wwwieprzu Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam W końcu się udało i po prawie roku poszukiwań, setkach przejechanych kilometrów udało się odnaleźć to czego szukałem. To moje pierwsze Audi wcześniej przez ponad 6 lat jeździłem Renault Megane Hobbystyczne zajmuję się restaurowaniem Fiatów 126p mam ich kilka. Wracając do Audi dość bogato wyposażone, ale fabrykę trzeba poprawiać wiec co jakiś czas pewnie będą zmiany, od momentu zakupu zmieniło się niewiele choć moim zdaniem znacznie poprawiło wygląd, zakupiłem nowe kółka letnie Cornische 19" 8j z gumami Dunlop 225/35/19. Lubie jeździć "poniżonymi" autami dlatego w tym zdecydowałem się na Air Ride w sumie większość mam już gotową zostało poskładać do kupy ale nie ma ostatnio zbyt dużo czasu. Tak wyglądało po zakupie i pierwszym myciu: Aktualny wygląd ze stożkami zamiast oryginalnych dekielków : Spy Photo z zabudowy AR: A tak wyglądał mój wcześniejszy dupowóz: Równocześnie mam prośbę o kontakt osoby które mają Air Ride w kombi mam jedno pytanie które sporo ułatwiło by mi dalsza robotę, nie znam jeszcze zbyt dobrze budowy tego auta a nie chcę rozpruwać na darmo pół samochodu tylko po to żeby coś zobaczyć Pozdrawiam i jak wam się podoba?
jozek726 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 bardzo ładne auto, wyposażenie też całkiem fajne co do nowego koła jakoś mi nie leży, ale to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ładna sztuka:slina: zmień swój opis bo to B6 n nie B7:wink:
wwwieprzu Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jak rejestrowałem się na forum jakiś czas temu szukałem b7 dlatego opis się nie zgadza, ze względu na silnik postanowiłem jednak kupić wymarzone b6
slo Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 bardziej podobała mi się na felgach s-line
turzol Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 super sztuka, najładniejszy kolor dla B6 wg mnie i fajnie że z black optik pakietem. Na air siedzi niesamowicie
grzes283 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 gratki zakupu. Ciekawy egzemplarz. Wygląda dość zadbanie. Co do kół. ....ujda, ale to stozki to raczej PRL i MK II. Wywal je i będzie gitara. Powodzenia:wink:
jerzu Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Super autko Kolor jak mój, bardzo mi się podoba Jednak chyba też będę szedł w czarne dodatki
wwwieprzu Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 dawno nic nie pisałem a w końcu udało się poskładać pneumatykę, walki było jakieś trzy tygodnie zarywając nocki, przednie zawieszenie wyciągałem chyba z 25 razy oczywiście nie wspominam o urwanych śrubach w zwrotnicy, urywających się wężykach i nieszczelnościami ale mam nadzieję że wszystkie problemy wieku dziecięcego udało się już rozwiązać i teraz zostało cieszyć się tylko jazdą zdjęcia z tego samego miejsca co poprzednio wiec widać lepiej różnicę jak siadło Jak podoba was się efekt końcowy
grzes283 Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 KOZA......k:banan: Super AR, to AR a nie tam gewinde:wink:
camillotychy Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Pięknie siadło na tym powietrzu a jak się wrażenia z jazdy? chodzi mi o twardość, prowadzenie w zakrętach itp
wwwieprzu Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem bardzo zadowolony z efektu, zestaw złożony ostatecznie został na oryginalnych amorach s~linę , więc twardość została "seryjna" (pomijając że już oryginalnie są dość twarde) , ja jestem bardzo zadowolony , świetny kompromis między gwintem a gleba, polecam każdemu, mogę nawet pomoc w wykonaniu jeśli ktoś byłby chętny
Gość cwiara Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Auto oblukane w Ostrowie na Lowdaily. Air robi robote Pozdrawiam i zachęcam do wiekszej aktywności na forum A i uzupełnij profil bo zapomnialem skąd jestes
wwwieprzu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Jak tam działasz coś? Niewiele się dzieje chociaż plany są na razie dopieszczam fabrykę i robię podstawy chociaż plany na mody są Aktualnie jest winter setup - pneumatyka wyciągnięta oraz wjechała zimowa 18" , air wraca na wiosnę ale jeśli się uda to już jako nowa inna zabudowa, jakby był ktoś chętny to może sprzedam cały zestaw air ride do b6. Kilka fotek z sezonu oraz kilka aktualnych zrobiłem też oil catch tank ale jeszcze nie zdążyłem zamontować : Edytowane 2 Stycznia 2015 przez wwwieprzu
Rekomendowane odpowiedzi