Arturoo Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Ja to miałem 2 dni wpięte....ale jak serio chcesz to, to trzeba jakies mp3 do tego zapiąć ---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ---------- Bo fon to sie przydaje do czego innego
WhyMe? Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 Przejściówka JACK/USB i wrzucasz pendrive
Reggi Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 A jak będziesz przerzucał piosenki z pendrajwa ? ku**sem ?
Buba Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Miałem ten kabel ale lepiej na ori zmieniarce gra:wink:
WhyMe? Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 Miałem ten kabel ale lepiej na ori zmieniarce gra:wink: Sam już nie wiem co kupić
Reggi Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Miałem ten kabel ale lepiej na ori zmieniarce gra:wink: No nie wiem..u mnie na symhony II płyta gra za cicho..adapter bije to na łeb, a muzę jadę ze Spotify
Buba Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Miałem ten kabel ale lepiej na ori zmieniarce gra:wink: No nie wiem..u mnie na symhony II płyta gra za cicho..adapter bije to na łeb, a muzę jadę ze Spotify u mnie dużo głośniej było słychać muze ze zmieniarki. jak podłączyłem ten adapter to jakby głośność była na 70% odkręcona. trzeba by wzmacniacz sygnału do tego adaptera ogarnąć bo wyjście sygnału jest dużo słabsze niż z ori zmieniarki i przez to tak kiepsko słychać. to oczywiście moje subiektywne odczucie ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- Buba pod co miałeś to podłączone? szajsung, ipedź, mptrójka jakaś. na każdym taki sam efekt. jak podkręcam na max na adapterze to normalnie fajnie gra ale jak podkręce na zmieniarce to widzę jak mi lusterko wsteczne drży.
Reggi Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Wszystko to i tak choy nie cudowanie...trza kombajna zememleć do auta to wtedy i dupeczki można pooglądać i muzy posłuchać na poziomie, a nie adaptery, transmitery i inny chłam.
WhyMe? Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 Wszystko to i tak choy nie cudowanie...trza kombajna zememleć do auta to wtedy i dupeczki można pooglądać i muzy posłuchać na poziomie, a nie adaptery, transmitery i inny chłam. Dlatego chyba zainwestuje w ori zmieniarkę
Reggi Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 ..która Ci się sp***doli za pół roku i wy***iesz 300 zł na laser Łajomi.. Ty to jesteś przedsiębiorczy człowiek
WhyMe? Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 Jak bym wiedział że takie jaja będą to bym tego ustrojstwa nie kupował
Wandej Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Jak bym wiedział że takie jaja będą to bym tego ustrojstwa nie kupował Ty lepiej zmien te zimowki:decayed:
Buba Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 ..która Ci się sp***doli za pół roku i wy***iesz 300 zł na laser Łajomi.. Ty to jesteś przedsiębiorczy człowiek Co Ty pier**lisz z tym psuciem. Jakos jezdza i nic sie nie dzieje
Krycha Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 i wogóle jakie 3 stówy na laser ? walają się u mnie te zmieniarki po 100zł nikt tego nie chce brać bo nie ma magazynków
Reggi Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 ..która Ci się sp***doli za pół roku i wy***iesz 300 zł na laser Łajomi.. Ty to jesteś przedsiębiorczy człowiek Co Ty pier**lisz z tym psuciem. Jakos jezdza i nic sie nie dzieje To chyba na wielkim farcie i wogóle jakie 3 stówy na laser ? walają się u mnie te zmieniarki po 100zł nikt tego nie chce brać bo nie ma magazynków Nowy laser kosztuje 3 stówki. Wiem po pytałem u 3 gości jak mi się zj***ła zmieniarka. Sprzedałem ją razem z magazynkiem za pięć dych Jeszcze kabel bym wy***rdolił, ale weź bądź mądry i go rozplącz
WhyMe? Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 Co prawda miało nie być nic czarnego, no ale
Reggi Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Felgi byś se kupił to cudujesz jakaś cepelię
WhyMe? Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 Felgi byś se kupił to cudujesz jakaś cepelię Odezwał się kozak z wybrzeża co 3 rok jeździ kozą
Rekomendowane odpowiedzi