Hugo Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października W dniu 12.10.2024 o 18:18, Siumkaj napisał(a): Cześć, Powie ktoś jaki olej do manualnej skrzyni A4 B8 2.0 CAGA 2008r. VIN: WAUZZZ8K59A141786 G052532A2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawSo Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada @Dev Witam. Stoję przed wymiana oleju w przekładni manualnej w a4 b8 2.0tdi 2015r Kod skrzyni:PJD Olej o jakim oznaczeniu będzie odpowiedni? Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2 godziny temu, DawSo napisał(a): @Dev Witam. Stoję przed wymiana oleju w przekładni manualnej w a4 b8 2.0tdi 2015r Kod skrzyni:PJD Olej o jakim oznaczeniu będzie odpowiedni? Z góry dziękuję i pozdrawiam G 052 532 A2 - 4 litry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawSo Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 1 godzinę temu, Dev napisał(a): G 052 532 A2 - 4 litry Jeśli chodzi o coś tańszego niż ASO to tylko revanol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eswude Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada (edytowane) W dniu 6.08.2024 o 19:27, Dev napisał(a): G 052 532 A2 - 4 litry silnik 5W40 A3/B4 Teraz dopiero zauważyłem, że mechanik wlał mi RAVENOL VSG SAE 75W‑90 zamiast RAVENOL MTF‑2 SAE 75W‑80 Czy mam się tym martwić ? 😅 Może przez to mam problem od czasu do czasu wbić z 1 na 2? Szczególnie na zimnym. Edytowane 7 Listopada przez Eswude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eswude Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Dzięki za odpowiedź, trzeba będzie szukać przyczyny tego oporu miedzy 1 a 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi