mateusz3421 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 witam mam audi od 5 dni dzis miałem okzaje sie bujnąc i wychodzi na to ze jedzie tylko 190 km/h i ani km więcej może być gdzies zablokowana czy cos filtr powietrza jest czysty bo nowy pompa paliwa słychać ze pracuj przy przekreceniu zaplony odpala normalnie wiec wiecie moze czemu taka przyczyna ?
Emejcz Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 O panie... z takiego opisu to powodów mogą być tysiące... pierwsze co to podepnij się z VAGiem i sprawdź czy są jakieś błędy.
mateusz3421 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 na vagu nie ma błędów nie przerywa ,turbo w porządku bo ani dymka nie ma
Dev Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Trzeba zrobic logi dynamiczne. Jest jakaś ....ujnia bo moj z wysranym turbo smigal 220kmh
dybson Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 a jechałeś nim więcej wcześniej czy to pierwsza próba i to jego maks? jeżeli silnikowo OK, to może coś z wydechem np.przytkany katalizator? czy wydech jest seryjny czy może ktoś coś mieniał?
mateusz3421 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Opublikowano 27 Lutego 2014 pierwszy raz nim jechałem silnik jest wporządku ale wydech jest seryjny i ma kata
jacek70 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Szukajcie a znajdziecie, coś musi być nie halo może kat.
Endrias Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 1. zmierz prędkość czymś innym niż odczytem licznika - np telefonem,gpsem, jakimś racetechnoligikiem itd 2. powiedz jakie masz opony 3. jaka masz skrzynie biegów 4. jakie zawieszenie Kondycji silnika nie oceniaj po prędkości maksymalnej. Mogłeś mieć wiaterek w maskę i opór powietrza wzrósł. Opony zimowe mają większy opór toczenia, może masz wysoko postawione auto i także opór powietrza poszedł w górę. Inny rozmiar opon także ma znaczenie na odczyt prędkości przez czujnik. Może masz krótszą skrzynię biegów? Przy 2tys obrotów na 5 biegu jaką masz w przybliżeniu prędkość? Sprzęgło kiedy wymieniane?
mateusz3421 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Opublikowano 27 Lutego 2014 już jest git był kat zablokowany przeczyściłem kata i jest git ale bede go wycinał całkiem bo przy turbo ten kat bedzie zawalał sie co troche
Rekomendowane odpowiedzi