WhyMe? Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Opublikowano 24 Marca 2014 Tak jest dobrze, bez zbędnych włączników i innych. Potrzeba ci będzie oprawki i żarówki a reszta to pikuś Mefju jakie dawałeś żarówki i oprawki do obrysów? Żaróweczki dwuwłóknowe 21/5W, oprawki wygrzebałem z jakiś lamp z mercedesa
kaju Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 mam nadzieje że tez mi się dasz przejechać nie ma czym
Reggi Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Listwy S6, literówka A robię patent ze zderzakiem. Dokładkę ze zderzaka S6 zamieniam z dokładką liftowego zderzaka, całość zaspawać i pomalować Znajomy tak miał u siebie i wyglądało dobrze Że tak się spytam..na c**j ? Kup tył polifta pod pdc na dwa kominy i nie cuduj
Szamek Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Tak jest dobrze, bez zbędnych włączników i innych. Potrzeba ci będzie oprawki i żarówki a reszta to pikuś Mefju jakie dawałeś żarówki i oprawki do obrysów? Żaróweczki dwuwłóknowe 21/5W, oprawki wygrzebałem z jakiś lamp z mercedesa masz zdjęcie tych oprawek? szukam w internecie, ale nie mogę znaleźć
WhyMe? Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Opublikowano 24 Marca 2014 Listwy S6, literówka A robię patent ze zderzakiem. Dokładkę ze zderzaka S6 zamieniam z dokładką liftowego zderzaka, całość zaspawać i pomalować Znajomy tak miał u siebie i wyglądało dobrze Że tak się spytam..na c**j ? Kup tył polifta pod pdc na dwa kominy i nie cuduj Liftowy na dwa kominy z pdc już leży w garażu Tylko dorwać jeszcze dokładkę z S6 Szymon postaram się zrobić
Reggi Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Chyba będziesz musiał kupić cały zderzak od S6 Sztuka dla sztuki..szkoda lepienia, ale Ty lubisz chyba dobrą rzeźbę w gównie :grin:
Szamek Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Listwy S6, literówka A robię patent ze zderzakiem. Dokładkę ze zderzaka S6 zamieniam z dokładką liftowego zderzaka, całość zaspawać i pomalować Znajomy tak miał u siebie i wyglądało dobrze Że tak się spytam..na c**j ? Kup tył polifta pod pdc na dwa kominy i nie cuduj Liftowy na dwa kominy z pdc już leży w garażu Tylko dorwać jeszcze dokładkę z S6 Szymon postaram się zrobić będę wdzięczny
hiszpan123 Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Wujek usiadła całkiem całkiem . Co zawita na pierwszy strzał ,wydech cy koło?
moskal Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Mefju ale miałes farta z tym konkursem na najwiekszą glebe , co ? :naughty:
Reggi Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Chłopaki zdali relacje, że niezły ulep toto
moskal Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Chłopaki zdali relacje, że niezły ulep toto pier**lą , wszystko jest okej , wygrał konkurs na najwieksza glebe bo ja nie przyjechałem swoim autem Zreszta zobaczyłbys fakeS4 mirona , przechodzilismy miedzy ośkami na czworaka :naughty:
Arturoo Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Chłopaki zdali relacje, że niezły ulep toto pier**lą , wszystko jest okej , wygrał konkurs na najwieksza glebe bo ja nie przyjechałem swoim autem Zreszta zobaczyłbys fakeS4 mirona , przechodzilismy miedzy ośkami na czworaka :naughty: :polew:
WhyMe? Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Opublikowano 31 Marca 2014 Się uczepiłeś tego mirona Parę fotek z Bukowiny: No i jeszcze wkładka filtra powietrza pipercross została zamieniona na K&N
klysek Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 a spawy ci nie pusciły bo jak jechałeś do BT to wygadalo ze sie zaraz złamie
moskal Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 a spawy ci nie pusciły bo jak jechałeś do BT to wygadalo ze sie zaraz złamie Toz tam pod spodem wzdłuz budy ma puszczone dwa ceowniki dziesiątki
Rekomendowane odpowiedzi