MAJKI Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 wyjdzie na to, że co 30km będę sie przesiadał Też może być ciekawie Stasiu zawsze możemy u mnie z tyłu jechać i trenować
stanley Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 wyjdzie na to, że co 30km będę sie przesiadał Też może być ciekawie Stasiu zawsze możemy u mnie z tyłu jechać i trenować co roku sobie obiecuję sobie, że do mordoru wejdę trzeźwy :polew:
szymeniu Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Jak ktoś chce to ja jadę sam więc mogę zabrać na pokład kogoś, tylko ja nie wiem kiedy będę wracał
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Kurna ja też ruszam po 14tej,młody powiedział że na baje pójdzie:decayed:a połówka wolnego nie dostanie:facepalm: więc z Pajdą dojedziemy:grin:
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 widze że Akjam wypadł z listy z BT
akjam Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Jakieś dwa tygodnie temu. Jak pisalem do Jarko. Już pisałem i mówiłem na katowickich, że temat miejsca ogarniety u Jarka jeśli chodzi o miejsce w BT. Nie ma mnie na liście bo nie wiem czy pojadę w piątek czy w sobotę czy wogóle. Rozmawiałem z Jarko i miejsce będzie jakby co. Do środy wszystko się wyjaśni temat na 100% co i jak i dam wam znać.
szymeniu Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 ok - to trzymam kciuci Pogodę sprawdzał ? Lato czy zima ?
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 jaka zima - na moich zimówkach już są pajęnczyny - nie mam zamiaru ich przywracać do życia ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ---------- Szymek - trend na ten rok to jest alu lato + łańcuchy
szymeniu Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 jaka zima - na moich zimówkach już są pajęnczyny - nie mam zamiaru ich przywracać do życia ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ---------- Szymek - trend na ten rok to jest alu lato + łańcuchy No to muszę się dostosować
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 Jak polecimy razem to będzie niezły duet - redukcja gaz do dechy i u Ciebie będzie słychać wydech a u mnie ryk łańcuchów
stanley Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Pytanie z innej beczki, z kim mogę być w pokoju ? Były jakieś przydziały na gliwickich ?
ucho.77 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Ja widzę że większość nas na lecie już poleci:naughty:
szymeniu Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Jak polecimy razem to będzie niezły duet - redukcja gaz do dechy i u Ciebie będzie słychać wydech a u mnie ryk łańcuchów No tak właśnie już kiedyś myślałem, czemu Ty jeszcze nie odwiedziłeś jakiegoś MG przecież na przelocie to ten diesel całkiem nieźle się spisuje
MAGIC87 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 ja nie mam wyboru i tylko letnie posiadam:naughty:
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 Pytanie z innej beczki, z kim mogę być w pokoju ? Były jakieś przydziały na gliwickich ? za dużo do wyboru nie masz - mamy 6 singli ze śląskich - jak masz jakąś sugestię to wal PW No chyb a że chcesz być w pokoju z jakąś parą to wal śmiało - właśnie jesteśmy z krakusami na etapie podziałów pokoi Standardowo na 2-os nie specjalnie jest co liczyć bo za dużo ich nie ma tym bardziej na naszym piętrze - wstępnie podział już mam zrobiony ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:46 ---------- Rok temu udało się że wiekszość osób miało pokoje 2-os - jedni z nielicznych co 2-os nie mieli to rodzina Pucosławów (oraz ja z majkim ale nam nie zależało)- więc jak będzie pokój 2-os to tym razem im się należy ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ---------- acha - no i single w tym roku mogą liczyć na pokój 2 -os - tym bardziej że jest ich 6
stanley Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Pytanie z innej beczki, z kim mogę być w pokoju ? Były jakieś przydziały na gliwickich ? za dużo do wyboru nie masz - mamy 6 singli ze śląskich - jak masz jakąś sugestię to wal PW No chyb a że chcesz być w pokoju z jakąś parą to wal śmiało - właśnie jesteśmy z krakusami na etapie podziałów pokoi Standardowo na 2-os nie specjalnie jest co liczyć bo za dużo ich nie ma tym bardziej na naszym piętrze - wstępnie podział już mam zrobiony ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:46 ---------- Rok temu udało się że wiekszość osób miało pokoje 2-os - jedni z nielicznych co 2-os nie mieli to rodzina Pucosławów (oraz ja z majkim ale nam nie zależało)- więc jak będzie pokój 2-os to tym razem im się należy ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ---------- acha - no i single w tym roku mogą liczyć na pokój 2 -os - tym bardziej że jest ich 6 mi specjalnie nie zależy, może być pokój 6 singli ze Śląska i tak nie wiem czy trafię do swojego pokoju czy nie
MAJKI Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Stasiu czyli widzę jedziesz ze słusznym nastawieniem Bedzie BANIA
Rekomendowane odpowiedzi