peacenotwar Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Dlatego dowód się nosi w innej kieszeni niż reszta dokumentów:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 poka poka jak to po montażu stożka wygląda:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Generalnie jest rozpierdol pod maską aktualnie Z dystansami wygląda w końcu jakoś. Chyba muszę klucze do gwintu dorwać i zacząć kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Generalnie jest rozpierdol pod maską aktualnie http://s11.postimg.org/7jobk4ky7/2014_04_30_15_32_08.jpg Z dystansami wygląda w końcu jakoś http://s30.postimg.org/ud61ym7kg/2014_04_30_18_59_29_2.jpg nieźle nieźle, jak na tym K&N ładnie brzmi? musisz dorezać jeszcze osłonę termiczną, no chyba ze masz:decayed: ja wyrezałem z tłumika z mojego poprzedniego TDI bo to kwasiak, nawet udało mi się ogarnąć wytłoczenia:decayed: a filtr montowałem Pipercrossa, jak chcesz to Ci wrzucę fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Osłona termiczna jest taka A jak gada... nie wiem, bo wczoraj mi plecionka poszła i wyje jak wrc Właśnie obczaiłem u Ciebie i się zdziwiłem, że można tak ładnie komorę z instalacją zrobić. Będę ściągać trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Osłona termiczna jest taka http://www.as-to.com.pl/filtry/oslona1.jpgA jak gada... nie wiem, bo wczoraj mi plecionka poszła i wyje jak wrc Właśnie obczaiłem u Ciebie i się zdziwiłem, że można tak ładnie z wtryskami zrobić. Będę ściągać trochę spoko, masz na 33-34 stronie u mnie w wątku foki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Przy okazji Autko dostało się na I Zlot VAG Łowicz Poziom nie jest zatrważający, ale jest blisko, więc wpadnę z chęcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek93 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Zapomniałeś w modach dopisać: przepalony wydech, świst a'la garrett Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jak to nie? A jak gada... nie wiem, bo wczoraj mi plecionka poszła i wyje jak wrc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek93 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 haha nie zauwazylem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Chyba trzeba będzie wygładzić kiedyś zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 fajne auto ale ja bym zdjął znaczek z grilla:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Właśnie chodzi to za mną, ale zaleta taka, że chociaż mam bekę jak słyszę "oja rs4 jedzie" :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Sam Ci ten znaczek zdejmę jak zobaczę auto przy skate parku Jak ogarnę lampy to może jakiś spot mały co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Gdyby to było takie proste to zdjąć No właśnie też tak myślałem o spocie, bo ludzie się pytają. Chyba ogarniemy spocik wielu marek, bo nie tylko ciekawe vagi się kręcą po okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Dam sobie jakoś radę U nas we wsi nie wiem czy coś takiego wypali ale może ---------- Post dopisany at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ---------- Na Ostrów się wybierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 ja zrezygnowałem ze stożka, strasznie zamula dół.. ale stożek to jakiś noname jesteś z zagania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jakoś mi się nie spieszy na Ostrów... Chociaż zobaczę, bo może mi się coś odklei i pojadę czorny_07, stożek był noname w opór. Jedyny filtr który daje jakieś osiągi to ITG, ale swoje też kosztuje. Z zagania? Niieee - głowno pod łodzią. Małe miasteczko w którym nic się nie dzieje i każdy każdego zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 głowno pod łodzią. Małe miasteczko w którym nic się nie dzieje i każdy każdego zna Baaa , nawet ja będąc 2 razy w roku znam więcej ludzi niż w mojej wiosce mieszkając na co dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jaki kolor Flatów robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi