Cuber Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Hmmm no to mamy drugą srebrną B8 w Avancie na ramkach klubowych wobec tego
Radekst Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Hehehe w nic mnie koledzy nie ubierzecie dobra dobra, a te odciśnięte pośladki na masce to tez pewnie nie Twoja sprawka?
D4NTE Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Hehehe w nic mnie koledzy nie ubierzeciedobra dobra, a te odciśnięte pośladki na masce to tez pewnie nie Twoja sprawka?Pomyliłeś sobie auta
ppierro Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Hmmm no to mamy drugą srebrną B8 w Avancie na ramkach klubowych wobec tego To byłem ja . Pozdrawiam kolegów
SMS Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 slepy dzis na rynku w lipnicy okolo 10:30. Ja jechałem białym Iveco.
siara Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Czarne B8 w sedanie z klubowymi ramkami, notorycznie widywane w okolicach Łącka
xelu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Pozdrawiam kolegę z Audi A4 B5 Avant, widziany na ul. Wielickiej ok. godz. 6:55 z klubową naklejką z tyłu na klapie bagażnika :-)
Adik Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Pozdrawiam kolegę z Audi A4 B5 Avant, widziany na ul. Wielickiej ok. godz. 6:55 z klubową naklejką z tyłu na klapie bagażnika :-)Czy to była srebrna A4 z czarnymi relingami i owalnym końcowym wydechem?
radimm Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 dziś rano przed 9, niebieski avant B7 z ramkami, skręcający z Brożka na Zakopiańską, pozdrawiam Panią kierowniczkę 17.20 srebrny avant b5 skręcający w Kobierzynska, pozdro
siara Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Wczoraj w Nowym Sączu pod Europą widziany czerwony sedan B7 z czarnym dachem. Klubowe rejki KCH lub KBC
Riakus Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Pozdrawiam kolegę z A4 B6 avant 2,5 155km na tablicach KLI. Nieodpowiednie warunki ale dzięki za małą rywalizację z Dąbrowy Górniczej do Olkusza dnia 16.01.16r
jacek70 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Pozdrowienia dla kierownika taxi b5 granat na klubowych rameczkach ✌✌✌♻
iszek Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Tomasz_gti wczoraj wieczorem na skrzyzowaniu w Brzesku kolo BP
Radekst Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 B7 avant teraz pod carrefourem, KMY 8TC9. Kolega ma najwidoczniej problemy z parkowaniem bo jedno miejsce nie wystarcza.
Vixen Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Na szczescie to nie ja , ale co do parkowania na 2 miejacach niestety pod marketami tak staja cwoki ze wszystkie miejaca sie przesuwaja , ty zaparkujesz obok bo jest normalnie miejsce , tamci pojada a ty stoisz sam na dwoch miejacach , i ludzie potem gadaja oo zaja 2 miejsca Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
OGr Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja się kiedyś wkurzałem jak ludzie stawali na dwóch miejscach ale jak mi ktoś kolejny raz upitolił drzwi i została wgniotka którą później musiałem wyciągać to prawdę powiedziawszy takie stawanie na dwóch miejscach to wcale nie jest zły pomysł.
Radekst Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja się kiedyś wkurzałem jak ludzie stawali na dwóch miejscach ale jak mi ktoś kolejny raz upitolił drzwi i została wgniotka którą później musiałem wyciągać to prawdę powiedziawszy takie stawanie na dwóch miejscach to wcale nie jest zły pomysł. do czasu az ktos Ci za chamstwo nie przerysuje boku kluczem, albo naklei kilka karnych kutasów Ja tez sie boje o to ze ktos mi walnie w auto, ale nie parkuje z tego powodu jak debil, po prostu nie staje przy samym wejsciu gdzie jest najwiecej bydła, tylko jade jak najdalej - tam gdzie parking jest pusciutki bo nikomu sie nie chce ruszyc d*py zeby przejsc kilka krokow dalej od auta do marketu.
OGr Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Uwierz mi, sam dostałęm drzwiami na samym końcu parkingu. Drapanie całego auta czy naklejanie tych naklejek to trochę dziecinne.
Radekst Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) To jezdzij tramwajem. A karniaki czy rysowanie auta to dla mnie jeszcze wieksza glupota niz stawanie na tych dwoch miejscach, ale coz poradzisz, jest jak jest, zawsze znajdzie sie jakis straznik teksasu, ktory bedzie probowal dac Ci nauczke. Fanta jakis czas temu mial pomalowane drzwi sprayem pod marketem, pomimo ze zaparkowal poprawnie i daleko od wejscia... zawiść ludzka nie zna granic I zeby nie bylo - mnie tez nie raz ktos przerysowal przy parkowaniu, nie tylko pod marketem. Edytowane 17 Lutego 2016 przez Radekst
Rekomendowane odpowiedzi