johny_bravo Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 witam, na dniach oddaje 1.8t na zrobienie softu i chce mieć pewność, że z serią wszystko w porządku Auto jeździ ok, nie zamula brak błędów. Poniżej wrzucam logi dynamiczne z kanałów 002,020 i 031 oraz w drugim pliku 011,115,118. VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Zmuszony byłem logować po 3bloki naraz ponieważ za duży ruch się zrobił w mieście i niestety nie było odpowiednich warunków. Rzućcie proszę,swoim doświadczonym okiem czy jest ok i czy z czystym sumieniem mogę oddawać samochód do tunera. On oczywiście też zapowiedział, że najpierw będzie logował samochód ale chce mieć pewność w Waszych ocenach. Z góry dzięki.
Łukasz13 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Nie wyglada to zle program mozna robic. ---------- Post dopisany at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ---------- Nie ze idealnie bo mozna by bylo sie przyjrzec termostatowi bo nie trzyma chyba temp.
johny_bravo Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Opublikowano 19 Maja 2014 Dokładnie, termkstst juz zakupiony, jutro będzie zakładany. Tak jak napisałeś, nie trzyma. Cały czas puszcza na duży. Dzięki wielkie za analizę.
Łukasz13 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 No moze troche malo ale to jeszcze chyba nie powod by kupywac nowa, ja bym robil na tej a w dalszej perspektywie mozna myslec o wymianie.
mardoczek Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 i powiedział bym, że turbawka też trochę słabo wstaje, badałeś szczelność??
johny_bravo Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Opublikowano 21 Maja 2014 Była sprawdzana. Jest ok nic nie schodzi. Dv - ka przy okazji została wymieniona. Program będzie robiony w piątek wiec zdam relacje. Termostat wymieniony, teraz temp stoi w miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi