djsinger997 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Witam, mam pytanie czy montowaliscie podswietlenie pod nogami swoich 'a czwórek" ? Czy jesli podswietli się na niebiesko to czy 997 moze miec jakies problemy do własciciela auta? Bo tak się zastanawiam?
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 :decayed: to pytanie to tak faktycznie na serio ?? przecież możesz mieć w podświetleniu nógjaki kolor Ci się podoba
KrzysiekA4 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Witam, mam pytanie czy montowaliscie podswietlenie pod nogami swoich 'a czwórek" ?Czy jesli podswietli się na niebiesko to czy 997 moze miec jakies problemy do własciciela auta? Bo tak się zastanawiam? Jest problem paragraf "passat style":facepalm:
barthek11 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 wejdź na Internetowe Forum Policyjne :: Glino Pomóż sobie sam... i sam zapytaj... tak czy siak z reguły policja lubi niebieski:grin:
Kris691 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Witam, mam pytanie czy montowaliscie podswietlenie pod nogami swoich 'a czwórek" ? Z tego co wiem z przodu seryjnie bylo montowane podswietlenie nog. W srodku samochodu mozesz sobie zamontowac jakie chcesz lampeczki
skPEPE Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 ja mam zalozone czerwone przod i tyl. policja dowali ci sie jakbys miol to w zderzaku lub grilu czyli na zewnatrz fury
medik Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 wewnątrz możesz dać jaki chcesz kolor inna sprawa że niebieski raczej odpustowo wyjdzie
7maxx Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 właśnie - czemu niebieski? planujesz zmieniać podświetlenie wszystkiego z czerwonego na niebieskie?
MlodyElk Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Radziu nie będzie żadnych problemów z tym Miałem w 80 zamontowane i nie raz była kontrola i problemów nie było tak samo jak w tej
piotrzaba5 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Możesz mieć co chcesz, pod warunkiem, że nie rozprasza to innych kierowców (przynajmniej kiedyś tak było). A pod nogami nikomu to nie przeszkadza
Sebastiano87 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Ja ma ten pakiet oświetlenia w lifcie, ale żeby na niebiesko lub na czerwono podświetlać sobie buciki:facepalm: Moim zdaniem np. zimny biały led. i jest kozacko
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Panowie .....czytacie 1 post ????? Czy tak "na pałę" dopisujecie swoje "przemyślenia" ? .....
maciucha512 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Niebiescy się denerwują na dziwne światła bo mają podstawę prawną w postaci przepisów określających kolory świateł zewnętrznych samochodu. Nie wiem czy są też odniesienia do koloru podświetlenia (czy po prostu podświetlenia) wewnątrz auta, wtedy to i świecenie przykładem było by nielegalne.
Rekomendowane odpowiedzi