quattro80 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Przyklej na klej do szyb i zapominasz o lotce że odpadnie czy cuś
maxim Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja użyłem samego kleju i trzyma bardzo mocno. http://allegro.pl/klej-do-szyb-forch-masa-klejaca-poliuretanowa-i4455977860.html
D4NTE Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ja już 2,5 roku jeżdżę z lotką przyklejoną na kleju do szyb firmy wurth, cosik takiego http://allegro.pl/wurth-klej-do-szyb-spojlerow-samochodowych-310ml-i4280468002.html polecam
zlocio Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ja też przyklejałem na klej do szyb z firmy wurth, a dodatkowo po bokach przy lampach dałem jeszcze po malutkim wkręciku ale do dlatego ze mam nie ori lotke tylko laminat i miało pięknie przylegać a bokami troche odstawało. ale jeśli lotka ładnie leży to sam klej spokojnie wystarczy.
junior555 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 panowie a czy stosując klej do szyb trzeba stosować jakiś podkład/primer? bo na niektórych aukcjach allegro widzę w opisie że trzeba
szop44 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 lotka już dawno na aucie pojechałem do dobrej firmy zajmującej się montażem autoszyb (na pewno mają najlepsze kleje) i za "piwo" mi przykleili, tylko dobrze odtłuścili, grubo kleju i docisnęli:) leży elegancko
D4NTE Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 panowie a czy stosując klej do szyb trzeba stosować jakiś podkład/primer? bo na niektórych aukcjach allegro widzę w opisie że trzebaPewnie zależy od tego jakiej firmy kupujesz klej.
A4Arturr Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Klej do szyb bardzo dobrze trzyma takie elementy ostatnio używałem do mocowania listw progowych. Ważne jest aby dobrze odtłuścić powierzchnie łączone
Rekomendowane odpowiedzi