Nosfer Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 U mnie za 2 dni !! **A właściwie to chyba już od 26-tego sierpnia.. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 hej, trzymacie się? palicie, czy nie palicie? u mnie zaraz drugi miesiąc bez fajki no no no .... to pięknie oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 graty Panowie Ja niestety wymiękłem i popalam cienkie mentole ale jeszcze tylko miesiąc, jak tylko ogarnę jakieś przytulne gniazdko dla mojej rodzinki to rzucam (raz rzuciłem, rzucę i drugi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Bywa ciężko, ale sie trzymamy sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 a jak tam raggaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 a jak tam raggaman? Jak było tak jest Tylko spotowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jak było tak jest Tylko spotowo Dziś bedziem liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jak było tak jest Tylko spotowo Dziś bedziem liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ...on juz sie nie zmieni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Raguś, upiekło Ci się, bo nie ani razu nie widziałem, żebyś dziś zapalił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 No Ja naliczyłem "3" . Trzy przy, których byłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 No Ja naliczyłem "3" . Trzy przy, których byłem.. No i jakoś tak było Stresujące dni nastały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarmistrz Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ja już chyba też mam się czym pochwalić.. już 2 tygodnie bez.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 A u mnie już dwie godziny ale właśnie odpalam fajeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 -przecież to ty zacząłeś watek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Chcesz to mogę go szybko skończyć :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Chcesz to mogę go szybko skończyć :polew: Nie kończ tylko przerzuć na szeryfa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Spoko loko luz i spontan .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 I jak wam koledzy idzie cosik tu ucichło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 nikt nie pali,wiec nic sie nie zmienilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi