cocoo24 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 zatrzask w dokładce ten, co się dokręca śrubą od boku zderzaka jest urwany i dlatego to odstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Weź dogij mocowanie z błotnika,te zatrzaski wystarcza żeby ładnie się zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-A4 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jeżeli nie robisz grili w czerni to szukaj chromu sline, bo z c5 ja bym nie łączył No idzie chrom, więc szukam s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Czy kratka z A6 bedzie pasowala wizualnie do gory zwyklej w czarnym kolorze z b6? Ramka i kratka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-A4 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garet Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Czy ktos na slasku podejmie sie to zrobic u mnie? Tylko osoba ktora to robila a nie chetny do nauki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ww-piasek Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Mam pytanie czy każda osoba która to robiła montowala ori dokładkę czy zamienniki? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 i ori i zamiennik obydwa ładnie siadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depechetom Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) http://allegro.pl/nowy-spojler-dokladka-zderzaka-audi-a4-b6-s-line-i6121506571.html http://www.ebay.de/itm/NEU-Audi-A4-S4-8E-B6-S-Line-Tuning-Spoiler-Lippe-Gitter-Stosstange-Fontgrill-OEM-/221195741194?hash=item33804b280a:m:m2bK4HnOuBdfP0TopoXgFEw czy to jest to czego potrzebujemy ?? Edytowane 21 Czerwca 2016 przez depechetom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ww-piasek Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 U mnie tak siadlo Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depechetom Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Kochani - a lakierujecie tylko dokładke czy cały zderzak ... kurcze wogóle sie nie orientuję... jaki jest koszt chlapnięcia takiego elementu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ww-piasek Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ja malowalem tylko dokładkę 100 zł Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KewsonND Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 U mnie tak siadlo Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka skąd wziąłeś kratki do dolnej dokładki? kupiłeś ori dokładkę czy zamiennik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ww-piasek Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 U mnie tak siadlo Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka skąd wziąłeś kratki do dolnej dokładki? kupiłeś ori dokładkę czy zamiennik?Środkowa kratka jest z a6 c5 fl trzeba było trochę przerobić ale pasuje ładnie a boczne będę kupował ori w ASO bo obecnie mam siatki takie wstawione na sztukę. Dokładka ori ale z plastiku miękkiego jak ori niczym się nie różni Noe jest to żadne tworzywo które pęknie jal się zahaczy bądź uderzy Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KewsonND Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jest ktoś z wlkp żeby ogarnął przeróbke zderzaka? Podjechalbym pod koniec sierpnia. Nie mam garażu i sprzętu, pod blokiem guzik zrobię Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ww-piasek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jest ktoś z wlkp żeby ogarnął przeróbke zderzaka? Podjechalbym pod koniec sierpnia. Nie mam garażu i sprzętu, pod blokiem guzik zrobię Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Poszło PWWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Tak się zmienił ryjek! Już z kratkami teraz jest na gotowo! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KewsonND Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Czy ktoś w zachodnio-pomorskim robi taką robotę? chętnie skorzystam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 A ja na Warmii tj. Olsztyn Panowie kratki boczne w zderzak s-line są z otworami i pełne zamknięte. One były w zależności od silnika? Bo nie wiem które mam wziąć do swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ww-piasek Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) A ja na Warmii tj. Olsztyn Panowie kratki boczne w zderzak s-line są z otworami i pełne zamknięte. One były w zależności od silnika? Bo nie wiem które mam wziąć do swojego Weź pełne bo tam można zdjąć ten plastik i będą z otworami znów bo to zależy z której strony jest icek Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez ww-piasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi