jakubekk Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 dzisiaj koło 19:30 pod M1 PABLO widziany wypucowaną bunią Gdzieś ty był na parkingu wyjeżdżałem z parkingu a Ty przede mną przejechałeś tą alejką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Tak myślałem że to ty w tych rejonach ---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ---------- na parkingu wyjeżdżałem z parkingu a Ty przede mną przejechałeś tą alejką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 widziany chyba laskosz na parkingu przy Sandecji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 nie kojarzę za bardzo kolegi, a pierwszy raz widziany w tym miejscu...widok udokumentowany:wink: i może ktoś widział/kojarzy b5 avant srebrne na niebieskich bucikach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Pozdrawiam kolegę w czarnym avancie B6 KMY na wysokości M1 przed 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Ciemne B6 Avant 1,9 KRA koło Lidla na Mistrzejowicach wczoraj koło 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 wczoraj na lotnisku w pyrzowicach srebne b5 avant na kr blachach i z ramkami klubowymi tak kolo godziny 20.20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 W środę 22 widziane B5 sedan zielone z ledami na tyle w Krakowie pod Motorino na Wielickiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 wczoraj na lotnisku w pyrzowicach srebne b5 avant na kr blachach i z ramkami klubowymi tak kolo godziny 20.20 Śwagra bylem odebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Dziś w Brzesku pod Intermarche widziany tomasz_gti.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Dziś w Brzesku pod Intermarche widziany tomasz_gti.. zgadza sie auto tam stało:hi: ale obecnie żona użytkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 dziś koło 16 w Brzesku na parkingu pod marketem przy rondzie (wlatywałem od strony Nowego Sącza) ciemne S4 B6 albo b6 z body S4 bo tylko przód widziałem, na ramkach + duże koło + ramka z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 dziś koło 16 w Brzesku na parkingu pod marketem przy rondzie (wlatywałem od strony Nowego Sącza) ciemne S4 B6 albo b6 z body S4 bo tylko przód widziałem, na ramkach + duże koło + ramka z przodu Patrz wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 dziś koło 16 w Brzesku na parkingu pod marketem przy rondzie (wlatywałem od strony Nowego Sącza) ciemne S4 B6 albo b6 z body S4 bo tylko przód widziałem, na ramkach + duże koło + ramka z przodu to moje:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satikrk Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 29.05 - Borek mijany Boseron ?? jechales w kierunku Zawilej. - Kolega z Czarnej B7 z walnietym lewym bokiem (drzwi) godz 19 Bonarka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ciemno zielony b5 sedan.. us.. widziany dziś w Lipnicy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ślepy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 29.05 - Borek mijany Boseron ?? jechales w kierunku Zawilej. - Kolega z Czarnej B7 z walnietym lewym bokiem (drzwi) godz 19 Bonarka Pozdrawiam to ja pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 dziś koło 11:30 w Krk chyba na Wodnej B6 niebieskie avant bez relingów i felga grafit rs6 o ile dobrze pamiętam, wlepa Divisionu chyba to auto kolegi Wąskiego, przepiękna sztunia ale brak relingów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 dziś koło 11:30 w Krk chyba na Wodnej B6 niebieskie avant bez relingów i felga grafit rs6 o ile dobrze pamiętam, wlepa Divisionu chyba to auto kolegi Wąskiego, przepiękna sztunia ale brak relingów tenx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi