DaveDaveDave Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Nie ładniej zmienić zegary na te z bogatszą wersją zegarów, wskaźników niż rezać kratki pod wskaźniki?
Kryniu Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 Na zegarach poliftowych nie ma ciśnienia doladowania i ciśnienia oleju. Tak narazie jest ok i mi się podoba może kiedyś wpadną
booster70 Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 jaka dlugosc koncowek brales? lotke masz ori? podobuje mi sie Twoj kaktus
Kryniu Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 Daszek jest z aledrogo chciał bym ori klapę rs ale cena zaporowa Wydech ;tylni tłumik przelot końcówki 80mm ,środkowy przelot wszystko dedykowane do tdi całość jest zrobione na 2,5 cala
pasiak43 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Auto generalnie jest dobrą bazą, dbasz to masz Czekam na nową rolke !
Kryniu Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Będzie... ogarne rolke to i wlepa pójdzie na szybę trochę klamotów nazbierałem myślałem że po już zimie i czas zakładać a tu masz śnieg w kwietniu Nadeszła pora na zaktualizowanie tematu. Przyszła paczka od Dzika Są już na samochodzie: Wpadła dokładka z cupry, nowa rolka, wycieraczki z paska, wlepa i zabudowa silnika VR5. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Kryniu
looki91 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Subtelnej jest teraz pod maską, możesz podać nr osłon ewentualnie jak dokładnie wpisać by tą dużą dorwać na alledrogo etc? Byłbym wdzięczny
chudy30 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 jak coś pokażesz to już wygląda piękna zieleń i wszystko pasuje jej
Kryniu Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Są to osłony paska VR5 i tak możesz wpisać na aledrogo ale dostępność ciężka sprawa Chyba ktoś wystawił. na forum w dziale sprzedam. Dzięki za dobre słowa Nowy modzik lampy poliftowe Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Kryniu
looki91 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Jednak dużo dają Sam poza grubszymi zmianami wziąłem się za takie subtelniejsze jak wymiana ramion wycieraczek z passata fl czy właśnie poluję na te lampy na tył, no i po zobaczeniu pod maską jak wygląda z tymi obudowami to też na razie tak ogarnę Co następne w kolejce czeka ?
Kryniu Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Wreszcie będę jakieś kunie rezał klamoty leżą trzeba tylko pozakładać Wreszcie będę jakieś kunie rezał klamoty leżą trzeba tylko pozakładać Siemka nie to że nic się nie dzieje wpadło nowe sprzęgło AWX z dwumasą (sachs) I przyszła czas na moc wpadła:199,5 KM 451Nm pompa 11 wałek SDI wtryski 230 turbo hybryda mapsensor 3 bar i wszystkie uszczelniacze i olej Są plany hamulce 280 tył i turbo gtb17 leżą i czekają Edytowane 24 Października 2015 przez Kryniu
Lukaszhenleys Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Wynik bardzo ladny a NM bajka.teraz to zapie..la.Hybryda awx/avf??
Kryniu Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Wynik bardzo ladny a NM bajka.teraz to zapie..la.Hybryda awx/avf?? Dzięki zapier......turbina awx /arl
icemerc Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 dzis obejrzane, chwile pogadane miło poznac :-) zabawka fajna.... szerokości :-)
Vengazo Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Kolego co to za lotka na klapie ? Masz może gdzieś jeszcze jakiś link do aukcji na allegro ? Autko super . Może z czasem i moje zieleń będzie warta założenia tematu
Kryniu Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Dzięki jest to daszek ala RS4 z aledrogo linku nie pamiętam Wpisz spoler RS4 B5
Ahmet Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Ładna Zielonka(trochę podobna do mojej), aż dziwne, że jeszcze jej nie widziałem w Łodzi i okolicach.
Rekomendowane odpowiedzi