xandmar Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 . pies szedl po ulicy,podbiegl do mnie, no nie gadaj,chciało mu się?[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 00:23_________________________________________________za chwilę dostaniemy po kropku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 no,tutaj czasem pojedynczo chodza,ten akurat mial ''obchod''w takim miejscu,gdzie sasklepy magazyny i takie tam...przypadek.. za chwilę dostaniemy po kropku co ty,wszyscy juz spia... [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 00:30_________________________________________________...dobra ide spac...dobrej nocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ja tez mykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 a z bezalkoholowym,to nie przesadzajmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 zapalilo 3(jeden tylko odpalil,a potem sie opamietal...) Ściema .. Gregor przynaj sie co robisz na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 To tak jakbyś rzucił dziewczynę, a jeszcze się z nią kochał. idealny układ Wiedziałem, że tak to podsumujecie. Sytuacja z byłą dziewczyną to wyjątek. Z papierosami to już nie jest idealny układ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 41 stron nabitych a ilu mamy niepalących ???????? Ragga Ty się nie liczysz - popalasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 dziś mija 23-ci dzień jak nie palę daję radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 dziś mija 23-ci dzień jak nie palę daję radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ja już 28 dni nie palę i widzę wyraźne zmiany. Przede wszystkim wieczorami normalnie zasypiam bez ucisku w klatce i kłucia w pompce. Jestem bardziej wydajny - więcej pracuję. W środę idę pierwszy raz na siłownię. No bo już nie mówię o tym, że nie śmierdzi ode mnie jak z wędzarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ja już 28 dni nie palę i widzę wyraźne zmiany. Przede wszystkim wieczorami normalnie zasypiam bez ucisku w klatce i kłucia w pompce. Jestem bardziej wydajny - więcej pracuję. W środę idę pierwszy raz na siłownię. No bo już nie mówię o tym, że nie śmierdzi ode mnie jak z wędzarni. bravo ja w piątek zaliczam miesiąc bez faja ... jest spoko waga 97 kg a myślałem że nic nie pójdzie w "bioderka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 bravo ja w piątek zaliczam miesiąc bez faja ... jest spoko waga 97 kg a myślałem że nic nie pójdzie w "bioderka" A powiem Ci ,że nie wyglądasz .. ..a zreszta starzy ludzie juz tak mają że im w bioderka idzie i z czasem własnych ....stóp nie widzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ja już 28 dni nie palę i widzę wyraźne zmiany. Przede wszystkim wieczorami normalnie zasypiam bez ucisku w klatce i kłucia w pompce. Jestem bardziej wydajny - więcej pracuję. W środę idę pierwszy raz na siłownię. No bo już nie mówię o tym, że nie śmierdzi ode mnie jak z wędzarni. to tylko pogratulować teraz bedziesz miał ucisk w klacie po zakwasach tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 No Brawo Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 RZUCAĆ, RZUCAĆ NIE GADAĆ!!! POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 RZUCAĆ, RZUCAĆ NIE GADAĆ!!! POWODZENIA Juz juz szefie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 zapalilo 3(jeden tylko odpalil,a potem sie opamietal...) Ściema .. Gregor przynaj sie co robisz na spotach ja się przyznałem, odkąd rzuciłem palenie to wyjarałem z 7 sztuk... no może z 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 dziś mija 23-ci dzień jak nie palę daję radę Ja tez się dołączę ja 23.02.2008r walnąłem to dziadostwo i się jakoś trzymam . Najgorsza próba mnie czeka w październiku zakończenie sezonu w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 a jak tam nasza klubowiczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 a jak tam nasza klubowiczka? Byla na spocie i nie zapalila dzielna dziewczynka ...jakos daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi