Opublikowano 24 Października 20178 l Panowie odświeżając temat może ktoś podrzuci numer oryginału tej kratki z a6 pasującej do tego spojlera i kratek halogenów.
Opublikowano 24 Października 20178 l Musi to być z A6 C5 z polifta - 4B0807683L http://allegro.pl/audi-a6-c5-01-05-atrapa-kratka-zderzaka-srodek-i5206414297.html
Opublikowano 27 Października 20178 l W dniu 24.10.2017 o 12:03, jacyk12345 napisał: Panowie odświeżając temat może ktoś podrzuci numer oryginału tej kratki z a6 pasującej do tego spojlera i kratek halogenów. kratki boczne tylko ori są , chyba że sam coś ogarniesz
Opublikowano 28 Października 20178 l http://allegro.pl/spojler-hokej-dokladka-zderzaka-audi-a4-b6-s-line-i6947216466.html a co myślicie o tym? ciekawe jak z jakością
Opublikowano 28 Października 20178 l 2 godziny temu, jacyk12345 napisał: http://allegro.pl/spojler-hokej-dokladka-zderzaka-audi-a4-b6-s-line-i6947216466.html a co myślicie o tym? ciekawe jak z jakością Brałem swoją dokładke od tego allegrowicza , była ok
Opublikowano 27 Stycznia 20188 l Kochani...planuje dokładke dorzeźbić ale oprócz tego musze odświeżyć lakier na przednim zderzaku...(mam w nim spryski i czujniki) i mam taki dylemat. Czy rozmontować to wszystko przed oddaniem do lakierni? Czy dokladke malować osobno? Czy najpierw dorezać dokładke nielakierowaną i wtedy przekazać gotowy zderzak do zrobienia makijażu?
Opublikowano 27 Stycznia 20188 l Gotowy do lakiernika[emoji6]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Stycznia 20188 l Popieram kolege, gotowy do lakiernika. Ja bym nic nie domontowal. Podaj linka gdzie zamowiles dokladke :-) bo mnie tez nie dlugo to czeka
Opublikowano 17 Lutego 20188 l Co chcesz dokładnie zrobicWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 Lutego 20188 l Dopasowac dokladke sline do gory zwyklej. I jak by byla mozliwosc zaspawac wneke tablicy rej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 Marca 20188 l Cześć! Ja chciałbym przedstawić swój sposób na posiadanie przodu sline Udało mi się kupić w okazyjnej cenie cały zderzak, ale że mam xenony chciałem pozostawić sobie spryski. PO szybkiej analizie zauważyłem, że góra slina to IDENTYCZNIE to samo co zwykłego, tylko pocięta i donitowany dolny plastik. Złapałem więc wkretarkę, roznitowałem, pociąłem swoją górę wg oryginalnego sline i zanitowałem dolny plastik do swojej góry Dzięki temu mam w całkiem fajnej cenie zderzak identyczny jak oryginalny s-line. Wszystko jest TAK SAMO. Żadnych trytytek, wszystko na oryginalne zaczepy. Poniżej fotostory: Orygianlny S-line: Roznitowywanie wkrętarką: Efekt po roznitowaniu: Cięcie mojej góry: A tu oryginał: Druga strona (mój pocięty): oryginał: po cięciach moj: orginal: Przymiarka: Tu zaznaczę, że nie ma znaczenia dokładność cięcia. Nawet lepiej ciut więcej wyciąć. Jak będziemy potem przykładać dolny plastik, to on jest wyprofilowany pod górną cześć i zawsze idealnie się ułoży. Wiercimy (wiertło fi 5mm o ile dobrze pamiętam): Nitowanie: Efekt końcowy: Edytowane 10 Marca 20188 l przez miketof
Opublikowano 11 Marca 20188 l Dokładnie tak samo zrobiłem u siebie, ciekawe czy tą ramkę można kupić osobno
Opublikowano 25 Marca 20188 l Wie ktoś moze z jakiego plastiku jest ten zamiennik dokładki? Spawa sie to?
Opublikowano 25 Marca 20188 l Kowi87 najszybciej pewnie będzie jak zadzwonisz do któregoś z gości na allegro co sprzedają dokładki
Opublikowano 19 Sierpnia 20187 l W dniu 26.11.2016 o 16:16, Redus23 napisał: Ja dzisiaj bawiłem się w przeróbkę zderzaka, cała operacja trwała 3 godziny. Zakupiłem dokładkę za 280 zł czyli zamiennik, kratkę środkową z A6 C5 po lifcie oraz kratki oryg z ASO. Koszt całkowity to 570 zł, po przycięciu zderzaka wszystko ładnie pasuje, trochę trzeba było więcej zeszlifować plastiku pod halogenem, ponieważ dokładka nie do końca chciała pasować. Kratkę środkową z A6 nie trzeba wiele piłować, wystarczy odcięcie zaczepów górnych oraz należy przyciąć żęberka żeby grill nie dotykał dwóch środkowych wzmocnień, które wpinają się na dole dokładki. Kratka przymocowana na 5 wkrętów. Trzy wkręty wkręcone w grill do zderzaka pod mocowaniem tablicy rejstracyjnej, a na dole wywierciłem otwory w dokładce wiertłem 12 mm i również przykręciłem na wkręty 20 mm, wszystko ładnie się trzyma, kratka w miare pasuje dobrze. Boczne kratki trzymają się na trzech zaczepach przy halogenach, jedynie musiałem użyć po dwa wkręty na każdą kratkę boczną. Polecam dać malutkie wkręciki z czarnym łepkiem, a w plastiku zrobić fazowanie pod łepek. Ogólnie dokładka trzyma się bardzo dobrze, nie rusza się i to najważniejsze. Jeżeli ktoś jest zainteresowany jak przymocowałem dokładnie kratki to podeślę foto w temacie, łatwo je zademontować w minutę, bez sensu jest je przyklejać. Czy taki zamiennik kratki środkowej zastosowałeś.? https://allegro.pl/audi-a6-c5-01-05-atrapa-kratka-zderzaka-srodek-i5206414297.html