kami050 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam was , coś stukało w zawieszeniu i okazało sie ,ze jest wybita prawa koncowka drazka kierowniczego, w zwiazku z tym chcialbym was zapytac czy koncowki powinno sie wymieniac parami oraz jakie firmy polecacie , interesowalem sie firma "Kamoka" , sa w miare w dobrej cenie , z gory dziekuje za odpowiedz
kkam Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 najlepiej wymienić parę, kup coś porządnego lemforder, febi
maramass Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 dokładnie tylko parą ma to znaczenie, polecam lemforder
jacek70 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zakładaj Lema , sprawdzaj zbieżność i będziesz miał spokój.
Sebastianb6 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jak koledzy wyżej,Lem trochę kosztuje ale w porównaniu z zammienikami będziesz cieszył się spokojem dłużej(wiadomo jakie są nasze drogi).
Etna Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Wymieniaj parami, będziesz tylko raz robić geometrię. Lem posłuży na pewno dłużej.
jospethe Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jeśli poleciała jedna to za krótki czas poleci druga końcówka i bedziesz musiał znowu płacić za ustawienie zbieżności . Co do Kamoki to dopiero teraz zacząłem przygodę z tą firmą. Narazie kupiłem klocki hamulcowe i sprężyny na przód i jestem bardzo zadowolony. Miałem klocki boscha to strasznie piszczały na początku a na Kamokach ciche i skuteczne hamowanie. Jednak zrobiłbym tak jak wyżej piszą i wstawił jakieś z górnej półki żeby mieć spokój na kilka lat. Kiedyś wstawiłem końcówki firmy SWAG. Zrobiłem na nich już około 70 tyś km. i narazie ok
seban-serwis Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 tez polecam lemfordera i swaga
Rekomendowane odpowiedzi