Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] by Wwwieprzu SHADOW LINE, Full S-Line 19" Cornische , Air Ride, Xenon, RNS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W końcu się udało i po prawie roku poszukiwań, setkach przejechanych kilometrów udało się odnaleźć to czego szukałem. To moje pierwsze Audi wcześniej przez ponad 6 lat jeździłem Renault Megane :) Hobbystyczne zajmuję się restaurowaniem Fiatów 126p mam ich kilka. Wracając do Audi dość bogato wyposażone, ale fabrykę trzeba poprawiać wiec co jakiś czas pewnie będą zmiany, od momentu zakupu zmieniło się niewiele choć moim zdaniem znacznie poprawiło wygląd, zakupiłem nowe kółka letnie Cornische 19" 8j z gumami Dunlop 225/35/19. Lubie jeździć "poniżonymi" autami dlatego w tym zdecydowałem się na Air Ride w sumie większość mam już gotową zostało poskładać do kupy ale nie ma ostatnio zbyt dużo czasu.

Tak wyglądało po zakupie i pierwszym myciu:

image.jpg

image.jpg

Aktualny wygląd ze stożkami zamiast oryginalnych dekielków :

IMG_2302.jpg

IMG_2304.jpg

IMG_2305.jpg

IMG_2306.jpg

IMG_2307.jpg

IMG_2308.jpg

IMG_2310.jpg

IMG_2311.jpg

Spy Photo z zabudowy AR:

IMAG0795.jpg

IMAG0800.jpg

IMG_2207.jpg

IMG_2211.jpg

IMG_2216.jpg

A tak wyglądał mój wcześniejszy dupowóz:

981942_622781921085155_2041901729_o.jpg

Równocześnie mam prośbę o kontakt osoby które mają Air Ride w kombi mam jedno pytanie które sporo ułatwiło by mi dalsza robotę, nie znam jeszcze zbyt dobrze budowy tego auta a nie chcę rozpruwać na darmo pół samochodu tylko po to żeby coś zobaczyć :)

Pozdrawiam i jak wam się podoba?

Opublikowano

bardzo ładne auto, wyposażenie też całkiem fajne :jerk: co do nowego koła jakoś mi nie leży, ale to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje :decayed:

Opublikowano

Ładna sztuka:slina:

zmień swój opis bo to B6 n nie B7:wink:

Opublikowano

Jak rejestrowałem się na forum jakiś czas temu szukałem b7 dlatego opis się nie zgadza, ze względu na silnik postanowiłem jednak kupić wymarzone b6 :)

Opublikowano

w opcjach zmienisz:wink:

Opublikowano

bardziej podobała mi się na felgach s-line

Opublikowano

super sztuka, najładniejszy kolor dla B6 wg mnie i fajnie że z black optik pakietem. Na air siedzi niesamowicie :whistling:

Opublikowano

:hi: gratki zakupu. Ciekawy egzemplarz. Wygląda dość zadbanie. Co do kół. ....ujda, ale to stozki to raczej PRL i MK II.

Wywal je i będzie gitara.

Powodzenia:wink:

Opublikowano

Super autko :) Kolor jak mój, bardzo mi się podoba :D Jednak chyba też będę szedł w czarne dodatki :)

Opublikowano

dawno nic nie pisałem a w końcu udało się poskładać pneumatykę, walki było jakieś trzy tygodnie zarywając nocki, przednie zawieszenie wyciągałem chyba z 25 razy :( oczywiście nie wspominam o urwanych śrubach w zwrotnicy, urywających się wężykach i nieszczelnościami ale mam nadzieję że wszystkie problemy wieku dziecięcego udało się już rozwiązać i teraz zostało cieszyć się tylko jazdą :)

zdjęcia z tego samego miejsca co poprzednio wiec widać lepiej różnicę jak siadło :) Jak podoba was się efekt końcowy

IMG_2549.jpg

IMG_2552.jpg

IMG_2557.jpg

Opublikowano

KOZA......k:banan:

Super AR, to AR a nie tam gewinde:wink:

Opublikowano

Pięknie siadło na tym powietrzu :slina: a jak się wrażenia z jazdy? chodzi mi o twardość, prowadzenie w zakrętach itp

Opublikowano

Jestem bardzo zadowolony z efektu, zestaw złożony ostatecznie został na oryginalnych amorach s~linę , więc twardość została "seryjna" (pomijając że już oryginalnie są dość twarde) , ja jestem bardzo zadowolony , świetny kompromis między gwintem a gleba, polecam każdemu, mogę nawet pomoc w wykonaniu jeśli ktoś byłby chętny

Opublikowano

Ale piękna sztuka mój Boże! :banan::naughty:

Opublikowano

Auto oblukane w Ostrowie na Lowdaily. Air robi robote :) Pozdrawiam i zachęcam do wiekszej aktywności na forum :hi:

A i uzupełnij profil bo zapomnialem skąd jestes :grin:

Opublikowano

auto naprawdę robi robotę :kox:

Opublikowano (edytowane)

Jak tam działasz coś? :wink:

Niewiele się dzieje chociaż plany są na razie dopieszczam fabrykę i robię podstawy chociaż plany na mody są :) Aktualnie jest winter setup - pneumatyka wyciągnięta oraz wjechała zimowa 18" , air wraca na wiosnę ale jeśli się uda to już jako nowa inna zabudowa, jakby był ktoś chętny to może sprzedam cały zestaw air ride do b6. Kilka fotek z sezonu oraz kilka aktualnych zrobiłem też oil catch tank ale jeszcze nie zdążyłem zamontować :

image.jpg

image.jpg

10302645_736352219782473_235127453677570

IMG_20140819_134144.jpg

10465341_257339681133958_719840098722063

IMG_1928_copy.jpg

Edytowane przez wwwieprzu
Opublikowano

widzi mi się autko :thumbup1: :thumbup1: oby tak dalej :naughty:

Opublikowano

Ładny projekt i lakier :)