Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bałtów 2014 18.05 Rozpoczecie sezonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aż tak źle to nie jest ;-)

---------- Post dopisany 10-05-2014 at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany 20-04-2014 at 21:28 ----------

Dobra, auto juz mam. Raczej nie obrobie wszystkiego do niedzieli ale wstepnie chetnie sie wybiore ;-)

Opublikowano

To co Panowie widzimy sie w przyszłą niedzielę:naughty:

Opublikowano

Zdecydowanie, alez to bedzie sesyjka!

Opublikowano

O której się wstawianie w niedziele? Moznaby było sie ustawić wcześniej, i zrobić wspólny wjazd:D

Opublikowano

Slepy, Ty nie masz czasem jakichś dystansów z kołnierzem pożyczyć? Te moje bez to trochę lipa jechać, a nie zdążę zamówić po te moje koła :/ Daj też znać kiedy będziesz miał chwilę ;-) Dzisiaj teoretycznie powinienem mieć sprzęt ;-)

PS: Którędy z Kraka wogóle lecimy i kto jeszcze leci ? Na Sandomierz, Kielce czy Tarnów ? Jak dla mnie to możemy ruszać choćby o 8

Opublikowano
Slepy, Ty nie masz czasem jakichś dystansów z kołnierzem pożyczyć? Te moje bez to trochę lipa jechać, a nie zdążę zamówić po te moje koła :/ Daj też znać kiedy będziesz miał chwilę ;-) Dzisiaj teoretycznie powinienem mieć sprzęt ;-)

PS: Którędy z Kraka wogóle lecimy i kto jeszcze leci ? Na Sandomierz, Kielce czy Tarnów ? Jak dla mnie to możemy ruszać choćby o 8

Nie będę mial:(, zostały mi tylko 5mm, co do trasy to muszę jeszcze obadać bo lepiej dołożyć parę km, niż tułac się po dziurach;)

Opublikowano

Nic, może coś skołuję. Blacharz też nie ma czasu teraz zająć się moim przodem więc trudno, pojadę jak jestem. Trasa na Kielce jest całkiem fajna i chyba tak będzie najlepiej polecieć: https://www.google.pl/maps/dir/Krak%C3%B3w/Balt%C3%B3w/@50.5830749,20.1937679,9z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x471644c0354e18d1:0xb46bb6b576478abf!2m2!1d19.9449799!2d50.0646501!1m5!1m1!1s0x4722a0116f44d557:0x389028fd5e183993!2m2!1d21.544157!2d51.018168

Opublikowano

ogr dystanse dzisiaj zamawiasz w dystomie jutro rano masz u siebie:whistling:

Opublikowano

Zwykłe tak ale ja chcę bezpośrednie przejście z piasty audi na felgę merca ;-)

Opublikowano

no to 2dni, zadzwoń i zwyczajnie zamów, do bałtowa cała wiecznosć jeszcze

Opublikowano

A Ci z krakowa nie ogarnąć Ci tego do piątku?

Opublikowano

Spoko, spoko wieczorem sprawdzę czy nie mam czegokolwiek w piwnicy.

---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

A Ci z krakowa nie ogarnąć Ci tego do piątku?

Pamiętam że oni takie jak to koleś nazwał "inne" to robili jakoś długo :/

---------- Post dopisany at 14:07 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ----------

Z racji że ja chce dystanse o średnicy 150mm i z piasty audi na mecedesa to czas oczekiwania min 7 dni.

---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:07 ----------

Haha, ale jaja, w swoich gratach znalazlem dystanse 20mm i pierscienie pod merca hehe ;-)

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano

Nie zalamuj sie ;-)

Gość harry19-19
Opublikowano

kto rusza z podkarpacia , wstępnie ja jadę i ślimaczek :D , można by było spotkać się w Rzeszowie tylko o której i gdzie

Opublikowano

Jednak to nie 20

---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 07:20 ----------

Zapowiada nam sie do bani pogoda :/

bwr2.jpg

Gość harry19-19
Opublikowano
:thumbdown:

uwierzcie mi Pany jak nigdy nie wierzę w pogody :decayed: , powiem tak w Ostrowie Świętokrzyskim może ostro padać ale nie w Bałtowie i to ja rozkazuję ::grin: , beje grillowanko , piffko , panienki , muza , a przede wszystkim żeby coś wspominać :naughty: czyli foty i czego chcieć więcej lool

Opublikowano

uwierzcie mi Pany jak nigdy nie wierzę w pogody :decayed: , powiem tak w Ostrowie Świętokrzyskim może ostro padać ale nie w Bałtowie i to ja rozkazuję ::grin: , beje grillowanko , piffko , panienki , muza , a przede wszystkim żeby coś wspominać :naughty: czyli foty i czego chcieć więcej lool

to niech leje na całego, będzie widać wszystko co te panienki mają pod bluzkami ;-)

Opublikowano

to niech leje na całego, będzie widać wszystko co te panienki mają pod bluzkami ;-)

Te cfaniak co bez żony jedzie:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...