darkb Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Witam serdecznie. chciałbym się dowiedzieć taką rzecz. Chciałbym dostać się do kodowania licznika i modułu komfortu lecz jest potrzebny 5 cyfrowy SECURITY ACCESS CODE . Mam 2 interfejsy VAG kkl i VCDS 11 . pODPOWIEDZCIE skąd wiziąć ten kod . Dzięki
PAWEL69 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Chciałbym dostać się do kodowania licznika i modułu komfortu lecz jest potrzebny 5 cyfrowy SECURITY ACCESS CODE Jeżeli chodzi o auto z Twojego opisu to do kodowania nie jest potrzebny:wink: Mam 2 interfejsy VAG kkl i VCDS 11 A jak chcesz wyciągnąć pin do dopisania np. kluczyków to tym nie dasz rady.
darkb Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Opublikowano 31 Marca 2014 a kolego powiedziałbys jakim wyciągnąć pin dla aut z koncernu VW do 2013 roku
szogun0 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Dla aut z lat 2007-20013 pin nic ci nie da. I tak nie zakodujesz kluczy w taki sposób. Tam się to inaczej robi.
darkb Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dla aut z lat 2007-20013 pin nic ci nie da. I tak nie zakodujesz kluczy w taki sposób. Tam się to inaczej robi. a jakies szczegóły
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dla aut z lat 2007-20013 pin nic ci nie da. I tak nie zakodujesz kluczy w taki sposób. Tam się to inaczej robi. a jakies szczegóły tam pin nie jest potrzebny bo koduje sie po vinie
darkb Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 a np kiedy chciałem zrobic kodowanie w aucie vw golf IV i kodowanie kluczyków i kodowanie aby zamykał drzwi po przekroczeniu pewnej prędkości to VAG woła o kod i co dalej z tym począć
wrclaguna Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 a np kiedy chciałem zrobic kodowanie w aucie vw golf IV i kodowanie kluczyków i kodowanie aby zamykał drzwi po przekroczeniu pewnej prędkości to VAG woła o kod i co dalej z tym począć Powinienes miec podpowiedz chyba ze masz kiepskiego chinola .
Galetto Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 a np kiedy chciałem zrobic kodowanie w aucie vw golf IV i kodowanie kluczyków i kodowanie aby zamykał drzwi po przekroczeniu pewnej prędkości to VAG woła o kod i co dalej z tym począć Aby zakodować klucz w Golf IV oczywiście trzeba pin, ale żeby ustawić zamykanie drzwi po ruszeniu takowego pinu nie trzeba.
darkb Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 a pin włąśnie czym i jak wydobyć
Rekomendowane odpowiedzi