talib1990 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Po sprzedaży B5 AFN'a przyszedł czas na zakup czegoś młodszego .Warunkiem była wolnossąca benzyna około 200 koni, automat, skóry, ISOFIX itp.Pod uwage brałem C5 lecz nie było nic ciekawego w moim pułapie cenowym.....Nagle pojawiła się ona... lekko puknięta, brudna za fajną kase.. pomyślałem czemu nie... po sprawdzeniu w ASO okazało się, że przebieg jest ORI i do 2012 była serwisowana (144 tys km przy zakupie )...3.2 V6 211 kmwyposażenie tak z grubsza :- xenon- 2 str. climatronic- klimatyzowany schowek- półskóra- radio z telefonem i zmieniarką 4 CD- sterowanie z kierownicy- podgrzewane fotele kubełkowe- 4xel. szyby- lusterka elektryczne i grzane- tempomat- ABS, ESP- czujniki parkowania tył- ori alarm- skrzynia automatyczna 5 biegowa- Pełny pakiet GTS ( zderzaki, progi, listwy )- zawieszenie GTS -20mm- ori felgi GTS 17"- wydech z dwoma kominami- oryginalny odpinany HAK- roleta przeciwsłoneczna tylnej szybyto tak z grubsza ...założyłem instalacje gazową LPG TECH z wlewem w klapce paliwa i butlą w kole ( spalanie w mieście ok 14l )antena od CB Radia Sirio Omega 27 na stałe zamocowane na dachu, CB Radio zaś zamocowane pod panelem klimygłówny Kat zmieniony na strumienice, plecionki wydechu zmienione, pre caty zostawione bo są w bdb stanie i są metalowePLANY :- przedni zderzak z PDC- felgi letnie pomalować na czarno- przyciemnienie wszystkich szyb- ori radio zmiana na Pioneera z audi który ma w sobie zestaw BT + zmiana manetki wycieraczek na taką obsługującą komputer- pomalowanie całego grilla plasti lakiem na czarny mat- zakup zaślepki Haka pasującej do zderzaka GTS- rozpórka przednich kielichów - adapter do sterowania radiem pioneer'a w kierownicy - malowanie ramek szyb w czarny mat - przeróbka dekorów w środkuto by było na tyle.. na razie jestem mile zaskoczony samochodem , autko żwawe, na postoju nie słychać ani nie czuć wibracji silnika.... wyposażenie wg. ASOKod modelu: 0JW68Kod opakowania: ZAC1 AData produkcji: 22092002.Typ Silnika: Z32SENumer Seryjny Silnika: 08706623Typ Nadwozia: F68Kod Daty: 22092002Kod GM*Drive: XXNFFiltr Napędu: Kierownica z lewej strony.W0L:General Motors0:Pojazd Nie SpecjalnyZ:VectraC:VectraF68:5 DRZWIOWY HATCHBACK3:20038:Ellesmere Port006224:SERIAL NUMBER.2BU = FARBA ZEWNĘTRZNA,PATRZ TABELA FARB W PRZEDMOWIE DO KATALOGU MODELU2J8 = WEWNĘTRZNE POKRYCIE PODLOGI: POZIOM ŚREDNI, WARIANT 133F = KIEROWNICA,W RÓŻNYCH KOLORACH80I = WNĘTRZE-CZARNY80X = WYKOŃCZENIE WNĘTRZA NADWOZIA-CZARNY80Y = WYKOŃCZENIE PŁATU DRZWI,CZARNYA33 = SZYBY STEROWANE ELEKTRYCZNIE,TYŁA53 = SIEDZENIE PRZEDNIE,PASAŻERA,6-FUNKCYJNA OBSŁ. RĘCZNAAE4 = DLA SIEDZEŃ SPORTOWYCHAH4 = FOTEL PRZEDNI,KIEROWCY,RĘCZNY SZEŚCIODROŻNYAY0 = PODUSZKA POWIETRZNA,DACH,PRZÓDBA9 = POJEMNIK ZIMNABAI = EMBLEMAT "GTS"BC6 = ORNAMENTACJA,SUPER DELUXEBD8 = WYPRASKA,ZESPÓŁ,DACH,W KOLORZE NADWOZIABW4 = Z WYPRASKĄ CHROMOWĄC77 = WENTYLATOR,POWIETRZE WYMUSZONEC95 = ŚWIATŁO,SUFITOWE,ZESP.,Z PODWÓJNĄ LAMPKĄ DO CZYTANIACE4 = SPRYSKIWACZ REFLEKTORACJ2 = STEROWANIE KLIMATYZACJICT3 = DLA NIEMIECCT3D09 = PODŁOKIETNIK,PRZEDNI,ŚRODKOWYD18 = ZESTAW WSKAŹNIKÓW,CZARNY,PIERŚCIENIE CHROMOWANED75 = KLAMKA,ZESP.,ZEWNĘTRZNADB4 = PODŁOKIETNIK,PRZEDNI,ŚRODKOWYDDG = LUSTERKO,ELEKTRYCZNE,PRAWE-LEWEDH6 = OSŁONA,PRZECIWSŁONECZNA,Z LUSTERKIEM OŚWIETLANYM,PRAWA-LEWADT4 = POPIELNICZKA I ZAPALNICZKA (PAKIET DLA PALĄCYCH)F65 = PRZEŁOŻENIE PRZEKŁADNI GŁÓWNEJ 2.40FX3 = PROGRAM STATECZNOŚCI ELEKTRONICZNEJJL9 = ABSK34 = STEROWANIE TEMPOMATUKA1 = DLA OGRZEWANYCH SIEDZEŃ PRZEDNICHKG9 = ALTERNATOR,140ALA3 = SILNIK BEZNZYNOWY 32LHD = KIEROWNICA PO LEWEJM45 = AF33 AUTOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓWMM1 = UŻYWANY(-A,-E) Z AUTOMATYCZNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓWN34 = KIEROWNICA,TRZY SZPRYCHY,SKÓRA,ZESP.N65 = OPONA,ZAPASOWA,OSZCZĘDNOŚĆ MIEJSCAN75 = KOŁO,JEZDNE,ALUMINIUM,7JX17NC0 = WYPOSAŻENIE,UNIA EUROPEJSKANT4 = EMISJA SPALIN,EEC 05NW9 = STEROWANIE TRAKCJIOHEQEQ = OPONY,225/45 R 17-91WR5A = OPONY,KONTYNENTALNESVB = UCHWYT NA NAPOJE, TYLNYT6R = PŁAT WYKOŃCZENIOWY,WEWNĘTRZNY,SKÓRAT96 = PRZEDNIE ŚWIATŁO PRZECIWMGIELNETN7 = AKUMULATOR,66AHTR0 = OŚWIETL. WNĘTRZA,DACH,TYŁ,OSTRZEGAWCZE I PODWÓJNE DO CZYTANIATR7 = POZIOMOWANIE REFLEKTORÓW,AUTOMATYCZNETT6 = REFLEKTORY,KSENONU08 = UŻYWANY(-A,-E) Z KLAKSONEM WIELOTONALNYMU3A = JĘZYK WYŚWIETLACZA: NIEMIECKIU55 = WYŚWIETLANIE: SPALANIE CHWILOWE,ZUŻYCIE PALIWA,SPALANIE ŚREDNIE,ZASIĘG,PREDKOŚĆ ŚREDNIA ( SKALOWANE W km i L )U68 = KOMPUTER INFORMACYJNYU88 = GŁOŚNIKI,9U91 = ANTENA KRÓTKA,DACH,RADIOUA6 = SYSTEM AUTOALARMUUEC = WSKAŹNIK CZUJNIKA AUTOMATYCZNEJ RECYRKULACJI POWIETRZAUJ3 = WSKAŹNIK PRZEGLĄDU OKRESOWEGOUZ2 = RADIO,CCRT 2008VQ9 = ODEJMOWALNY SPRZĘG PRZYCZEPYW1S = ZESTAW,CZĘŚCI,INSTALACJA RADIA I TELEFONU SAMOCHODOWEGOW1Y = DLA PRZYPADKU STEROWANIA RADIA NA KIEROWNICYW2N = LITERNICTWO,BOCZNE,USUNĄĆW4Y = KONTROLA: SPRZEDAŻ GM DRIVE - EUROPAW5T = TABLICZKA SILNIKA,USUNIĘTAW6J = WYKOŃCZENIE,TKANINA,SPORT,WARIANT 2W9Q = SPORT,ELEGANCEWC4 = PRZEJŚCIE DO TYLNEGO SIEDZENIAXA3 = OPELXA7 = OGRZEWANA DYSZA SPRYSKIWACZA SZYBY PRZEDNIEJXG3 = DLA NIEMIECXJ2 = OBNIŻONE PODWOZIE SPORTOWEY67 = WYMAGANE,GDY ZAMONTOWANO WYŚWIETLACZ POZOSTAŁYCH USŁUGZ0F = DLA NIEMIECZ1F = PRĘDKOŚCIOMIERZ KM/H Edytowane 10 Stycznia 2015 przez talib1990
slimaczek89rz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 No i bardzo fajnie. Mnie też nachodzi na zmiane ale na koreańca:facepalm:
dariuszqw Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Bardzo ładne auto:wink: miałem takie samo tylko w dieselku ale jednak audi to AUDI:whistling:
Armi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Z zewnątrz bije na głowę B5, w środku hmm no taki opel. Moim zdaniem zmiana na plus:thumbup1:
talib1990 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 chciałbyś taką, co ? Letko sie wie :grin: na trasie ludzie fajnie reagują jeszcze na taką vectre jak widzą w lusterku... jeszcze na dodatek z batem na dachu :decayed:
Armi Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 chciałbyś taką, co ? Letko sie wie :grin: na trasie ludzie fajnie reagują jeszcze na taką vectre jak widzą w lusterku... jeszcze na dodatek z batem na dachu :decayed: Moj brat ma srebrna, tak jak okoliczni policjanci - jest jazda:naughty:
robertjudi Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ale środek to ma tragiczny,szczególnie konsole środkową
talib1990 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ale środek to ma tragiczny,szczególnie konsole środkową kwestia przyzwyczajenia.... oglądałem kilka sztuk i wydaje mi się, że GTS ma inną deske... bardziej miękką.. wygląd wyglądem mnogość schowków rekompensuje wszystko
Armi Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Nie ma mowy, środek w oplu to dramat. Jak wyciosany z drewna. A manetki kierunkowskazów? Nie wiem kto to wymyślił. Nawet moja mama, powiedziała, że w moim starym audi był ładniejszy środek niż w nowszej vectrze:decayed:
talib1990 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Adaś kwestia gustu ... mnie to jakoś nie razi.. a tak jak pisałem w B5 nie miałem połowy tych schowków które mam tutaj .. :decayed: jest proste ale widocznie takie miało być w zamyśle... a dodatkowo ten bagażnik jeszcze.... mimo dojazdówki wrzuconej.. jest spooooory :wink:
mojeA4 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 A tak z ciekawości, dużo zabawy by było, zeby zrobic polifta? Powodzenia w użytkowaniu
Rekomendowane odpowiedzi