joker101 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 gdzie macie zamontowany reduktor do gazu w audi a4 2.6 ???????? proszę o pokazanjie zdjęć [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 07-01-2007, 12:48 ] temat też Ci poprawiłem
micek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja jestem przeciwnikiem gazu...szkoda silnika dla gazu...najlepiej to go wyp... przeciez 2.6 wcale tak duzo nie pali wiec po co tam gaz :!:
Hincó Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Nie wiesz jak wygląda reduktor czy o coś innego chodzi? :| Popatrz jak na allegro wyglądają, i znajdź to u siebie pod maską, zwykle jest gdzies po prawej stronie patrząc od przodu czyli po stronie kierowcy..
adamq Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja w moim 1.8T mam pod zbiorniczkiem od płynu hamulcowego.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja jestem przeciwnikiem gazu...szkoda silnika dla gazu...najlepiej to go wyp... przeciez 2.6 wcale tak duzo nie pali wiec po co tam gaz :!: kolega pyta o to gdzie znajduje się reduktor a nie co sądzisz o instalacjach gazowych : Co do reduktora to jest to takie coś srebrnego i okrągłego. Wchodzi i wychodzi z niego taki gruby wężyk. Na ogół znajoduje się po prawej stronie, stojąc twarzą do silnika.
adamq Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 W sprawie montażu LPG zgadzam się z Kaziem w 100%-ach Reduktor wygląda np. tak:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 uu to mój błąd. Jednak nie wszystkie są okrągłe
szogun0 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 gdzie macie zamontowany reduktor do gazu w audi a4 2.6 ????????proszę o pokazanjie zdjęć [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 07-01-2007, 12:48 ] temat też Ci poprawiłem Jeśli szukasz miejsca, to prawdopodobnie będziesz musiał na czas montażu podnieść silnik, albo zdemontować przód i pod głowicą go przykręcić.
dampol Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 hmmmm mysle ze nie trzeba "podnosic silnika czy tam cos" tylko kolo zbiorniczka na płyn chłodniczy stojac przodem do silnika to od strony zderzaka, ja tak mam i wszystko gra...
bialy4 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 audi a4 2.6 Zauważ tylko tą różnicę . Ja u siebie mam przy pompie wspomagania.
dziarule Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja jestem przeciwnikiem gazu...szkoda silnika dla gazu...najlepiej to go wyp... przeciez 2.6 wcale tak duzo nie pali wiec po co tam gaz tak jak napisal kaziu twoja odpowiedz jest zupelnie nie na temat.... wiesz kolego to zalezy gdzie macie zamontowany reduktor do gazu w audi a4 2.6 ???????? proszę o pokazanjie zdjęć po pierwsze od firmy ktora montuje gaz gdzie dac taki reduktor a po drugie od instalacji... ja chcialem zeby wszystko bylo na wierzchu i tak jest jak bym chcial miec schowana instalke to zrobili by inaczej to zalaczam zdjecie... moze ci cos podpowie. pozdrawiam
DefSquad Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Wcale dużo nie pali...co to w ogóle ma być za odpowiedź...mi pali...i to dużo więc zamontowałem gaz bo lubię nim jeździć..a paliło mi PB w granicach 15-17 w mieście...więc nie mów mi że nie pali dużo..
darko Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Napisano dziś, 19:42Wcale dużo nie pali...co to w ogóle ma być za odpowiedź...mi pali...i to dużo więc zamontowałem gaz bo lubię nim jeździć..a paliło mi PB w granicach 15-17 w mieście...więc nie mów mi że nie pali dużo.. zerknij na datę postów
DefSquad Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 O f*ck...hehe sorki Jak ja tu w ogóle trafiłem....archiwumX
Rekomendowane odpowiedzi