Wandej Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Felgi byś se kupił to cudujesz jakaś cepelię Odezwał się kozak z wybrzeża co 3 rok jeździ kozą O teraz to się pomyliles:whistling: Będzie gleba:naughty:
WhyMe? Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 Nie no pany robię przy aucie na lajcie bez napinki A teraz tak na poważnie. Mam chwilowy postój w garażu, lampy idą do Gwertego więc myślę czy by nie zrobić zaślepki na wnękę rejestracji. Pomalować w kolor i było by git. Teraz pytanie czy nie lepiej by było to zrobić na gładko? Ktoś da radę jakieś vt zrobić?
slepy Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Nie no pany robię przy aucie na lajcie bez napinki A teraz tak na poważnie. Mam chwilowy postój w garażu, lampy idą do Gwertego więc myślę czy by nie zrobić zaślepki na wnękę rejestracji. Pomalować w kolor i było by git. Teraz pytanie czy nie lepiej by było to zrobić na gładko? http://img.tapatalk.com/d/14/05/17/6epy7a5u.jpg Ktoś da radę jakieś vt zrobić? jak już malujesz to bym to robił na gładko:wink:
WhyMe? Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 Zderzaka nie miałem zamiaru malować Chyba że by był zrobiony na gładko to już nie mam wyjścia
WhyMe? Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 Niech ktoś może mi zrobić jeszcze VT z zaślepką i na gładko i będę pewny decyzji
kaju Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Robert, ale mu szpachli najebałeś na ten zderzak
slepy Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Sam nie wiem rób USa, blende masz, Gwerty niech Ci ogarnie obrys i bedzie kosa:jerk:
Reggi Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Rób na gładko człeniu..zaślepki masz gotowe od Allroada, ale to szkoda dolarów na to gówno
WhyMe? Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 Sam nie wiem rób USa, blende masz, Gwerty niech Ci ogarnie obrys i bedzie kosa:jerk: Po to właśnie lecą lampy do Grzesia Tylko pytanie. Czy na gładko zrobić tylko wnękę na tablice? Bo po obu stronach są takie załamania na zderzaku jak by się przyjrzeć
kaju Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 tylko wnęke na tablice, zostaw te przetłoczenia pod lampami
slepy Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Sam nie wiem rób USa, blende masz, Gwerty niech Ci ogarnie obrys i bedzie kosa:jerk: Po to właśnie lecą lampy do Grzesia Tylko pytanie. Czy na gładko zrobić tylko wnękę na tablice? Bo po obu stronach są takie załamania na zderzaku jak by się przyjrzeć przeleć po googlach, chłopaki napewno coś już takiego rezali:wink:, ale ja bym chyba wszystko wygładził jakieś wieści w sprawie Nysy?
WhyMe? Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 tylko wnęke na tablice, zostaw te przetłoczenia pod lampami No właśnie to już wiem co mi nie pasowało w vt Roberta
OGr Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 tylko wnęke na tablice, zostaw te przetłoczenia pod lampami No właśnie to już wiem co mi nie pasowało w vt Roberta Najpeirw je zostawiłęm, a później wywaliłem.
kaju Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 tylko wnęke na tablice, zostaw te przetłoczenia pod lampami No właśnie to już wiem co mi nie pasowało w vt Roberta to mówie, że Ci szpachli napierdolił ryju zrób jak ja, poszukaj jakiegoś rozdupconego zderzaka i wytnij z niego wnęke na rejke i wydystansuj sobie go na kleju do szyb - sam widziałeś, że u mnie nawet git to wyszło, reszte i tak szpachlą lakiernik wypełni, albo jakimś włóknem.
Rekomendowane odpowiedzi