że na zlocie bedziesz tak jarała jak piszesz? :polew: :polew: 2-3 dziennie to max :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Spanky, Ty sie do mnie na wodke w koncu wybierz Zobaczysz co sie dzieje jak zapada zmrok cos chyba bedzie trzeba zorganizowac .... już współczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dzięki Właśnie od dłuższego czasu się "zabierałem" za rzucanie ale brakowało mi motywacji.. Teraz jak już tyle się o tym nagadałem to aż głupio będzie zapalić i wyjść na gołosłownego banana ! _________________________________________________ Angel Ty naprawde myslisz, że na zlocie bedziesz tak jarała jak piszesz? :polew: :polew: 2-3 dziennie to max :polew: Angela No i popaliłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Możemy zrobić jeszcze ostrzej...kto zapali temu BAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Spanky, Ty sie do mnie na wodke w koncu wybierz Zobaczysz co sie dzieje jak zapada zmrok cos chyba bedzie trzeba zorganizowac .... już współczuje dawaj Ty tez!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Możemy zrobić jeszcze ostrzej...kto zapali temu BAN Nie cwaniakuj :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 KTO ZAPALI, temu ostrzezenie. I bez dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Spanky, Ty sie do mnie na wodke w koncu wybierz Zobaczysz co sie dzieje jak zapada zmrok cos chyba bedzie trzeba zorganizowac .... już współczuje dawaj Ty tez!! to już wiem, że nie wypali, bo Spankej boi się ze mną pić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ale ja sie nie boje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ale ja sie nie boje zapraszałem na grilla ?? nie wpadłeś podaj termin to się stawię z odpowiednim rozmiarem butelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi